Onsdagstankar

  • Jag känner igen det här stadiet, rastlösheten som håller på att ta över mig. Jag har lärt känna mig själva ganska bra nu och vet hur jag funkar. Efter en stor grej som har tagit mycket tid och energi brukar jag krascha, stänga in mig och försöka undvika sociala situationer. Lägenheten blir stökig och smutsig för vi struntar i att städa. Efter det stadiet kommer rastlösheten som ett brev på posten och det är då jag bokar upp mig på en miljon saker för tiden och livet får bara inte rinna mellan fingrarna. Och det är där jag är nu. Strax här efter kommer jag att krascha igen och runt, runt går det i en karusell tills jag hittar någon form av balans. Prag räddade mig lite dock, att resa iväg kort efter bröllopet kan vara det bästa beslutet jag tagit på länge. Men jag får inte vara rädd för rastlösheten, måste lära mig att kontrollera den.

  • Vår lägenhet är så stökig just nu. Den är smutsig och det ligger saker från bröllopet precis överallt. Men vi tar inte tag i det. Bagaget från Prag ligger fortfarande ouppackat på köksgolvet och vi har saker som vi fortfarande inte har burit ner i källaren. Måste ta tag i det snart, är inget kul att traska runt i stökig och skitig lägenhet.

  • Jag har massor med bilder i min kamera som jag ska föra över till datorn. Bilder från Prag och från Desirées födelsedagshäng. Det känns som att jag har kommit in i en fas där jag skjuter på sånt som är aningen tråkigt. För att jag ska kunna föra över bilderna till datorn måste jag ta bort en del annat som tar plats, och sånt är inget kul.

  • Annars är det rätt skönt att sakta men säkert komma in i rutiner igen. Jobba, handla, laga mat och titta på någon TV-serie. Men jag får inte glömma bort att det fortfarande är sommar! Gå långa kvällspromenader, sitta på balkongen, kvällsbada i havet och allt sånt roligt. På fredag börjar dessutom Malmöfestivalen!

Hoppas ni har en fin onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0