Tre kvällar, tre måltider

Detta kan vara ett jättetråkigt blogginlägg, men kanske också lite småtrevligt. Jag tycker i alla fall att det är trevligt att se vad folk äter, dels för att själv få inspiration men också finns det ju inget som är så trevligt som mat. Såhär har helgens middagar sett ut!
 
Fredag
I fredags körde jag och Dan en riktigt mysig fredagsmiddag. Jag var så sugen på räkor och plock, så det fick det bli! Till räkorna hade vi kokt ägg, baguette, manchego och fransk bondost, aioli, räksallad och vindruvor. Det var så gott! Men dumt nog hade vi köpt frysta räkor och jag tycker att smaken försvinner så mycket när de är frysta, färska räkor är mycket godare. Vi åt detta och tittade på Talang som hade säsongpremiär i fredags på TV4. Riktigt fredagsmys!
 
Lördag
I lördags bestämde jag och Dan oss för att gå på bio och se Bohemian Rhapsody. Bion gick klockan 17.50, så vi ville helst äta något på stan innan. Men vaaaad skulle vi äta? Vi ville ha något snabbt och relativt prisvärt, dessutom ville vi ha utrymme över för godis och popcorn i magen haha. Så vi bestämde oss för att äta sallad på Holy Greens. Vi beställde båda två Falafelfröjd, som jag tycker är jättegod. Falafel, råris, citroncrème, körsbärstomater, sockerärtor och inlagd kål – mums!
 
Söndag
I söndags tyckte vi att det var dags att äta tacos. Vi hade inte ätit det på ett tag, så nu var det dags! Som ni vet äter jag inte blandfärs (kan äta nötfärs när det kommer till hamburgare, men gillar verkligen inte blandfärs), så jag brukar variera tillbehören till tacos. Ibland kör jag halloumi, ibland bönor och oftast blir det sojafärs. Den här gången tänkte jag göra tacos med stekt portabellosvamp och guacamole. Jag blev inspirerad av och utgick efter det här receptet som jag hittade via Elsa Billgrens blogg. Det blev mycket gott! Avokadon var också helt perfekt för övrigt, inte alltid man lyckas hitta det!
 
Klart slut från helgens godheter.

Kommentarer
Postat av: M

Mycket myyys!! Puss <3<3<3

2019-01-16 @ 10:22:26

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0