Fredagstankar

  • Jag fick ett akut sug av att åka till Grekland i sommar. Jag och Dan har pratat lite om att åka dit som en kort weekend efter bröllopet, men vi kommer nog inte ha råd med det. Det visar sig att vi inte är jätteduktiga på att hålla oss till en budget, hehe eh.

  • Igår tokstädade jag och Dan vår lägenhet. Den var så. himla. smutsig. Men nu är den ren och fin igen. Det måste ändå vara en av de bästa känslorna, när ens hem är nystädat.

  • Idag ska Dan på AW och jag passar på att hänga med Jenny och Athena hemma hos oss. Det ska bli jättemysigt! Vi ska beställa pizza, dricka lite vin och prata skit. Vilket härligt fredagshäng!

  • Imorgon ska jag hem till Carro för det årliga Eurovision-eventet. Alla har valt ett land som de ska representera i form av mat eller dryck. Jag valde Italien i år! Undra vad jag ska servera? Jag har bestämt mig för vilken dricka i alla fall, men i snacks-väg återstår.

  • I helgen ska det bli ganska varmt, men idag ska det regna hela dagen. Jag försöker tänka att det är bra för grundvattnet att det regnar, vi vill ju inte att det ska bli som förra sommaren. Men i helgen får det gärna bli 20 grader varmt och sol, om en får önska.

  • Jag och Dan har uppgraderat vårt morgonkaffe – vi har börjat addera kanel! Eller ceylonkanel. Det ska tydligen vara bra för kroppen pga antioxidanter. Dan har ju blivit något utav en hälsofreak. Nåväl, det är i alla fall väldigt gott! Och känns lyxigt.
 
Hoppas ni får en fin fredag! Vad ska ni göra i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0