Onsdagstankar

  • Ska sluta gnälla om min förkylning men alltså vad är det som händer med min kropp? Den försvinner aldrig och jag bara hostar, hostar och snörvlar. Nu på kvällen försvann min röst också. Har bunkrat upp med ingefärsshots nu i alla fall, så vi får se om jag kan hålla mig frisk resten av hösten.

  • Det är mindre än en månad tills vi åker till Tokyo! Det är så sjukt, TOKYO liksom. Det kommer vara den längsta flygresa jag gjort och jag tycker att det är ganska läskigt. Dan är min egen lilla reseledare som läser in sig på diverse grejer som kan vara bra att veta inför resan, haha.

  • Jag vill göra om så mycket hemma just nu. Tänkte en del på det nu när jag jobbade hemma måndag och tisdag att man hade kunnat optimera lägenheten mycket bättre om vi bytt ut en del möbler. Först och främst ska vi köpa nytt köksbord och stolar.

  • På lördag ska jag klippa mig och det står mellan en lång page och att bara klippa topparna. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag tror jag kommer bestämma mig på plats och bara "av med det" eller "njaaee, ta bara topparna" haha. Sjukt velig person såhär i höst rent generellt.

  • Jag har ingenting inplanerat på kvällarna den här veckan och det är så skönt. Jag behöver verkligen det. Inte bara pga min förkylning utan också för att det har varit så mycket för mig på sistone. Behöver varva ner lite.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0