Torsdag till söndag

Hej och glad tisdag! Helgen bara rafflade förbi. Jag hade fina saker att göra hela tiden och dessutom hann jag vila ut ordentligt. Win på sådana helger! Jag tänker att vi kikar på hur min torsdag till söndag såg ut.
 
Torsdag
I torsdags fyllde Sarah H år och det skulle såklart firas. Vi hade bokat bord på den vietnamesiska restaurangen Nam Do och jag, Sarah, Carro, Dan, Niclas, Lars och Lina möttes där vid 18-tiden.
 
Jag beställde in kyckling med risnudlar, mmmmm.
 
När vi ätit upp kände vi att vi ville äta efterrätt och ta en drink någon annanstans, så vi kilade bort till Pinchos. Jag unnade mig ett glas pepsi max, haha. Torsdagslyx. Sedan sjöng vi och hurrade för Sarah!
 
Fredag
Det blev fredag och min kollega Susanna tog med sig sin hund Ebbe till kontoret.
 
Han ville gärna sitta nära och helst antingen under benen eller i knät <3 Oh, älskar när vi har djur på kontoret.
 
Klockan 12 mötte jag upp Rola för en fredagslunch. Vi gick till den relativt nyöppnade lunchrestaurangen Kungsgatans gryta i Dockan. Mysigt och gott! På kvällen åt jag och Dan sushi och tittade på Idol som sig bör en fredag.
 
Lördag
På lördagen skulle vi egentligen till Regina och Frédéric, men Frédéric blev sjuk så vi bokade in en annan dag. Istället städade vi lägenheten och Nima blev extra nöjd eftersom hon älskar när det är rent hemma.
 
Vi bestämde oss för att äta på restaurang Zushi som jag och Dan hade fått ett presentkort på av mitt jobb i bröllopspresent. De hade dock inte bord förrän kl 20.30 så vi laddade upp med ost, crostini och räkröra hemma. Tillsammans med en flaska bubbel.
 
Jag gjorde mig fin i ny H&M-klänning. Ett av månadens två köp (om ni kommer ihåg).
 
Sedan begav vi oss till Drottningtorget och Zushi som har så häftig inredning. Speglar överallt!
 
I taket också.
 
Och ett stort träd inomhus! Inte ett riktigt, men ändå. Fint!
 
Har varit gift med den här gulliga personen i tre månader nu.
 
Vi beställde in en avsmakningsmeny för två personer.
 
Dumplings, sjögrässallad och tempurafriterade räkor.
 
Laxtartar.
 
Och femton bitar sushi!
 
Vi blev så mätta och nöjda. Nu taggar vi Tokyo ännu mer
 
Söndag
På söndagen var det så fint väder ute.
 
Jag köpte världens största resväska till Tokyo. Min gamla hade gått sönder så behövde en ny och passade därför på att köpa en något större. Så slipper jag packa hälften av mina saker i Dans bagage :)
 
Sedan hjälpte mamma och pappa oss att kasta vårt gamla bord och hämta det här hos våra vänner Athena och Peter. Nu ska vi bara byta ut stolarna och hänga upp en lampa, kanske lägga en matta under också. Kommer bli så bra när det är klart. Vi har så mycket utrymme i köket nu! Skönt.
 
Ser fram emot att ha folk över på middag.
 
Sedan blev det måndag och en ny vecka började.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0