Middagsklubben testar: Köket Lu

I fredags hade delar av vår middagsklubb bestämt träff. Vi försöker ses en gång i månaden, men det är lite sisådär med det nu i dessa tider. I fredags bestämde jag, Desirée och Amanda oss för att köra take away och käka hemma hos mig. Vi har ätit på Köket Lu tidigare och tyckte det var så gott så vi ville äta där igen. Och vilken tur, för jag såg på deras instagram att man fick 15% rabatt om man beställde take away.
 
Köket Lu är en kantonesisk restaurang med gatumat från Hong Kong och ligger på Davidshallstorg här i Malmö. Vi beställde deras dumplings. Mmm, de är helt fantastiskt goda. Om ni äter på Köket Lu rekommenderar jag verkligen att ni beställer dem.
 
Till dumplingsen beställde jag också deras heta wok som heter Biff Chow Ho Fun. Tillsammans med deras hemgjorda soja blev det en stor smakexplosion i munnen.
 
Desirée beställde också deras kycklingnudelsoppa. På Lu's hemsida skriver dem "En varm comfort-bowl med marinerad kyckling, risnudlar, grönsaker i en 24-timmars buljong". Lägg av så gott.
 
Sen satt jag, Amanda och Desirée och pratade och myste. Nima höll sig nära och ville umgås också såklart. Köket Lu får 5 av 5 möjliga av Middagsklubben! Undra vad vi äter nästa gång, och om det blir take away då också?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0