Bebis: Vecka 26

 
Dags för en graviduppdatering! Det var ett tag sedan nu. Idag går jag in i vecka 26 (25+0) och bebis är lika stor som en blomkål enligt min app.
 
Hur mår du?
Jag mår generellt bra. När jag äter får jag ett väldigt tryck upp mot revbenen som inte alls är kul. Det känns som att jag har håll, fast precis under bysten typ. Ryggen känns annars helt OK så länge jag går i mina löparskor och sitter på ordentliga stolar.
 
Sover du bra?
Ja, men helt okej. Jag vaknar ofta på nätterna och har bullat upp med en massa kuddar runt mig så att jag ska sova skönt. Jag har också börjat få kramp främst i min högra vad om nätterna, vilket tydligen är normalt enligt min app. Mindre kul att vakna av dock, heh.
 
Hur mår bebis?
Jag hoppas bra! Allting var i alla fall bra när jag var hos min barnmorska. Han är ganska aktiv nu och börjar puffa tillbaka när jag trycker på magen <3 Det är så mysigt. 
 
Status på magen?
Jag tycker den har blivit så stor nu? Hur ska jag kunna bli ÄNNU större? Men det ska jag ju såklart. Jag ska på bröllopsfest i slutet av september och får verkligen hålla mig för att inte köpa en klänning redan nu. Den lär ju vara för liten i september om jag köper nu, haha.
 
Annat du vill dela med dig av?
  • Jag har beställt mina första par gravidbyxor för har insett att hösten är på väg och jag har inte ett enda par byxor som passar. Har levt i klänning och kjol hela sommaren. 

  • Jag har fått så dålig hållning nu när jag är gravid? Försöker sträcka på mig och trycka ner axlarna, inte svanka så mycket. Men hur lätt är det när man är så framtung.

  • Jag är kissig hela tiden och det är jobbigt att böja sig ner. Och då har jag alltså 40% kvar av den här graviditeten, haha. Bring it ooooon!

Kommentarer
Postat av: M

Fina, fina du! Längtar så efter bebis F. 🥰👶🏼

Svar: <3 <3
Sofie Strandberg

2021-08-10 @ 17:02:44

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0