Bebis: Vecka 20

 
Tänkte att det var dags för en uppdatering gällande bebis!
 
Vilken vecka är du i?
Jag har "gått in i" vecka 20, eller då rättare sagt vecka 19+5. På tisdag har det gått 50%!
 
Hur mår du?
Jag mår bra. Blir lite ledsen emellanåt att mina kläder i garderoben inte passar. Haha vad är det med mig? Jag trodde verkligen inte att jag skulle reagera så mycket på att kroppen förändras, och då har min kropp ändå inte förändrats SÅ mycket. Det är säkert en vanesak. Men kanske också lite hormoner som får mig att pendla i humör?
 
Känner du bebis?
Ja! I måndags låg jag raklång i sängen och scrollade på telefonen. Plötsligt kände jag en liten "puff" på höger sida av magen. Tänkte först att det nog bara var tamarna som flyttade på sig, gaser eller annat. Men så kände jag det igen, fast mycket tydligare. PUFF. Jag satte mig upp i blixtfart och tänkte jo, det där var nog en liten spark.
 
När vi sedan var på rutinultraljudet kunde de se att moderkakan ligger i framvägg, fast endast på vänster sida. Så det är därför jag bara känner honom på höger sida än så länge. Sedan dess har jag känt små sparkar och puffar flera gånger om dagen <3
 
Hur gick rutinultraljudet?
Det gick bra! Vi har gått hos Amnionkliniken i Lund och de är så gulliga. Vi fick små filmer och bilder, och bebis hade vuxit som han ska.
 
Status på magen?
Den har vuxit! Det känns fint. Den har liksom "poppat" nu.
 
Några svårigheter?
Att inte jämföra mig med andra gravida och att inte få panik över allt som ska köpas. Nu efter rutinultraljudet ska jag och Dan göra en lista på saker vi behöver köpa innan november. Vi har lite tid på oss, tack och lov. Men det är så mycket! Och även så mycket att välja mellan? Tur att Dan älskar att läsa på och sätta sig in i "vad som är bra att köpa". Jag är mer "den här var fin och det var 20% rabatt?" haha.
 
Gammal klänning från H&M som jag lyckades klämma mig i igår haha <3

Kommentarer
Postat av: M

Fina, fina du! Så söt mage!! 👶🏼

2021-07-06 @ 17:08:16

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0