Bebis: Vecka 23

 
Idag går jag in i vecka 23, eller 22+0 då enligt appen, och det är dags för en uppdatering!
 
Hur mår du?
Generellt bra. Det börjar bli tungt och magen är stoooor nu. Får fortfarande kommentarer om att magen inte är så stor, haha. Men för mig är den gigantisk. Sa till Dan igår att jag känner mig ganska klar med att vara gravid, och då har bara halva tiden gått heh.
 
Har du ont någonstans?
Foglossningen kommer och går, men så länge jag har bra skor när jag är ute och promenerar så tycker jag att det funkar OK.
 
Känner du bebis?
Varje dag nu! Han puffar mest på kvällen och fortfarande mest på höger sida. Det är så mysigt <3
 
Vad står på tur på inköpslistan?
Så. Mycket. Jag och Dan ska sätta oss och göra en excellista på saker vi behöver. Vi var en sväng på IKEA förra veckan i ett annat ärende och jag fick panik på allt vi behöver handla. Men det kommer bli bra, tror att när man specar ner det så inser man att det egentligen inte är jättemycket.
 
Några andra tankar?
Jag tycker det börjar bli svårare och svårare att klä sig, vilket egentligen inte är konstigt eftersom jag växer på alla håll och kanter. Men trodde att det skulle bli enklare när magen poppat? Tänkte att det skulle bli enklare att "rama in" magen, men inte tänkte jag då att bröst, höfter och rumpa också skulle växa massor haha. Det är bara att hänga med antar jag, är ju inget jag kan styra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0