Lite från sistone

Jag har ätit en himla massa Smash på sistone. Upptäckte att de var glutenfria (gjorda på majs) och köpte hem ett helt gäng. Har ätit som snacks framför Allsång på Skansen.
 
Vi har köpt vagn!! CHECK på den, tack tack. Barnvagn har varit ett ganska ångestladdat ämne för mig. Varför? Jo men det tycks ju så himla mycket. Jag och Dan vill inte lägga 20 000 kr på en vagn, samtidigt som vi ändå vill ha något vi kommer att trivas med. Jag har haft lite koll på Blocket och Marketplace på Facebook och när det kom ut en fräsch Bugaboo Donkey för ett bra pris slog vi till! Vi är än så länge riktigt nöjda, fast att vi bara har kört den här inne i lägenheten haha.
 
Igår var jag och hälsade på min syster och hennes sambo Hampus i deras nya lägenhet här i Malmö. De har flyttat in i en sekelskifteslägenhet med stuckatur och högt i tak. Riktigt fin! Där Hampus bodde tidigare hade de en jättestor terrass där han förvarade sina tomatplantor, som då just nu får hänga i deras nya vardagsrum istället haha.
 
Sös hade bakat paj och så pratade vi semesterplaner.
 
Och såhär ser jag ut i skrivande stund. Idag går jag nämligen på semester! Om ett par timmar ska jag och Dan köra till min morbrors familj i Blekinge. Blir alltid lika glad när jag hittar en klänning som passar i min garderob! Den här köpte jag förra året på MQs rea. Den har lite extra plats vid magen och höfterna och funkar därför fortfarande. Vill typ klappa mig själv på axeln när jag hittar sådana plagg i min garderob? "Bra att du tänkt på framtiden Sofie", fast jag såklart inte har det.
 
Hoppas ni får en fantastisk fredag och unnar er något riktigt gott!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så fin vagn :). Något speciellt med att köpa sin första vagn och sen köra med bebis första gången. Har en bugaboo fox och är super nöjd.

2021-07-10 @ 09:21:55

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0