Vecka 22

 
MEN TACK! Vad överväldigad jag blir. Tack, tack, tack för alla kommentarer och grattisrop. Så fint. Försökte ta en ny bild i helgen, men den här klänningen var inte alls lika åtsmitande så magen syns inte alls lika tydligt, haha.
 
Jag ska som sagt berätta allt, men det är så otroligt skönt att ha sagt det nu. Det känns som att jag bara har skrivit om halva mitt liv, inte kunnat prata om mina funderingar eller vardagsbekymmer. Som hur man helt plötsligt ska klä sig? Vad ska man ha på sig när man plötsligt inte ha någon midja längre och oversizegrejer ser större ut än någonsin?
 
Jag har mått bra, inte mått illa direkt men varit lite tröttare än vanligt. Mat har varit svårt eftersom jag antingen har varit jättesugen på något, eller inte velat äta något alls. Och så har vi löpningen. Min barnmorska sa att det går hur bra som helst att springa. "Ta det lugnt bara och lyssna på kroppen". Men jag vågar inte? Tänk om jag spänner mig för mycket, tar ut mig får hårt, skakar om honom som en shake. Jag är ju jättetramsig här. Men äntligen, äntligen har jag blivit gravid och jag vågar bara inte springa. Istället gör jag träningsövningar hemma och går många och långa promenader.
 
 
Men nog om det!
Den här veckan har jag förutom en massa jobb såklart, en lunch med mitt team! En lunch med mitt team i VERKLIGHETEN! Det ska bli så mysigt. Vi ska sitta på en uteservering, äta lunch och ha det mysigt. Är så pepp!
På torsdag ska jag till min barnmorska för att lyssna på hjärtljud <3 och på lördag ska jag, Dan och min familj på roadtrip till Österlen. Är mycket pepp på det också! Dessutom fyller mina småbröder år och det ska såklart firas.
 
Här på bloggen ska ni äntligen få läsa om Sarahs babyshower! Bilderna ligger just nu gisslan i min kamera, men snart finns dem i ett blogginlägg nära dig.
 
Hoppas ni har en fin måndag i sommarvärmen! ☀️

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0