Bebis: Vecka 38

 
Nu var det ett tag sedan jag gjorde en graviduppdatering, så tänkte att det var dags. Idag är jag i vecka 37+3 och det är 17 dagar kvar till BF.
 
Hur mår du?
Jag mår bra! Kan inte gå så långt och blir snabbt trött på kvällarna. Jag har samlat på mig en del vätska också märker jag och kan bland annat inte ha på mig mina ringar längre. Men nu är det inte långt kvar!
 
Hur känns det inför förlossningen?
Det börjar kännas LÄSKIGT. Jag har varit stencool fram tills nu. Nu kan jag inte förstå hur jag ska få ut honom. HUR ska han komma ut?! Alltså jag förstår teoretiskt såklart, men i praktiken tycker jag att det verkar vara helt galet. Är inställd på att det kommer vara det absolut värsta (och kanske bästa?) som jag har gjort någonsin.
 
 
Några krämpor annars?
Inte mer än att jag börjar få extremt dålig hållning och känner ett ständigt tryck neråt. När jag är ute och går vaggar jag långsamt fram. Ska i alla fall unna mig en gravidmassage idag! Det ska bli riktigt skönt.
 
Hur går det med förberedelserna?
Jag tror att vi är klara. Eller, vi har köpt det vi kan liksom. Nu ska vi bara piffa lite här hemma. Jag ska ställa i ordning blöjstationen på badrummet, tvätta lite mer av hans kläder och sådär. Tänker att det är perfekt att fixa när jag går på föräldraledighet! Jag har i alla fall förberett vagnen med en åkpåse och vi har installerat babyskyddet i bilen. Tänker att det viktigaste är fixat.
 
Några andra tankar?
Ja alltså, undra hur förlossningen sätts igång? Kommer jag ha förvärkar? Kommer vattnet gå? Jag har inte haft några förvärkar alls och känner knappt när jag har sammandragningar. Så det ska bli väldigt spännande att se vad som händer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0