Bebis: Vecka 34

 
Idag gick jag in i vecka 34 (33+0) och det är 48 dagar kvar till BF. Enligt min app är bebisen nu cirka 44 cm lång och väger 2 200 gram. Men man vet ju såklart inte. Det ska bli spännande att se hur lång och stor han är sen när han kommer.
 
Hur mår du?
Jag mår bra! Det är ett himla tryck neråt när jag står och går för mycket. Och jag får också rätt ont i ryggen om jag går för långt. Men tycker överlag att det är bra.
Det enda som är riktigt jobbigt är hormonpåslaget som kommer ibland. Vissa dagar vill jag verkligen bara krypa ner i sängen och stanna där. Allt sånt som gärna annars kommer veckan innan mens kommer fram och livet är inte så himla kul de dagarna.
 
Tankar kring förlossningen?
Ja gud, det känns som den närmar sig med stormsteg. Jag försöker läsa på och förbereda mig, men helt ärligt så tror jag inte att det går. Jag får försöka hålla mig lugn när det väl sätter igång, men vem vet hur man reagerar i en sådan situation? Har ju aldrig varit med om något liknande. Oavsett så försöker jag ha ett öppet sinne och inte lägga någon prestige i det. Blir det kejsarsnitt så blir det kejsarsnitt, men jag hoppas att allt kommer gå smidigt framåt.
 
Hur går det med förberedelserna?
Det går bra! Vi har köpt ett babyskydd till bilen, så nu har vi mest lite smått och gott kvar. Vi ska köpa en blöjhink och en adapter mellan babyskyddet och vår vagn. Annars behöver vi en massa kläder, filtar och grejer men det löser sig 🙃
 
De fina bilderna är från vår gravidfotografering och är tagna av Fotograf Emelie Josefin.

Kommentarer
Postat av: M

Helt underbara bilder från gravidfotograferingen! 🤗 Hon är jätteduktig fotograf! Ni är så fina! ❤️

2021-10-06 @ 13:45:27
Postat av: SaraW

Så otroligt fina bilder! Ni är ju bara för fina 🥰❤️

2021-10-07 @ 07:49:05

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0