Bebis: Vecka 31

 
Idag går jag in i vecka 31 (30+0) och det är dags för en statusuppdatering!
 
Hur mår du?
Helt okej. Fysiskt börjar jag bli trött och tung. Psykiskt börjar jag bli trött på det rent allmänt. Det är också mycket hormoner i den här kroppen just nu. Jag blir lätt ledsen och jag känner mig väldigt ensam.
 
Något du tänker på?
Det ska bli skönt att få ordning i barnrummet. Det är kaaaos just nu i lägenheten och ligger saker lite här och där. Så det ska bli kul att fixa. Förhoppningsvis i slutet av veckan!
 
 
Vad är ert senaste inköp till bebisen?
Vi har köpt en babylift (istället för ett babynest, men är ju typ samma sak?) och en skötbädd som ska vara i badrummet. Och en spjälsäng! Nästa grej vi ska köpa är ett babyskydd till bilen.
 
Vad är dina tankar om förlossningen?
Ja, gud. Vad är inte mina tankar?! Jag frågar ihjäl mina kompisar som har genomgått en förlossning och försöker att föreställa mig händelseförloppet. Men jag är också väldigt inställd på att det får bli som det blir och att jag aldrig har gått igenom något liknande tidigare. Det är i alla fall skönt att gå lite kurser, läsa på och göra ett par förberedande övningar, så får jag hoppas att inte rädslan tar över för mycket när det väl är dags.
 

Kommentarer
Postat av: M

Så fin du är! 🥰

2021-09-15 @ 10:38:55
Postat av: Sk

Så fin! Var e den röda klänningen ifrån, du är jättefin i den.

Svar: Tack!! Den är från Gina Tricot!
Sofie Strandberg

2021-09-17 @ 06:15:35

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0