Mina mest använda saker under graviditeten

Jag tänkte att jag skulle visa några av de saker som jag har använt mest under den här graviditeten. Vissa saker klarar jag mig inte utan, annat är mer "bra att ha".
 
Först ut är den här oljan från Estelle & Thild för gravidmagen.
 
Jag har smörjt in magen varje dag sedan vecka 12 och har hittills inte fått några bristningar. Det är säkert inte (i alla fall enbart) på grund av den här oljan, utan mycket är ju genetiskt. Men jag tänker att varför inte smörja in? Det kan ju inte skada i alla fall. Tycker det dessutom är en rätt mysig rutin att göra varje morgon.
 
I somras fick jag helt plötsligt väldigt ont i ländryggen och trodde att jag hade fått foglossning. Jag började då gå i mina löparskor från Brooks som jag köpte sprillans nya precis innan jag blev gravid. Sedan dess har jag faktiskt inte haft särskilt ont i ländryggen! Men så fort jag går i mina vanliga ballerinaskor så kommer det tillbaka. Går därför ingenstans nu utan mina löparskor.
 
En smidig grej som Regina tipsade mig om är BH-förlängare! Jag fick köpa en ny BH ganska tidigt i graviditeten, men nu i slutet har mina BHs med byglar börjat skava igen då jag blir bredare i midjan. Det är så otroligt tråkigt att köpa en ny BH och speciellt eftersom jag kommer behöva amningsbh:ar senare. Då är det perfekt med förlängare, så att man kan använda sina befintliga lite till. Dessa köpte jag på Lindex.
 
Om jag ska tipsa om endast ett par byxor så är det dessa svarta från Boob Design! Alltså, ni behöver inga andra gravidbyxor i er garderob.
 
De är så sköna, passar till allt och dessutom kommer jag kunna använda dem efter förlossningen. Kan vara mitt bästa köp under den här graviditeten! Skojar ej.
 
Sist – men inte minst – kommer Novalucol, något som jag ständigt får ha med mig just nu. För herregud vad jag har halsbränna. Har fått utesluta ganska mycket ur min kost såsom rödlök, kolsyrat vatten, stark mat och så vidare. Novalucol och omeprazol gör susen för mig.
 
När vi ändå pratar gravidgrejer måste jag passa på att visa dessa gulliga pyjamasar jag köpt på Lindex! Alltså den med kanelbullarna <3
 
Eller den här söta med en koala på rumpan!
 
Tänk att bebis F ska få mysa i dessa i vinter.

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh bra tips! Är gravid i vecka 6 (kommenterar tidigare och det gick ändå snabbt för oss vilket jag såklart är tacksam för, även om jag är extremt orolig för missfall). Vilken storlek har du i byxorna och när började du använda gravidkläder? :)

Svar: OH! GRATTIS!! Håller tummarna för att allt går som det ska! Förstår att du är orolig, men försök lita på kroppen <3 Jag tog storlek M i byxorna för köpte dem rätt sent i graviditeten. Men de är jättestretchiga och töjer sig lite, så hade jag köpt dem tidigare hade jag nog tagit en storlek S. Jag började använda gravidkläder rätt sent, och om jag ska vara ärlig använder jag mest "vanliga" kläder fast i en större storlek eller anpassad för min kropp. Det är dyrt med gravidkläder, så mitt tips är att använda dina vanliga kläder så länge det går! haha
Sofie Strandberg

2021-09-23 @ 21:14:11
Postat av: M

Vilka söta pyjamasar!! 👶🏼 Skönt om du slipper bristningar! ❤️

2021-09-24 @ 10:41:13
Postat av: Sara W

Vad roligt inlägg och se vad du inte klarat dig utan i graviditeten. Super söta pyjamaser 😍

2021-09-27 @ 08:42:07

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0