Frans: Dagens outfit

Alltså vet inte om detta är så intressant egentligen? Men tog inspiration från Sandra Beijer och började fotografera vad mitt barn har på sig. Tycker han är orimligt söt i vissa grejer och kände att jag ville dokumentera. Det är lite roligare att klä honom nu när han är lite större också. Huvudet är mer stabilt och man kan krydda till det med små dregglisar. Om ni tycker detta är snark så får ni helt enkelt bara skrolla förbi! :)
 
En lördag körde vi temat djur på Frans. Allt med djur till bebisar är så gulligt tycker jag. Den här outfiten fick Frans av sin farbror Ola och faster Angelica i julklapp <3
 
En slappedag hemma kan man ha pyjamas hela dagen! Den röda dressen är från Polarn och Pyret och den har han fått av Carro, Johan, Sarah och Niclas.
 
Frans fick utslag på halsen pga mycket dreggel/mjölk/kräk hamnar där. Fick tips av BVC att börja använda dregglisar och sagt och gjort! Det är ju urgulligt så varför inte. Dregglisen och bodyn kommer från Lindex och byxorna från Polarn och Pyret.
 
Ny dag och nya kläder! Här är han helt klädd i kläder från Newbie.
 
Avslutar det här inlägget med en grå outfit. Body och byxor från Polarn och Pyret och koftan har han fått i present av sin moster.
 
Frans tackar för visat intresse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0