Frans: 6 månader

 
Sex månader! Ett halvår! Hur kan det gått ett halvt år sedan han kom? Frasse, Frasse, Frasse <3 
 
Hur stor är Frans nu?
Han hade inte vuxit så mycket sedan 5 månader tydligen. Han är 65,5 cm och väger 7,1 kg. Han följer sin kurva men är en nätt liten kille.
 
Vad har hänt den senaste månaden?
Ändå ganska mycket. Tycker att han hänger med på ett annat sätt nu och får mer och mer en personlighet. Han är envis och nyfiken men också väldigt glad. Han sitter rätt bra i en stol nu, men kan inte sitta helt själv på golvet än. Han rullar runt en del och man märker att han vill ta sig framåt. Snart kanske han kryper 🤯
 
Jag märker också att han blir mer medveten om omgivningen. Vill titta på alla som går förbi och interagerar på ett eller annat sätt. För det mesta är han en rätt social bebis, men blev också otroligt ledsen när han såg sin morfar härom dagen haha.
 
 
Utseendemässigt har han fått ganska mycket hår och det är inte längre någon tvekan om att han kommer få bruna ögon <3
 
Hur mår ni?
Vi mår bra. Jag försöker ta mig tillbaka till vardagen och lämna sjukhusvistelsen och gallblåseinflammationen bakom mig. Ska gå iväg och prata med en terapeut om allt nu. Det har varit lite mycket för mig de senaste 6 månaderna. Men det har varit ganska mysigt att vara hemma både jag och Dan de senaste veckorna, även om det har varit för att jag ska kurera mig. Försöker se det som kvalitetstid. Frans mår i alla fall toppen, han tycker det mesta är spännande och kul.
 
 
Något du vill tillägga?
Är så pepp på sommar med min lilla familj <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0