Frans: 11 månader

 
Tack snälla för så fina kommentarer i mitt förra inlägg. Det betyder mycket <3 Och som ni skrev, mot ljusare tider!
 
Frans har fyllt 11 månader och det innebär en 11 månaders-lista. Har ni tröttnat på dessa inlägg? Det har nämligen jag. Men tänker att jag bara ska skriva dem fram tills han är 1 år och det är han ju snart. Så håll ut! Eller scrolla förbi :)
 
Hur stor är Frans?
Ingen aning eftersom vi inte varit hos BVC sedan han var 9,5 månad. Men han känns ganska lång nu? Han har storlek 80 i kläder i alla fall.
 
 
Hur har Frans utvecklats den senaste månaden?
Han har blivit väldigt stabil när han tar sig runt. Står väldigt mycket och går med gå-vagn och längs med möbler. Tror inte att han kommer att börja gå till sin 1-års dag, men vi får se. Frans är en väldigt gosig liten kille som älskar att mysa, och det är perfekt för jag älskar också det. Han kramas mycket och tycker om att läsa god natt-saga. Hoppas det håller i sig <3
 
Hur mår ni?
Vi mår bra! Känns som att vi är förkylda hela tiden, men det är väl så nu.
 
 
Hur känns det att ha börjat jobba?
Jag älskar det! Jag började jobba när Frans var i en ålder som (förlåt hehe) var ganska tråkig. Jag satt bara ner på golvet hela dagarna och försökte fånga honom så fort han trillade. Jag kände att mina hjärnceller höll på att dö. Så det var perfekt att byta av då. Dan älskar att vara hemma och killarna har det så mysigt. Så verkligen en win win i vår relation.
 
Något du vill tillägga?
Snart har vi varit föräldrar ett helt år och det ska vi fira med alla vi tycker om!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0