Frans: 9 månader

 
Den 28 augusti blev Frans 9 månader. En hel graviditet gammal! Han har nu alltså varit lika länge på utsidan av magen som inne i den.
 
Hur stor är Frans?
Vi skulle egentligen till BVC den här veckan men det blev inställt. Men jag har försökt mäta och väga Frans hemma och han är cirka 71 cm lång och väger 9 kg.
 
 
Hur har Frans utvecklats den senaste månaden?
Han har börjat klättra upp på saker och liksom häver sig upp för att stå. Han älskar att stå och vill göra det hela tiden. Han säger hej och mamma och ibland säger han nej och pappa. Men allra mest säger han mamamamama förtvivlat när han sitter i babysittern och vill därifrån. Och så har han fått fler tänder! Två stycken i överkäken.
 
Hur mår ni?
Vi mår bra! Frans är en glad liten kille som busar varje dag och jag mår mycket bättre nu. Det var tufft maj till juli, men det är bättre nu även om jag fortfarande har mina mörka dagar. Jag blir som mest ångestladdad när jag sover dåligt, och man sover ju inte alltid skitbra när man har småbarn.
 
Det är min sista föräldralediga månad nu och det är blandade känslor. Mest bara VAD HÄNDE MED TIDEN?! Hur kan det ha gått så fort? Det ska bli kul att börja jobba igen, men också jobbigt såklart. Men Dan kommer vara hemma med Frans nu och de kommer ha så kul.
 
 
Något du vill tillägga?
Tycker att Frans börjar bli mer lik mig, visst? Han har mina färger och har varit väldigt lik Dan hittills, men nu tycker jag att han börjar bli så lik min sida och påminner om mina bröder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0