6 sommaroutfits

Kläder är alltid kul att kolla på. Såhär har jag sett ut sedan sommaren gjorde intåg!
 
Okej den här dagen var det kanske inte jättevarmt, men fyndade den här jumpsuiten i våras för 180pix på Afound. Tycker det ser ut som att jag ska på safari, och det är ju inte en helt fel look känner jag.
 
Jag och Dan var bjudna på vinlunch i Slottsträdgården för att fira att min granne Elise fyllde 35. Hade på mig en grön klänning från & Other Stories som jag köpte för två år sedan.
 
Förra veckan hade vi hej då-lunch från Regina i Helsingborg. Regina har slutat på Prisjakt och jag saknar henne enormt mycket. Tur att vi är bästisar och hörs varje dag ändå. I alla fall! Hade på mig det här gamla setet från MQ. Kommer ihåg att jag hade på mig det på min möhippa. Härliga minnen! Mina sneakers är nya och är från Superga.
 
Bjöd Elise och Joakim på en drink på vår balkong i lördags  och hade på mig den här jordgubbsröda klänningen från & Other Stories. Ni hittar den här!
 
En annan nykomling i min garderob är den här som jag fyndade på Booztlet förra veckan. Den kommer från MSCH Copenhagen och ni hittar den här.
 
Igår såg jag ut såhär när det var mycket varmt och jag hängde på kontoret. Hade en helt för varm blus på mig från Åhléns, men gillar den ändå. Kjolen är gammal och kommer från Lindex.
 
Och det var klädesuppdateringen för nu!

Kristi Himmelsfärdshelgen

Så glad jag blev över alla kommentarer i förra inlägget! Tack snälla för peppen <3 Roligt att ni är glada över att jag är tillbaka. Det är jag också!
 
Vi börjar med att kika på hur förra helgen såg ut, när det var Kristi himmelsfärd.
 
På fredagen jobbade jag hemifrån medan de flesta hade tagit ledigt. Det var en klämdag och jag fick så mycket gjort. Sprang en runda på lunchen. Har börjat springa igen! Älskar det och har saknat det.
 
Såhär ser mina naglar ut just nu. Bad min nageltjej att göra en liten blomma på ringfingret.
 
På kvällen tog vi fram en flaska vin vi satt på kylning och köpte hem mat. Vi skulle nämligen inviga vår balkong!
 
Vi har lagt klickgolv från IKEA där ute och genast blev det så mysigt. Vi måste köpa ett parasoll dock, det är kockhett här ute på eftermiddagen.
 
På lördagen var vi hemma hos min pappa i Lödde. Vi gick igenom lite grejer som har med mamma att göra och fikade. Allt är så fint nu när träden blommar. Vill fota allt!
 
Efter fikan gick vi bort till Löddeköpinge kyrka där mamma nu är begravd. Hon har äntligen fått sin gravsten. Min morbror som är stenhuggare har gjort mammas sten. Hennes namnteckning var så otroligt fin, så vi lät den ristas in på stenen.
 
Nu har vi en plats att gå till <3 
 
Efteråt sa vi hej då till alla syskon, men jag, Dan och Frans skulle hänga med pappa hela dagen. Så vi åt lunch och sedan körde vi till Bjärred.
 
Vi gick på bryggan.
 
Och sen var det en liten kille som var mycket sugen på att doppa fötterna i havet.
 
Så det gjorde vi såklart.
 
På kvällen grillade vi hamburgare.
 
Och myste i vardagsrummet.
 
När klockan var 20 kramade vi pappa hej då och körde hem. Vi tittade på Eurovision, men till slut orkade jag inte mer och gick och lade mig.
 
Men på natten vaknade Frans och kräkte rakt ut. "Han kanske hostade upp slem?" sa jag till Dan. Men en timme senare hände det igen. Japp, kräksjukan var ett faktum.
 
Stackars lilla kille som var helt slut <3 
 
Så på söndagen hängde vi bara i soffan och tittade på TV. Hela veckan var Frans hemma sen, vi ville såklart inte riskera att han skulle smitta någon. Men tack och lov verkar det som att jag och Dan slapp kräksjukan.
 
En mysig helg som slutade på ett mindre mysigt sätt hehe.

Vecka 20: Hej igen!

 
Nej men nu kör vi igång det här igen hörni. Jag saknar er! Hoppas ni saknar mig också.
 
Det var en välbehövd paus, men nu saknar jag att skriva. Att sammanfatta. Att bilderna i min mobil ska ha ett syfte haha. Så många bilder som ligger där och skvalpar och så gör jag inget med dem. Jag har dokumenterat mitt liv sedan jag var 17 år. Samlat små minnen och skrivit ner här i bloggen. Även om jag inte har publicerat något här på snart en månad så är det beteendet kvar i mig och det försvinner inte i första taget.
 
En liten livsuppdatering kanske passar?
 
Hur mås det?
Jag mår ganska bra. Det går upp och ner. Mamma har fått sin gravsten på plats och den är otroligt fin. Min morbror gör gravstenar, så han gjorde den med kärlek och omsorg. Det känns fint att ha en plats att gå till.
 
Hur ser livet ut där hemma?
Annars behövde jag verkligen en paus att bara grunda mig. Jag behövde vara med Dan och Frans så mycket jag kunde. Det känns bra nu. Och alltså angående föräldraskap: Jag tror att min peak som mamma är nu – till en 2-åring. Det är ju så mycket roligare och enklare! Jag kan skoja och busa och hitta på saker. Ta med mig Frans på saker som är mycket enklare nu. Är inte bara en kropp som det ska klistras fast vid och behöver inte övertänka minsta beslut. Känns fint och bra!
 
Händer något roligt framöver?
Ja och nej. Det är sommar! Jag tränar och har börjat springa igen efter ett långt uppehåll. Vi fixar med lägenheten här hemma och ska sätta upp gardiner i vardagsrummet. Jag och Dan har spa inbokat nästa helg och jag ser fram emot sommarmodet.
 
Men annars, alltså inte jättemycket? Men det är skönt. Tar det lite som det kommer just nu och umgås mycket med min familj.
 
Hoppas ni mår bra! Ser fram emot att prata lite mer.

RSS 2.0