När jag går i kras.


Det finns dagar som jag längtar ivert till.
Dagar som jag har planerat in i minsta detalj och som inte kan bli annat än perfekta. Jag tänker noga ut kläder att bära, flera dagar innan, och en frisyr att matcha. Jag har aldrig varit den person som lever i nuet. Jag tycker om att planera vad jag skall göra i förväg.
Men det är när dagar som skulle vara bombsäkra, dagar som var helt planerade och som jag längtade till av hela mitt hjärta, inte blir av som jag brister ihop.
Allt jag hade målat upp, tänkt ut och längtade till går helt plötsligt, på en enda sekund, i kras.
Även hur mycket jag än försöker blir jag inte den person som bara rycker på axlarna, tänkandes att vi kan göra det en annan gång. Jag blir personen som arg, sviken och nedstämd låser in mig på mitt rum, tänkandes att det inte finns någon morgondag.

Kanske förstorar jag väldigt lätt upp saker och ting. Men när man har känslan att hela ens liv kretsar runt en enda dag, och dagen går i kras, så är det inte mer än självklart att jag gör det också.


Kommentarer
Postat av: Leonard

Hallå :D Hur är det? Gjort idag då?

Har skrivit ett inlägg nu igen, har även en liten poll på bloggen! Läs gärna! :)



Ha en trevlig kväll! :)

Leonard

2009-04-08 @ 21:22:41
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Alexandraa

Du är inte ensam hjärtat! jag e precis likadan! men som tur är kommer det alltid fler dagar och nya planer ;) <3

2009-04-09 @ 15:47:27
URL: http://egodiiva.bloggsida.se
Postat av: Sandra

Hej, fått något svar från doktorn än? Jag har också problemas med magen, de tror det är laktos här med, men har inte fått gjort något test. Visste inte ens att man kunde göra ett test? enligt vårdc. skulle man helt enkelt prova själv att utesluta alla mjölkpr. och se om de hjälpte. De jäklarna, att det ska vara så svårt! Vad ska man säga för att få komma dit lixom!? aja , ha det fint!

2009-04-09 @ 23:27:00
URL: http://sanadara.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0