Vecka 31

 
Min fjärde semestervecka börjar nu. Det har gått fort och långsamt samtidigt, som det brukar. Vi har hunnit med så mycket men ändå känner jag mig inte alls klar. Vilken tur att jag är ledig hela nästa vecka också!
 
Tänkte att vi skulle kicka igång det här veckoinlägget med en intervju med mig själv. (Som jag helt och hållet har stulit från Regina.)
 
Vad gör du just nu?
Klockan är 08.30 när jag börjar skriva det här inlägget och jag och Frans sitter i soffan och tittar på Nicke Nyfiken. Det är min morgon och Dan sover fortfarande. När han har vaknat ska vi fortsätta med vår ommöblering här hemma som vi påbörjade igår.

Hur mår du?
Jag mår bra! Jag tänker alltid efter så mycket när jag får den här frågan. Precis som att jag vant mig vid att jag inte bara kan må helt bra? Men det gör jag. Inte trött, inte stressad, inte ledsen, inte rastlös. Mår bara bra haha.

Planer idag?
Fortsätta med ommöbleringen och sen ska vi ta oss ut och se om vi kan hitta på något kul idag. Det kommer bilder på vad vi håller på att fixa såklart!
 
Det senaste du köpte?
Beställde precis en klänning på Adoores rea. Jag skulle ju inte!! Meeen så gjorde jag det ändå.
 
Om du skulle äta något precis nu?
Har precis ätit frukost: två knäckebröd med kalkonskinka och brieost. Så just nu vill jag bara dricka mitt morgonkaffe.
 
Något gulligt?
Frans går runt och säger "Oh nej" till allt. Det måste vara något som jag och Dan säger mycket tänker jag? Så fort han tappar något, så fort något ligger där det inte ska, om det är fel program på TV:n. Han säger "Oh nej" till allt haha <3
 
Har du en bra semester?
Alltså JA. Är faktiskt väldigt nöjd. Jag har planerat in vilodagar, så att vi inte ska bli för uppbokade och därmed inte hinna vila ordentligt. Och ändå så har vi hunnit med att göra så mycket. Dessutom har jag två veckor kvar! Det enda jag kan önska är liiite finare väder, men man kan inte få allt.
 

Måndag till fredag: Stockholmsbesök, babblarkalas och lunchdejt

Vi ska kika på min och Dans andra semestervecka.
 
Måndag
Vi börjar med måndagen som sig bör. Vi gjorde oss i ordning för en dag på stan och skulle möta upp min bror Carl och hans sambo Alice som var nere från Stockholm. Här säger jag "le jag ska ta bild" haha.
 
Vi började med lunch på Saluhallen och åt mackor från Poms.
 
Sen gick vi en vända på stan, genom parken och tog sedan en kaffe på Slottsträdgårdens café.
 
När vi var klara i Malmö körde vi hem till mina föräldrar och åt middag. Carl visade Frans sitt senaste instrument: en synth.
 
Tisdag
Nu är det tisdag! Jag och Dan skulle egentligen till min mormor men jag blev förkyld och tappade rösten, så det var bäst att stanna hemma. Vi tog istället en långpromenad så att Frans kunde sova i vagnen och fikade sen på Leve.
 
Leve är ett veganskt bageri som ligger vid Triangeln. Dan åt wienerbröd med jordgubbar och jag åt den saftigaste kanelbullen jag någonsin smakat. Kan varmt rekommendera!
 
När Frassemannen hade vaknat gick vi till en lekplats.
 
Och stannade till vid fontänen bakom Triangeln.
 
Det var en hit och Frans blev absolut jätteblöt.
 
Onsdag
På onsdagen hade vi först Dans föräldrar över på fika och därefter gick vi en långpromenad. Vädret var inte lika roligt den här dagen, men stannade till en kortis för att titta på havet.
 
På kvällen lagade vi mat och drack ett glas vin.
 
Och jag slog in ett paket, för dagen efter skulle vi på 2 års-kalas!
 
Torsdag
Dags att göra sig kalasfin. Hade på mig en gammal klänning från MQ.
 
Två kalasredo personer och en galge.
 
Sixten fyllde två och Sarah och Niclas bjöd hem oss på Babblarkalas. Titta så fint de dukat!
 
Den gulliga tvååringen. Vi åt hemgjorda hamburgare och glass till efterrätt. Sedan tog vi bussen hem igen och somnade bums.
 
Fredag
På fredagen började jag dagen med ett morgondopp i havet. Det var 18 grader varmt i vattnet.
 
Det blåste och jag var alldeles själv på bryggorna.
 
Klockan 13 kom mina föräldrar över för att passa Frans ett par timmar. Jag och Dan hade en lunchdejt inplanerad och gick till Fiskehoddorna.
 
Dan, en räkmacka och en laxtallrik. Mycket trevligt alla tre :)
 
Och jag då, hejhej.
 
Vi avslutade dejten med att gå och storhandla haha. Vi kunde gå runt länge i affären och fundera på vad vi behövde handla hem. Lyx!
 
Och på kvällen gick jag en långpromenad med Frans i vagnen så att han somnade.
 
På lördagen åkte vi till Österlen, men det tar vi i ett annat inlägg.

Vecka 30

 
Hej kompisar! Hur mår ni? Hoppas bra. Hoppas ni njuter av sommaren oavsett om ni är lediga eller ej, om det regnar eller är sol, om ni är iväg eller hemma.
 
Jag lever mitt bästa liv just nu. Vår lilla familj är som en enhet och vi sitter ihop nästan konstant. Vi får aktivt försöka ta stunder för oss själva. I helgen körde vi runt på Österlen och jag sa flera gånger "jag lever för dagar som denna".
 
Förra sommaren mådde jag så dåligt. Gick promenader och grät. Ringde vårdcentralen och grät. Tittade på när Frans lekte och grät ännu mer. Jag minns att när jag väl träffade min terapeut sa jag att jag inte tyckte livet var roligt längre. Och jag menar, tydligare än så blir det väl inte.
 
Så det här är min revanschsommar. Jag ska göra allt jag tycker är roligt och allt som faller mig in. Imorgon ska vi till Köpenhamn, på torsdag firar jag och Dan bröllopsdag och på lördag ska jag se Thomas Stenström för femte gången. På kvällarna går vi långpromenader och jag badar så ofta jag kan.
 
Livet är komplicerat. Det är inte alltid på topp, men när det är det så jäklar gäller det att passa på.
 

Lördag & söndag: Middagsbjudning och kalas

Förra helgen hade vi planer både lördag och söndag. Vi började dock helgen med att promenixa ner till Coop för att köpa bullar och ikaffe. Lavendeln är så härlig på vår gata just nu.
 
På kvällen skulle vi köra till Johanna och Steve i Smygehamn och gjorde oss fina.
 
Jag hade på mig en omlottklänning som jag fått från min kompis Sarah (som är från Bubbleroom från början) och ett par byxor under i samma färg.
 
Det blåste i Malmö men när vi kom fram till Smygehamn var det strålande sol. Johanna och Steve dukade upp med snacks och bubbel i trädgården.
 
Till middag bjöd de på en typisk amerikansk sommarmåltid: Sloppy Joes! Det var otroligt gott. Vi hängde i deras trädgård tills klockan blev 22 och det var dags att köra hem. En väldigt mysig dag.
 
Söndag! Det fortsatte att blåsa i Malmö men solen var ändå framme. Jag gick en promenad med Frans i vagnen och lyssnade på sommarprat.
 
På eftermiddagen gjorde vi oss fina igen, för att gå på kalas den här gången.
 
Hade på mig en klänning jag köpte på Ullared förra året.
 
Vi gick fem minuter bort till min kollega Bahareh, vars son Sam går på Frans avdelning på förskolan. Vi var bjudna på Sams 2 års-kalas. Det var uppdukat med snacks på innergården.
 
Frans sprang och sprang och sprang. Han trillade och skrapade upp sina knän TRE (!!!) gånger <3 Stackaren.
 
Men han fick glass så han var glad ändå.
 
Så åt vi korv med bröd, burek och avslutade eftermiddagen med att äta tårta och kaffe. Sedan var det dags att gå hem igen.
 
Klart slut på helgen!

Mina senaste skärmdumpar

Mina senaste skärmdumpar är mest memes som jag tycker är roliga. Skrattade högt åt denna till exempel.
 
Tog denna och skickade till Dan. Han gör såhär VARJE gång. Han lär sig aldrig, haha. 
 
Japp.
 
Leasy_inparis är någon jag älskar att följa på instagram. Hennes outfits är wow wow wow. Här hittar ni henne!
 
Haha jag varje gång jag har pms.
 
Benjamin Ingrosso kommer till Malmöfestivalen! Lägg av vad roligt.
 
Avslutar det här inlägget med ett vin som Emma tipsade mig om. Det ska testas!

Måndag till fredag: pastamiddagar, hallon och lekplatser

Nu kikar vi på hur de första dagarna på vår semester såg ut.
 
På tisdagen hade vi Athena, Peter och Alve hemma på fika och middag. Vi hängde mest i vår lägenhet men till sist fick vi gå ut på lekplatsen för att rasta kidsen.
 
Det var strålande väder och vi dukade upp middag på vår balkong.
 
Vi bjöd på pasta med ugnsrostad tomatsås och sallad med burrata, sockerärtor och citronzest. Tomatsåsen är så enkel att göra, här hittar ni receptet.
 
Frans gillar inte pasta och slickade istället av smöret från ett knäckebröd. Vem gillar inte pasta? Fattar ej.
 
Till efterrätt gick vi ner två trappor till kaféet Lemongarden som har öppnat i vårt hus. Vi beställde minidonuts med oss upp och åt med vaniljglass.
 
Nu är det onsdag. Vi fick en fantastisk bukett av Athena och Peter som stod i vardagsrummet.
 
Vid 13 trotsade vi ösregn och åkte till Hallongården. Vi åt lunch med Sarah, Niclas och Sixten och sen plockade vi hallon.
 
Mm, så fina, söta och goda. De har jag ätit som snacks här hemma.
 
Avslutade dagen med mys framför Babblarna.
 
I torsdags så började jag dagen med att träna på Brave med mitt jobb. Träning tar inte semester nämligen.
 
På eftermiddagen svidade jag om till den här klänningen från & Other Stories och en gammal skjorta från Lindex.
 
Klockan 16 kom Sarah, Niclas och Sixten på fika och middag. Vi gjorde en favorit i repris och lagade samma sak som till Athena och Peter, hehe.
 
Sixten och Niclas!
 
Frasse och Sixten härjade runt och var urgulliga såklart.
 
Fredagen började med häng på lekplatsen i Slottsparken. En av Frans (och Dans) favoritlekplatser.
 
Köra tåget är det roligaste.
 
Sen gick vi hem, jag svidade om till baddräkt och så gick vi ner till havet. 
 
Medan jag tog mig ett dopp så lekte killarna i närheten.
 
Sen var även fredagen förbi. Hoppas att följande veckor går lite mer långsamt. Nu är jag ordentligt nere i varv i alla fall. Vad vi gjorde till helgen får ni se i ett annat inlägg!

Vecka 29: Statusuppdatering

 
Just nu:
 
Läser: Babblarna i Prylboden varje kväll för Frans. Han älskar den. Jag läser ingenting för min egen skull just nu. Vi har packat ner alla våra böcker i väntan på att vi ska köpa en ny bokhylla. Men jag är väldigt sugen på att rota fram en. Tveksamt om jag kommer ha tid att lägga mig och läsa bara hehe.
 
Reafyndat: INGET! Har gett mig själv köpstopp nu under sommaren. Det har gått bra hittills!
 
Tittar på: Senaste säsongen av The Witcher på Netflix.
 
Äter: Pastarester med ugnsrostad tomatsås, korv med bröd och hallon som vi plockade när vi var på Hallongården. Obs inte detta samtidigt då 🙃
 
Har på mig: Alla sommarkläder i min garderob som äntligen får luftas.
 
Lyssnar på: Sommarprat! Lyssnade på Maja Nilsson Lindelöfs härom dagen och tyckte det var bra.
 
Jobbar med: Inget! Pga semester :) :) :)
 
Doftar: Solkräm. Fun fact: Har ingen parfym just nu utan använder endast tester jag har fått när jag har handlat på Kicks. Tycker att parfym är en så stor investering? Det är dyrt och tar aldrig slut och oftast tröttnar jag på doften.
 
Antal myggbett: Fick cirka 100 styck när vi var i Sölvesborg.
 
Bloggplaner för veckan: Bilder från vår första semestervecka!
 
Dagens aktivitet: Idag skulle vi egentligen hälsa på min mormor i Kristianstad, men både jag och Dan har blivit förkylda. Det blir därför en lugn dag hemma i Malmö. Vi ska gå en runda på stan, städa lite i lägenheten och äta korv med bröd till middag.
 
Lista helt och hållet stulen från Sandra Beijer.

Fredag till söndag i Sölvesborg

Förra fredagen körde vi till Sölvesborg som ni vet. Vi var framme runt 17.30 och landade här.
 
Min fristad. Eller, det är ju såklart inte mitt överhuvudtaget utan min morbrors och hans familjs hus. Men ända sedan jag var liten har jag kommit hit på somrarna. Älskar att vara här.
 
Och nu har jag och Dan med oss den här lilla virvelvinden. Han har så mycket energi just nu herregud. Det börjar bli svårt att underhålla honom om dagarna. Vi fick i alla fall vars ett glas bubbel och blev serverade en god middag direkt. Lyx!
 
Till efterrätt blev det chokladpudding med jordgubbar.
 
När Frans skulle sova gick jag en sväng med vagnen runt kvarteret. Gick förbi ett hus med en otroligt lummig trädgård.
 
Och så avslutade vi första kvällen i orangeriet.
 
På lördagen tog jag sovmorgon och var absolut aningen bakis. Jag var för semesterpepp på fredagen helt enkelt hehe. Jag och Pia körde i alla fall runt på loppisar medan killarna gjorde annat.
 
Sedan möttes vi i Sandvik för att bada och äta lunch. Mmm, njöt varje sekund.
 
Väl hemma igen blev Frans lite febrig och vi tog det lugnt på eftermiddagen. När klockan blev 17 åt vi ost och kex i trädgården.
 
Nej men ett vackrare snacksbord får man leta efter.
 
Strax därefter blev det middag. Grillad oxfilé med potatis, pepparsås och burrata. Ni hör ju så bortskämda vi blev hela helgen!
 
Lördagskvällen avslutades även den i orangeriet.
 
På söndagen var jag piggare. Vi åt frukost och drack kaffe på trädäcket och sedan fotograferade jag mina loppisfynd från lördagen. Detta köpte jag!
 
Ett kakfat i glas och en träleksak till Frans.
 
12 (!!) st små, djupa tallrikar i blåvitt.
 
En ostkniv.
 
Och en gigantisk korg som jag inte vet vad jag ska ha till än men bara visste att jag var tvungen att köpa. Så nöjd med allt!
 
Innan vi körde hem hjälpte Frans till att vattna blommorna. Han älskade det och gick gång på gång tillbaka och bad Pia om mer vatten. Nu är det allt han vill göra så fort han ser en vattenkanna i en trädgård <3 Min lilla älskling. Jag hoppas att jag kan ge honom en fin sommar.
 
Och det var starten på vår semester och en fantastisk helg i Sölvesborg. Tack Ola och Pia för att ni alltid öppnar upp ert hus för oss. Min fina extrafamilj <3

Dagarna innan semestern

Vad gjorde jag de sista dagarna innan semestern? Vi kikar.
 
På måndagar jobbar jag oftast hemifrån och då brukar jag passa på att springa en runda på lunchen. Det var perfekt väder den här måndagen, inte för varmt och inget regn. 4 km blev det.
 
Kanske en högst ointressant grej, men har köpt nya nappar till Frans. Förskoleläraren berättade att Frans hade tappat alla sina nappar på förskolan så när han skulle somna en dag gick det inte. Han skrek och skrek och förskolepedagogerna letade i alla vrår efter en napp hehe. Beställde därför 10 nya från Byhappyme, perfekt när man kan beställa färdignamnade.
 
En styck liten busunge som vägrar äta i sin barnstol utan helst ska sitta på en vanlig stol.
 
På väg till jobbet! En av de sista dagarna på kontoret innan semestern.
 
Hann fixa naglarna innan det var dags för ledighet också.
 
Tyckte de blev fina!
 
På torsdagar tränar jag med jobbet och dagens pass var helt OK. Inte för tungt.
 
Efter träningen gick jag och Emma och åt lunch på Fiskehoddarna vid Slottsparken.
 
Gulliga Emma!
 
Eftersom Frasse också skulle gå på sommarlov tänkte jag att det kunde passa att lämna en liten sommarpresent till hans pedagoger. De fick vars två chokladkartonger.
 
Och så kom fredagen då det var dags att gå på semester. Jobbade först hemifrån och när klockan slog 15 hämtade vi Frans och körde därefter till Sölvesborg.
 
Så redo för sommarlov <3
 
Sen var vi framme! Men mer om Sölvesborgshelgen i ett annat inlägg.

Lite från sistone: bollar, favoritglas och Leos lekland

Ett axplock med bilder från mitt liv på sistone! I slutet av juni var det strålande väder. Vi var ute nästan jämt. Finns det något som gör en så glad som när jag ser Frans och Dan ihop? Jag tror ej.
 
Frans behövde klippa sig. Eftersom han inte sitter still i fem sekunder så gick vi till en riktigt dyr barnfrisör. Där får han titta på TV, leka med leksaker, sitta i en bil och äta kakor samtidigt. Nästan värt pengarna 😅
 
Nyklippt kille på stranden.
 
Sommar i Västra hamnen är bäst om ni frågar mig.
 
En måndag skulle det vara 25 grader varmt. Klädde mig därför i en skön kjol från Lindex och brunt linne från & Other Stories.
 
Annars har jag och min lilla virvelvind hängt på lekplatsen bakom vår lägenhet i vanlig ordning.
 
Frans är helt galen i bollar. Det är nästan det enda han vill leka med.
 
Boll, boll, boooooll. 
 
Vår kollega Sofie jobbade sin sista dag och vi köpte fika på Gateau.
 
Avslutade dagen med en AW på L'Enoteca. Blir det mitt favoritställe den här sommaren? Jag tror det.
 
Pepp!
 
Madde.
 
Emma, Madde och Anna.
 
Håller tummarna för många sådana här sommarkvällar.
 
Det blev torsdag och jag och Emma tränade på Brave. Herregud, maffigt pass den här dagen.
 
Det blev fredag och Dan var iväg med sina kollegor på kvällen. Jag tog ett glas vin hemma och skulle skicka en bild på mitt favoritglas till Emma. Typiskt mig att fylla det till kanten bara hehe. 
 
På söndagen gjorde vi något som vi aldrig gjort tidigare – var på Leos lekland! Ni ser ju hur taggad Frans är.
 
Det var roligt för hela familjen, men herregud varför säger ingen att man blir HELT SLUT av att vara på lekland? Både jag och Frans var tvungna att sova middag efteråt.
 
Klart slut för nu!

Vecka 28: Ett vykort från semestern

 
Hej och glad tisdag!
Nu börjar 5 veckors semester. Eller, det började i fredags och jag sprang in i den som att jag sprang in i en vägg. Varför gör man alltid så? Maxar allt så mycket man bara kan precis innan, så när det sen är dags att vara ledig är man helt slut och bara sover.
 
Vi var i alla fall i Sölvesborg i helgen som ni vet och det var helt fantastiskt. "Vad vill ni göra" frågade Pia mig innan vi åkte och jag svarade bada, gå på loppisar och ta det lugnt med ett glas vin. Allt detta gjorde vi såklart.
 
Den här veckan har vi lite smått inplanerat:
  • Idag kommer Athena, Peter och Alve hem till oss på middag. Det var så längesen vi sågs! Är pepp på att hänga.

  • Imorgon ska vi till Hallongården med Sarah och Niclas. Har en romantiserad tanke att Frans ska gå runt lugnt och plocka hallon. Vet att det inte kommer vara så och att han säkert mest kommer springa runt som en virvelvind.

  • Min lillebror är hemma från Stockholm! Det innebär såklart mycket häng med honom och Alice.

  • På lördag ska vi hem till Johanna och Steve. Så många mysiga middagsplaner den här veckan.
 
Och mellan varven ska vi landa hemma, kanske ta ett bad i havet eller två. Hoppas ni får en fin vecka!

Vad jag burit på sistone: Vitt, svart och rött

Nu ska vi titta på kläder!
Jag visste inte det, men har tydligen bara pendlat mellan tre färger på sistone: Vitt, svart och rött.
 
Var på en sommarAW med kollegor och letade fram den här gamla klänningen från Lindex ur garderoben. Köpte den när jag var gravid med Frans, men ska jag vara ärlig så sitter den ännu bättre utan gravidmagen hehe.
 
En tisdag på kontoret kräver ibland lockar och en randig tröja. Kände mig fransk!
 
Tröja från Arket och byxor från & Other Stories.
 
Fortsatte tydligen på det rödvita-temat. Samma jeans som ovan och en gammal t-shirt från Filippa K.
 
Perfekt sommarkombo när det är lite svalt ute.
 
Nya go to-frisyren är att sätta upp halva håret snabbt i en klämma. Hittade en lite mindre på & Other Stories som är perfekt för mitt hår. Hittar den tyvärr inte på hemsidan.
 
I onsdags såg jag ut såhär när jag var på kontoret.
 
Svart jumpsuit från & Other Stories och sjal i håret.
 
I skrivande stund ser jag faktiskt ut såhär!
 
Har till och med målat tånaglarna, det hörni. En riktig semesterlook med tanke på att jag snart checkar ut från jobbet för fem veckors ledighet. Shortsen är från & Other Stories (som tydligen allt annat i det här inlägget??) och tröjan från Arket.
 
Hoppas ni har en fin fredag och bra start på helgen!

L'Enoteca, sommarfika och rulltrappsunderhållning

Dags för ett inlägg där vi kikar på ett par av mina mobilbilder. Alltså jag har så mycket content just nu, herregud. Jag har ett par inlägg att beta mig igenom om jag säger så.
 
Gjorde mig fin en eftermiddag för att gå på AW. En annan Sofie på vårt jobb skulle sluta och självklart skulle vi säga hej då ordentligt.
 
Vi gick till L'Enoteca. Var så pepp!! Har gått förbi det här stället i ÅR I tell you! Säger varje gång till Dan att jag vill gå in dit, men det har inte blivit av. Men nu jäklar.
 
Gulliga kollegor.
 
Emma var dryckesansvarig som ni ser.
 
Viktoria, Emma och Jannike.
 
Mmm, en uteservering, bubbel, oliver och kompiskollegor. Sommaren började starkt.
 
Efter en stund blev vi hungriga och gick till restaurangen Ruth's som ligger vägg i vägg med L'Enoteca.
 
Jag och Emma delade på en pizza och sallad.
 
Hej!
 
När vi ätit upp var vi ett litet gäng som inte riktigt ville gå hem än.
 
Så vi satte oss på Julies innergård för ett glas naturvin. Sedan promenerade jag hem genom stan i sommarluften. Vilken kväll!
 
Mycket fika och lyx i det här inlägget hehe. Vi var några stycken som annordnade en fika på kontoret, precis innan midsommarafton. Ni ser ju så trevligt!
 
Emma var dryckesansvarig IGEN. Här förbereder hon en fläderdrink.
 
Vi hoppar till en lördag. Frasse satt på balkongen och funderade över livet.
 
Det regnade och var ganska tråkigt den här dagen. Vi gick till Triangeln för ett par ärenden, men Frans tyckte absolut att det var roligast att åka upp och ner i rulltrappan.
 
Annars samma helg fikade vi med en kollega till mig, vars son faktiskt går på Frans avdelning på förskolan. Kul! Vi bjöd på en wienerlängd och chokladbollar.
 
Sen var vi ute och lekte i solen.
 
Avslutar inlägget med den här fantastiska bilden på Frans. Jag orkaaaar inte! <3

Vecka 27

 
En arbetsvecka kvar, sen går jag på semester! Det firar vi med en lista över hur status är just nu.
 
Hur mår du?
Helt okej. Jag är väldigt upp och ner just nu. Ena sekunden ÄLSKAR jag livet och andra sekunden är jag trött och stressad. Semestern kommer så lägligt nu. Är redo för fem långa (och långsamma) veckor.

Något som ger dig pirr?
Att vi åker till Sölvesborg på fredag. Det är min fristad. Och att vi har sökt en lägenhet i grannhuset! Är så klar med den här lägenheten nu, det är dags för något nytt. Håller tummarna för att vi får möjlighet att gå på visning.

Hårets status?
Alltså, lååååångt. Har jag någonsin haft det såhär långt funderar jag på ibland. Använder produkter från the Every. Var tveksam först men nu gillar jag det. Kan verkligen rekommendera deras torrschampo! Detta har jag.
 
Vad ger dig inspiration just nu?
Kontot leasy_inparis på Instagram. Vill strosa på Paris gator med en baguette i handväskan.
 
Hur förbereder du dig inför semestern?
Bockar av checklistan på jobbet, tvättar hundra tvättar och idag ska jag fixa naglarna! Klart de måste vara semesterfina.
 
Avsluta listan med en bra låt!
Såklart! Här kommer en.

Sofie testar heatless curls

Jag har testat det här med heatless curls och det ska vi såklart titta på!
 
Mina vänner Regina och Emma gör båda heatless curls lite då och då och det blir FAB på dem. Till slut var jag tvungen att testa själv. Beställde den här glorian från LYKO som man kan sova med.
 
Kollade lite tutorials men tyckte det var knepigt att rulla upp håret. Och ännu svårare att rulla ut det dagen efter heh.
 
Såhär blev det när jag rullade ut håret morgonen efter. Lite vågigt.
 
Framför allt volym skulle jag säga, och så såg det trevligt ut fast att jag egentligen behövde tvätta håret.
 
Behövde absolut testa igen vilket jag gjorde ett par dagar senare.
 
Mycket bättre!! Tog i saltvattenspray innan jag rullade upp håret och det blev bättre och höll längre. Jag försökte ta mindre slingor i taget också. Problemet för mig är att få det fint där bak. Det liksom lockar sig inte lika lätt där av någon anledning.
 
Så igår var det dags igen, tredje gången gillt!! Försökte vara noga och tog små slingor.
 
Och idag vaknade jag upp med Hollywood-hår.
 
Är överlag väldigt nöjd! Ett smidigt och enkelt sätt att fixa håret på. Tänker också att jag får till knycken ju fler gånger jag testar. Rekommenderar helt enkelt!

RSS 2.0