Mot Sölvesborg!v

Min blogg.se-app funkar inte just nu. Inte min instagram heller. Jag sitter i alla fall i bilen på väg till Sölvesborg. Där skall vi fira att min kusin Sanne konfirmerar sig! Därefter skall vi till Kågeröd för att grilla hos Neja och Robin!
Jag uppdaterar mer senare! Trevlig Lördag!

Instagram bilder.

Då skall vi titta på hur min Instagram har sett ut den senaste tiden!
 
Den första bilden är på mig och Dan från när vi var på Torsö, i Mathildas stuga. Det var en så himla mysig helg med riktigt sommarväder! Den andra bilden visar min nya bikini som jag skall använda flitigt när vi åker till Kroatien!
 
Till vänster har vi en kväll när Dan inte var hemma och jag fick laga precis vad jag ville till kvällsmat. Bakpotatis, avokado och laxröra. Tre saker som Dan inte tycker om. Dan kan vara rätt kräsen ibland, förstår ni. Till höger har vi min garderob. I den finns det ingen ordning över huvudtaget. Till skillnad från min andra garderob där jag har alla mina klänningar. De hänger så fint och prydligt så!
 
En dag hade vi Neja och Robin på besök! Vi åt lax, nypotatis och sparris på vår balkong.
 
Till efterrätt den dagen åt vi glass med nougatsås och tittade på fotboll. Till höger har vi två klänningar som jag valde mellan till midsommar. Mina kära vänner på Instagram hjälpte mig att välja. Det blev ju den till vänster!
 
En dag pantade jag och köpte blåklint till köket! De lever fortfarande kan jag meddela.
 
Så blev det midsommar och vi åkte till Varberg! Här har vi jag och Dan, midsommarfina! På den andra bilden är vi framme i Sarahs stuga!
 
Det var ju inte jättefint väder på midsommar, men några av oss gick ner och tittade på midsommarstången som ni ser till vänster. Till höger har vi en snigel som klättrade på fönstret!
 
Dagen efter midsommar var det fint väder! Då gungade jag och Dan på en gungbräda. Här låtsas Dan att han flyger. En annan dag mös vi framför TV:n med den godaste Ben & Jerry-sorten!
 
Till vänster ser vi hårtussar från Isa. Jag borstade nämligen henne. Hon fäller så himla mycket just nu. Till höger ser vi en klänning som jag köpte på H&M! Jag åkte in till Malmö för att leta efter denna klänning, så hittade jag den i min storlek, i den färg jag ville ha och för halva priset. Mer självklart kan det inte bli!
 
I tisdags tittade jag på "Allsång på Skansen". Det är ett måste för mig på sommaren! På den andra bilden har vi Nima och Isa som myser i soffan.
 
Sedan har vi Isa bland våra handdukar, som är hennes nya favoritplats att sova på. Och så jag, en helt vanlig onsdag!
 
Detta inlägg avslutas med ett av mina favoritband, just nu. She&Him heter dem och är så himla bra! Följ mig på Instagram, Guuldfish heter jag där.

Stackars kunderna på Burger King.

På bussen på väg hem från jobbet.
 
Sofie : Jaja. Men vad synd att du inte är ledig på söndag så att du kan följa med..
Dan : Sofie?
Sofie : Ja?
Dan : Du behöver tuggummi.
Sofie : Oh, nej! Har jag dålig andedräkt?
Dan : Ja. Hade du lök på hamburgaren du åt idag?
Sofie : Ja?
Dan : Där har vi det!
Sofie : Men! Jag har ju stått i kassan idag. Kunde du inte sagt det lite tidigare?
Dan : Nej, jag ville inte säga det innan. Det kändes dumt.
 
Jag ber om ursäkt, kära kunder! Vi skyller på Dan för att ni inte kunde andas!

God Morgon.

Idag är jag trött. Om 45 minuter skall jag ta bussen till Malmö igen för att jobba. Jag var hemma 00.30 igår, eftersom bussarna tar en sådan himla tid. När jag jobbat mina tre timmar (Ja, endast tre timmar. Så man skall ju inte klaga) skall jag och Dan handla mat till imorgon. Vi skall nämligen bjuda hans föräldrar på middag.

Trevlig torsdag!

Onsdag.

Då var det onsdag och sommaren har fortfarande inte kommit. Idag skall det bli 17 grader varmt. Vad hände med 30 grader, bara ben och fräknar? Inte för att jag får några fräknar, men det får gärna vara 30 grader varmt i alla fall. Idag börjar jag jobba klockan 17.00 och slutar 23. Jag längtar så himla mycket till helgen. Den kommer att se ut såhär:
 
Fredag - Jobba på Din Sko och sedan ha Dans föräldrar på middag.
Lördag - Till Sölvesborg för att gå på kusins konfirmation och på kvällen skall vi grilla hemma hos Neja och Robin i Kågeröd.
Söndag - Vilodag.
 
Nästa onsdag åker vi till Sölvesborg igen för att gå på Killebom, och nästa fredag åker vi till Kroatien och är borta två veckor. Jag älskar när man har mycket inplanerat! Måste bara jobba lite också.

Midsommar del 2.

Här kommer del 2 av midsommarafton!
 
När vi hade varit ute och gått en liten stund, förberedde vi oss för Twister! Här har vi Sara!
 
Jag och Magda var först ut! Först gick det så himla bra, tills jag fick sätta både fötter och händer på de gula cirklarna, så att man satt rakt upp. Är det någon gång jag tappar balansen så är det alltid när jag sitter på huk och inte har händerna att lasta mig på. Så jag förlorade! Men Magda var en värdig vinnare! Hon vann över alla faktiskt.
 
Lars och Dan! Dan var också duktig. Han vann över Lars i alla fall!
 
Sarah och Sara! Sara W (till höger, vi hade tre Sara på denna fest. Det blev bara mer och mer förvirrande ju längre in på kvällen man kom) kom tvåa, om jag inte minns helt fel!
 
Niclas och Philip!
 
Efter twistern gjorde vi oss redo för kvällen! Vi skulle nämligen grilla. Jag var väldigt nöjd med menyn som Sarah och Niclas hade satt ihop. På så sätt fick vi både traditionell midsommarmat och grillat! Kan inte bli bättre. Här har vi fina Sarah, värdinnan!
 
Eftersom det ösregnade ute fick vi duka upp inomhus. Men det blev mysigt det också.
 
Så var det dags för middag!
 
Nypotatis, laxfilé, kyckling, fläskfilé, majskolvar och svamp. Det var bara att välja och vraka! Blev man inte mätt fick man skylla sig själv. Men mätta blev nog alla.
 
Magda, Jennie, Emelie, Philip, Sös och Lars!
 
Dan!
 
Niclas!
 
Så drack vi mer snaps och sjöng snapsvisor! Niclas hade köpt flera olika sorters snaps såsom fläder och svartvinbär. Godast tyckte jag att OP och citronsnapsen var!
 
 
När vi hade ätit upp, fick alla vars ett papper och en plastpåse med lösöron, plastglas och papperständer. Vi skulle leka en lek och sjunga snapsvisor samtidigt!
 
Så satte vi på oss sakerna, en efter en. Efter vi satt på oss en ny sak var vi tvungna att sjunga en snapsvisa. I slutet var vi så här fina! Mycket snyggt, om jag får säga det själv.
 
Roligt hade vi!
 
Så blev det kväll och det var dags för jordgubbstårta! Jordgubbar, citronkräm, grädde, glass, maränger och mandel! Himla gott.
 
Resten av kvällen umgicks vi och pratade! Halv ett var vi så trötta efter all mat att vi gick och lade oss. Dagen efter hade det slutat regna och var till och med sol! Då åt vi tacoburgare, gick ner på stranden och solade på gräsmattan. Det har jag dock inga bilder på. Men nu har vi gått igenom mina 140 bilder som jag tog på midsommar och det var en fantastisk helg! Det tackar vi Sarah och Niclas för!

Midsommar del 1.

Här kommer ett väldigt långt inlägg om hur vår fina midsommarafton var! Men visst vill ni väl se minsta lilla detalj? Jajamen.
 
Klockan 07.15 gick jag upp ur sängen på midsommarafton. Vi hade nämligen en lång dag framför oss! Klockan 09.15 ringde Lars på dörren och vi åkte iväg!.
 
Mot Landskrona för att hämta upp älskade Sara! Därefter begav vi oss till Varberg. Vi hade fått låna Dans mammas bil, vilket var väldigt snällt. Hela två timmar tog bilfärden.
 
Men det gjorde ingenting. Jag och Sara roade oss med annat, som att blåsa upp ballonger, dra dem i håret så de blev elektriska och sätta fast i taket. På så vis blev det festligt även i bilen!
 
Jag var glad!
 
Dan, ballonger och jag!
 
Så kom vi fram till Sarahs stuga!
 
Vi blev serverade ett par välkomstdrinkar och tittade runt i stugan!
 
Sarahs stuga är verkligen jättefin, helt nyrenoverad och dessutom mycket större än vad vi trodde att den skulle vara!
 
Niclas var färgglad och fin, precis som man skall vara på midsommarafton!
 
Lars!
 
Sarah och Niclas hade gjort det så himla "midsommar-aktigt" som det bara gick! Vi skulle till och med äta utomhus! Dock var inte vädret med oss hela tiden. Men vi fick i alla fall äta lunchen utomhus.
 
Så var det dags för lunch! En riktig midsommar-lunch blev det med sill, räkor, nypotatis och västerbottenpaj! Nam, nam.
 
Mmm!
 
Värdinnan Sarah!
 
Lars!
 
Magda, Niclas och Philip som inte ville vara med på bild!
 
Niclas hade gjort egen citronsnaps! Eller ja, han hade blandat citroner och socker i köpt sprit. Inget hembränt här inte! God, var snapsen i alla fall.
 
Fina Danis!
 
När vi hade ätit upp, började det regna och vi struntade i att gå ner till ängen för att dansa runt midsommarstången. Det vill man helt enkelt inte göra i ösregn. Så vi satte oss inomhus och umgicks lite!
 
Vi sjöng snapsvisor,
 
provade hängmattan
 
och när det slutade regna gick vi ut på en promenad! Magda hade med sig sina underbara hundar CC och Khaki! De är whippet-hundar och är så lugna att man knappt märker av dem! Dan är lite rädd för stora, uppspelta hundar så de här passade honom alldeles perfekt! När vi sedan kom in efter promenaden kom Sös och Jennie och vi spelade Twister! Men det får ni se i nästa inlägg, del 2!

Midsommarfin.

Då var man midsommarfin! Jag vägrar ha strumpbyxor på mig idag. Man skall ha bara ben på midsommar. Så det så. Även om de är vita. Jag har faktiskt inte köpt en ny klänning! Väldigt stolt över mig själv. Detta är en gammal midsommarklänning som är sjukt kort, men det gör inget för jag har shorts under! Ifall att jag skulle stå på näsan ikväll, av någon okänd anledning. Nu; Mot Varberg! Trevlig Midsommar!

Glad Midsommar!

Idag är det Midsommarafton och jag, Dan, Sara och Lars skall vid 9-tiden bege oss till Varberg. Där har nämligen Niclas och Sarah ställt till en storfest! Det skall bli så himla mysigt och vi hoppas att vädret blir fint så att vi kan få vara ute lite. Även om oddsen säger att det skall regna.

Annars blev jag underkänd på min omtenta igår. Vilket betyder att jag måste läsa de där förbaskade sidorna en tredje gång och svara på liknande frågor en tredje gång. Jag är så himla arg, besviken och ledsen. Att bli underkänd på en tenta känns lite som när man var 14 år och killen man var kär i tyckte att man var ful. Varför duger inte jag?-känsla, ungefär. Men idag släpper vi det! För vi skall dansa runt midsommarstång, äta sill och ha blommor i håret. Dan har till och med lovat att han skall ha fluga, och det gör dagen definitivt mycket bättre!

Det är vid sådana här tidpunkter man hade velat bo i Malmö.

Jag är sjukt sugen på choklad och alla affärer i Lödde har stängt! Buhu..

Nya växter och midsommarfint i köket.

Idag har jag köpt nya växter! Jag har fått en dille på det just nu. Jag blir så himla glad när de få blommor jag har överlever och då vill jag skaffa fler. Butiksbiträdet sa dessutom att dessa skulle vara lätta att ta hand om. De behöver inte vattnas ofta och det spelar ingen större roll var de står. Vilket passar mig utmärkt! Självklart vet jag inte vad de heter. Sådant har jag inte koll på.

 

Men fina är dem!

 

Dessutom har jag gjort det midsommarfint i köket med sommarens finaste blomma! Blåklint såklart! Nu tar det nog ett tag innan jag köper fler blommor. Jag har ju liksom inte jättegröna fingrar direkt.


Mammas och Pappas 25-åriga bröllopsdag.

Gårdagen började med att jag följde med pappa till Maxi. Pappa skulle handla och jag behövde definitivt panta. Två sopsäckar fulla!? Jaja, den som spar han har.

 

Därefter blev det middag hemma hos mamma och pappa! De firade nämligen att de har varit gifta i 25 år och det är en silver-bröllopsdag! Där ligger jag och Dan under minsann. Bara sådär 22 år kvar. Men först måste vi gifta oss givetvis.

 

Sös var där och nördade sig med telefonen. Fast inte hela tiden såklart.

 

picasion gif maker

Christoffer ville inte vara med på bild då han precis hade kommit hem från dreamhack, så istället får ni en gif på Carl! Han ville mer än gärna vara med på bild.





Så åt vi oxfilé med potatisgratäng och kantareller och njöt i solen! Därefter blev det chokladmousse som tyvärr inte fångades på bild. Kvällen avslutades med en film, och det var mammas och pappas 25-åriga bröllopsdag!

Tisdag.

Igår fick jag världens förkylning. Igen. Först munsår till mammas 50-års fest, sen blev jag dödshes till vår "Löddegänget reunion" och nu förkylning lagom till midsommar. Yeey..
Men jag klarar mig. Efter att ha sovit cirka elva timmar mår jag ganska bra. Idag skall jag panta dessutom. Ni vet, med Dans Coca Cola Zero begär så har vi en och en halv sopsäck full med tomflaskor ute i förrådet. Tyckte att det var dags att panta nu. Trevlig tisdag!

När jag försöker vara rolig.

Dan : Skall vi handla sakerna till midsommar på onsdag? Du är väl också ledig då?
Sofie : Ja. Du också?
Dan : Japp!
Sofie : Yeey! Du skall få lite Fie-tid på din fritid! Haha!
Dan : Fritid på min fritid?
Sofie : Nej! FIE-TID på din FRITID!
Dan : Sofie-tid på min fritid, alltså?
Sofie : Ja precis!
Dan : Okej. Ehm. Hehe?

Neja och Robin på besök!

I fredags hade vi finbesök hemma hos oss minsann! Det var Neja och Robin som var på besök!

 

Vi hade tagit ut vårt soffbord på balkongen så att vi kunde sitta där och äta middag istället! Första gången någonsin vi gjorde det och det var hur mysigt som helst! Här har vi Danis!

 

Sommarvinet var givetvis med!

 

Så var det dags för mat! Nypotatis, laxfilé, sparris och "Dans mammas sås", som vi kallar den. En jättegod sås på crème fraiche, majonäs, bostongurka, dill och rödlök. Blandar man i potatis i den såsen så har man dessutom en väldigt god potatissallad! Nu fick ni ett recept på köpet dessutom!

 

Efter maten pratade vi en stund och sedan var det dags för fotboll! Tyvärr gick det inte jättebra för Sverige. Men en spännande match var det, om inget annat.

 

Till fotbollen blev det efterrätt! Glass med nougatsås!

 

Neja!

 

Dan! <3

 

Så får ni en bild på mig också! När fotbollen var slut åkte Neja och Robin hem och jag och Dan gjorde oss i ordning för sängen! Vi skulle upp och jobba dagen efter nämligen. Förresten så är det där jag håller hus om dagarna, om det är någon som undrar. På Burger King Triangeln i Malmö! I vilket fall som helst tackar vi Neja och Robin för en trevlig fredagkväll!


Heja Sverige!


God morgon fredag!

Snart skall jag till Burger King och jobba fyra timmar. Därefter är det bara att åka hem och vänta på kvällens gäster! Neja och Robin kommer hem till oss ikväll. Vi skall äta lax och sitta ute på vår balkong. Så får det gärna vara lite fint väder också. Trevlig fredag!

För jag är så himla kär i dig och allt du vill göra är att spela Diablo 3.

Det var längesedan jag vaknade med dig vid min sida nu. Du går alltid upp två timmar innan mig för att du skall kunna spela ostört. Innan skolan slutade förklarade du för mig att vi skulle få mer tid för varandra, snart, när skolan var över. Så plötsligt släpptes Diablo 3, och nu sitter du endast fastklistrad vid datorn.
Efter jag vaknat upp i en tom säng äter jag frukost framför TV:n. Själv. För du skall bara klara den där "bossen" och sedan kan du umgås. Som att du måste sätta tid åt sidan för mig, som att jag är något som stör din frid när allt jag bara vill är att få lite uppmärksamhet. Ibland blir jag arg och skriker, fast att det egentligen inte är själva spelandet som stör mig. För jag har själv varit där. Jag har fastnat framför Halo på xbox eller suttit timmar framför The Sims. Men jag har aldrig glömt bort dig.
Jag har lärt mig att vänta. Efter långa nätter på Burger King och många timmar framför skolböcker, så har jag lärt mig att vänta på dig. Jag vaknar upp i en tom säng, äter frukost själv framför TV:n och lyssnar på ledsna låtar av "She & Him" där de sjunger om brustna hjärtan. Jag tänker att snart tröttnar han på det och vill umgås med mig. Vill, och inte för att han måste. För jag är så himla kär i dig och allt du vill göra är att spela Diablo 3.

Snygg på stranden.

Har äntligen fått hem min nya bikini! Den är 50-tals inspirerad med höga trosor och en fin rosa färg. Den sitter dessutom helt perfekt och trycker inte åt i midjan! Den skall jag bära när jag badar i mammas och pappas pool eller ligger och solar på Kroatiens stränder. Bikinin är från Asos.com. Såklart.

 

 


Första doppet.

Glömde att berätta att jag också badade i helgen, för första gången i år! Alltså i havet. Det var dödskallt och jag doppade inte huvudet. Ruben filmade när jag och Mathilda sprang i. "Uppdrag första doppet" kallade vi det. Men den videon kommer ni aldrig, aldrig, aldrig få se! Den innehåller mig, i badkläder, skrikandes. Dessutom säger jag "Uppdrag slutfört" när jag kommit upp ur vattnet. Nej. Tror vi skippar det, va?

Torsö, dag 2.

 

På lördagen vaknade vi med den här utsikten! Inte helt fel, tycker jag.

 

Efter att vi ätit frukost bytte vi om och begav oss ut i solen! Det var jättefint väder och man kunde gå barfota i gräset. Dessutom kunde jag äntligen försöka få lite färg på mina vita ben.

 

Ruben var också på bra humör!

 

Svensk sommar som den skall vara!

 

Eftersom det var så fint väder ville vi vara ute och roa oss. Spela kubb och sola är inte helt fel!

 

Efter ett tag bestämde vi oss för att åka in till Sölvesborg för att äta glass och gå i stan. Då var det inte lika fint väder och det blåste ganska mycket.

 

Ruben! Efter att vi ätit upp visade jag min mormor och morfars gamla hus i stan. Det är ett stort rosa hus som jag kommer ihåg så väl. Där brukade vi fira jul och jag tyckte alltid att det var jätteroligt att springa i trapporna. Huset har nämligen tre våningar.

 

När vi sedan kom hem gjorde vi oss i ordning för kvällen! Detta är förresten ett av de godaste viner som finns! Om man gillar sött och jordgubbar. Ett måste på sommaren!

 

Så var det dags för mat! Grillspett är aldrig fel.

 

Markus, jag och Dan!

 

<3

 

Nypotatis, grillspett, gräddfil och gräslök! Hur mycket mer somrigt kan det bli?

 

Jag och Mathilda plockade till och med blommor och satte på bordet! Det kändes lite som en mini-midsommar, och det är ju inte fel!

 

Efter maten var vi ute och gick en runda och hälsade på hästar. När vi kom hem spelade vi lite kort och yatzy. Dagen efter åkte vi hem, efter en underbar helg. Men först hälsade vi på hemma hos min morbror! Det måste man göra när man ändå är i Sölvesborg. Så det så. Det var verkligen hur mysigt som helst, och vi tackar Markus, Mathilda och Ruben för en fin helg!


Torsö, dag 1.

I fredags efter att jag och Dan hade jobbat åkte vi till Lund och blev upphämtade av Mathilda och Markus. Vi skulle ju till Mathildas stuga på Torsö i Blekinge! Torsö ligger vid Sölvesborg så både jag och Dan kände oss ganska hemma. Jag glömde ju min kamera hemma så ni får nöja er med ett par fina mobilbilder istället!

 

När vi kom upp var klockan runt tio och det var bara att packa in och göra sig hemmastad. Mathildas mormor och morfar bor i det gula huset och äger tomten. De var väldigt snälla som lät oss bo i den röda stugan under en helg.

 

Nedanvåningen i stugan ser ut såhär! Jag och Dan bodde i ett rum på ovanvåningen. En väldigt mysig stuga!

 

Ruben var med!

 

Dan och Markus!

 

Jag var också med!

 

Så spelade vi ett parti yatzy!

 

Efter att Dan ägde oss allihopa gick vi och lade oss för att sova. Vi kunde ju inte sova bort lördagen! Hur den blev kan ni se i nästa inlägg!


En mini-semester i Bromölla.

I tisdags åkte vi till min kusin i Bromölla för att umgås lite och gå på loppis dagen efter. Här har vi en Hary som ser ledsen ut, fast det var han egentligen inte!

 

Vi åt en god pastasallad Tesse hade lagat och umgicks! Vi var alla ganska trötta och det blev en hyffsat tidig sänggång efter att vi sett en film.

 

Dagen efter mötte vi upp min morbrors fru Pia och min kusin Hampus och gick på loppis! Folk var lediga då det var Nationaldagen och allt. Jag som inte varit på loppis på många år tyckte det skulle bli roligt! Trots att jag inte letade efter något särskilt.

 

Vädret var väl sådär. Men så länge det inte regnade var vi nöjda! Solen tittade faktiskt fram lite då och då och man får ju vara glad för det lilla.

 

Tesse!

 

Folk!

 

Visst fanns det en del fina saker på loppisen, men inget som fick följa med mig hem. Dan var också med och tittade, men han pratade mest om Diablo 3 med Hampus. Dan tycker dessutom inte att det är jätteroligt att köpa begagnade saker, utan det skall helst komma från IKEA eller någon annan möbelaffär. Vilket inte är helt fel det heller.

 

Efter loppisen åkte vi hem till min morbor i Sölvesborg och fick träffa en större del av släkten. Därefter tog jag och Dan tåget hem igen. Och det var vår mini-semester!


På väg hem.

Nu är vi på väg hem från Torsö! Jag har inte haft någon täckning så jag har inte kunnat blogga. Men när jag kommer hem kommer jag att lägga upp några inlägg, både om nationaldagen och om helgen!


På väg till Torsö!


Bäst på att packa.

Just nu har jag lunch på Burger King. När jag och Dan har slutat klockan sju skall vi åka direkt till Lund och bli upphämtade av Markus och Mathilda. Sedan beger det sig till Blekinge och Torsö! På min packning ser det ut som att jag skall vara borta i två veckor. Men det skall jag inte. Vi skall vara borta över helgen. Jag har två klänningar med mig, två byxor, två shorts och ni skall bara veta hur många tröjor jag har packat ned! Dock glömde jag deo, mobilladdare och min älskade kamera. Det enda som var viktigt typ. Aja. Helgen blir väl inte förstörd för det! Får vi hoppas i alla fall.


Kära Väderguden.

Imorgon skall jag, Dan, Markus och Mathilda till Mathildas stuga på Torsö och då får det gärna vara lite "sommarväder". Du vet, 25 grader varmt och sol? Hade verkligen uppskattat det. Tack på förhand / Sofie.


Carl och Christoffer, 17 år.

I söndags fyllde mina bröder 17 år och det skulle givetvis firas med en familjemiddag! Vi hade ju firat dem dagen innan tillsammans med mammas 50-års fest.

 

Grillad oxfilé, halloumi, potatisgratäng och en massa annat bjöds det på!

 

Det bjöds även på pannkakstårta! Dessutom åt vi lite av kladdkakan och mormors tårta som hade blivit över från storfesten.

 

Innan kvällen var slut beslutade jag, Sös, Carl och Christoffer att vi skulle sjunga sången vi hade satt ihop för mamma. Vi sjöng ju aldrig den på hennes fest, vilket var tråkigt. Men hon blev i alla fall väldigt glad för den! Låten är baserad på Abbas "Mamma Mia" och vi har döpt om den till "Mamma Pia". Efter att mamma hade fått höra sången, satt vi och pratade en stund och sedan spelade jag, carl, christoffer och Dan dator- och xbox-spel. En mycket trevlig dag!


Mini-semester!

Då åker jag och Dan till Bromölla och Tesse och Stefan. Där skall vi äta pastasallad, dricka vin och umgås! Imorgon skall vi på loppis och vi hoppas på fint väder. Det är ju trots allt Nationaldagen imorgon!


Mammas 50-års fest och Carl och Christoffers 17-års fest.

I lördags var det storfest hemma hos mamma och pappa. Dels för att fira mammas 50-års dag och dels för att fira Carl och Christoffers 17-års dag! Det var fint uppdukat i storarummet.

 

Angelica och Loke!

 

När alla hade kommit bjöds det på god mat!

 

Tesse!

 

Dan!

 

Till efterrätt blev det en tårta som mormor hade bakat och en kladdkaka som mamma hade bakat! Till det bjöds det självklart på likör.

 

Stefan!

 

Elin och Joakim!

 

Vi var hela 34 personer hemma hos mamma och pappa. Jag älskar när det är så mycket folk samtidigt, även om man vill springa runt och prata så mycket som möjligt med alla och känner att man inte riktigt hinner.

 

Så var det dags för tal! Både pappa och mormor sa något och tackade så mycket för allting. Jag, Carl, Christoffer och Sös hade förberett en sång till mamma. Dock var Sös inte med på festen utan kom först senare. Därför bestämde vi att sjunga låten för mamma dagen efter istället. Det visar jag er i ett annat inlägg!

 

Så blev det kväll och festen fortsatte! Jag och Danis <3

 

Sös anlände! Ni förstår, festen blev som sagt flyttad till det datumet Sös skulle gå på Ozzy Osbourne-konsert. En liten dubbelbokning och ett missförstånd. Men hon löste det så att hon kunde vara med på både festen och konserten! Det är som bäst när det löser sig så.

 

Kusin Sanne och Sös!

 

Mamma och Morbror!

 

Så plötsligt var klockan över tolv, den var faktiskt till och med två på natten, och det var dags att gå hem och sova. Dagen efter firade vi de här två filurernas födelsedag! Det kommer ni få se i nästa inlägg!


Ett födelsedagskalas för tre personer.

Idag skall vi fira att mamma fyllt 50 år och för att mina bröder fyller 17 år. Carl och Christoffer fyller faktiskt år imorgon! Jag ser ut så här idag.

 

Har en ny klänning från Asos och nyfärgat hår. Håret blir så lätt ljust nu på sommaren.

 

Det skall bli en så himla trevlig kväll! Skolan är slut och sommaren kan börja! Det får jättegärna sluta regna också.


Instagram bilder.

Nu var det ju ett tag sedan vi tittade på mina instagram bilder, så det måste vi ju göra! Guuldfish heter jag där.


I Maj hängde vi rätt mycket hemma hos Sanna. Vi pluggade till vår omtenta och åt sallad från en restaurang som låg precis runt hörnet. Malmö blir lite vackrare för varje dag i mina ögon.


Den första bilden är från en solig dag när jag stod och väntade på bussen på Södervärn i Malmö. Den andra bilden är på min brors band BOSS, när de spelade vid Lödde Centrum. De är hemskt duktiga!


En dag var Isa såhär söt när vi skulle sova, och plötsligt klippte jag lugg igen!


Jag har även jobbat ganska mycket på Burger King och trotsat regnet med klänning och ballerinaskor.


Till vänster har vi när Jenny överraskade mig med en dunderfrukost hemma hos henne! Till höger har vi mig en dag när jag blev sjuk. Den dagen låg jag och tittade på tusen serier och tyckte synd om mig själv.


Här har vi vår fina Nima och en helt vanlig pluggdag hemma i köket.


En dag försökte min bror Carl lära mig spela gitarr. Det gick sådär. Så vi bakade rosa cupcakes istället.


Till vänster har vi Nima och till höger har vi några av de finaste personerna i hela världen.


Förra helgen gjorde jag mig i ordning för en Eurovision-kväll i Malmö. Carro hade Sverige-målat sina naglar!


Så var det plötsligt sommar och vi sommarstädade balkongen!


Så var jag tvungen att plocka lite syrener och sätta i köket. En dag var jag på middag på Moccasin i Malmö för att säga hej då till Sanna som har flyttat till Jönköping nu. Vi kommer att sakna dig Sanna!


Till vänster har vi Sannas tuffa hörlurar, prydda med pärlor! Till höger har vi mig på bussen in till skolan. Den sista dagen i skolan för den här terminen faktiskt!


Så får vi avsluta med en bild på sjuka lilla Zoegas som måste ha tratt på sig och äta medicin. Hon har tydligen fått en allergisk reaktion mot någonting hon ätit, tror veterinären. Hon blir nog bra snart igen. Och till höger har vi vårt väldigt tomma kök! Våra möbler är nämligen hemma hos mamma och pappa just nu. Där blir det en stor fest ikväll och de behövde alla möbler de kunde låna!

Hänger hemma hos mor och far ikväll.


Skolavslutning, typ.

Idag är sista dagen i skolan! Man har ju inte skolavslutning så som man har i gymnasiet men jag tycker ändå att det är roligt att se det som en sådan. Imorgon är det storfest hos mamma och pappa imorgon! Och den måste man ju tagga inför!

 


RSS 2.0