En kortfattad söndag i Sofies liv.

I söndags vaknade jag upp trött efter gårdagens festligheter och bestämde mig för att jag minsann inte skall ligga på soffan hela dagen. Så jag tog på mig mina nya shorts och traskade ut i det fina vädret!
 
Fina, fina sommar. Jag vill inte att det skall bli höst än. Klädesaffärerna behöver inte plocka fram höstens nya mode riktigt än känner jag. Det är faktiskt inte augusti förrän imorgon!
 
Så traskade jag hem till den här fina gården! Här har jag bott i 19 år. Jag lärde mig cykla på denna uppfart och jag har skrapat mina knän på denna asfalt. Inget känns så hemma som mammas och pappas hus.
 
Så landade jag tillslut här!
 
Och bestämde att här skall jag vara resten av dagen. Så det var jag. Jag solade, läste och badade.
 
På kvällen kom både Dan och Sös också över och hela familjen var då samlad. Så då passade det perfekt med en familjemiddag med grillning! Därefter badade vi lite till och sedan gick vi hem och sov. En perfekt bakis-och-trött-söndag om jag får säga det själv.

Kvällen vi firade Jaanas födelsedag.

Igår bytte jag om till mina nya byxor och åkte hem till den här fina för att fira att hon fyllt 24! Vi skulle ut och äta på Debaser som hade hiphop-kväll och då passade det bra att klä sig därefter. Jaana var cool med keps och hade dessutom fått en SvampBob-ballong i present!

 

Så kom vi fram till restaurangen och beställde in mat. Jag hade finaste Desirée som bordsdam! Inte helt fel minsann.

 

Dessutom satt jag bredvid fina Johanna!

 

Och Jaana med sin Crazy eyes-svampbob.

 

När Jaana skulle gå på toaletten fick jag passa honom. Han och jag hade samma pose minsann!

 

Så kom maten! Jaana beställde cesarsallad med bläckfisk och jag beställde "El Santo" som var långkokt fläskkött, rostad ananas och chilli på tortillabröd. Fruktansvärt gott.

 

Vårt partysällskap!

 

Så blev det kväll och det var dags för shots! Carro hade dessutom också anlänt till partyt. Hur roligt som helst!

 

Här är vi himlans taggade på att ta våra goda shots!

 

När det sedan började regna så lämnade vi uteserveringen och gick in. Här sjunger vi för Jaana! "Inte så högt!" sa hon till oss medan hon höll händerna för ansiktet. Men en fin flicka skall ha mycket uppmärksamhet!

 

Så dansade vi till Hiphop-musiken! Såhär kan det se ut när Marcus dansar.

 

Vi hade så himla roligt.

 

Älskade Desirée och jag! Här försökte jag göra något coolt hiphop-tecken men råkade göra star trek-tecknet istället. Inte riktigt samma sak det där.

 

Halv tre var det dags för mig att ta den sista bussen hem och då vinkade jag hej då till de här underbara människorna! Jag är så himla lycklig över att de vill inkludera mig i deras sällskap och planerar en fest jättelångt i förväg bara för de vet att jag alltid är så himla upptagen. Nej, glad som tusan är jag över att ha så många fina personer i mitt liv.


Smörgåstårta.

 
I fredags var det så himla varmt, och då måste man ju äta något svalt. Eftersom Dan jobbade till åtta på kvällen så var det jag som skulle laga middag. Så jag bestämde att det var dags för lite hemgjord smörgåstårta! Det blev inte särskilt många lager, men den blev god ändå. I den hade jag soya yoghurt, lättmajonäs, tonfisk, rödlök, räkor, sallad, gurka och rom! Så himla gott. Ja, nöjd som tusan var jag. Dan också, och det var ju bra det.

Jaanas födelsedag och hiphop-kväll.

Då beger jag mig till Malmö för att fira att Jaana fyller år! Detta gör vi genom att dansa på Debasers hiphop-kväll! En sådan kväll får minsann klänningarna fint hänga kvar i garderoben. Nya byxor har jag minsann, kvällen till ära! De är från Vila. Trevlig lördag!

 


En heldag på Nova.

Idag bestämde jag, Sara och Mathilda att det passade perfekt med en shoppingtur på Nova. Det var så himla längesedan jag handlade mycket kläder och jag har faktiskt inte köpt en klänning på över två månader! Det måste vara något slags rekord för mig. Så idag klappade jag mig fint på axeln och begav mig till Nova. Vi började klockan 11 på morgonen och var klara runt 18. Sju timmars shoppande är väl ändå inte helt fel? Jag hittade en jättefin byxdress på Top Shop som var alldeles för dyr och fick snällt hänga kvar i butiken.

Ett par shorts, ett par byxor och ett linne senare kände jag mig ganska nöjd. Då kramade jag mina fina vänner hej då och åkte hem till Dan för lite fredagsmys. En helt perfekt fredag! Även om man missar ett släktkalas i Sölvesborg, då jag skall jobba imorgon.

 


Sommarserier.

Nu när nästan alla serier har uppehåll över sommaren så har jag varit väldigt rastlös. Jag har inte velat se någon film och det har endast varit True Blood och Dexter som vi har sett. Så nu har jag minsann börjat titta på nya serier! Jag har börjat se dem från början och det kommer verkligen bli kaos till hösten när de vanliga serierna kommer. Antagligen kommer det inte finnas en chans att jag kan följa alla serier samtidigt som jag har en massa uppgifter till skolan som skall göras, och någonstans däremellan ha ett socialt liv. Nej, kaos kommer det att bli.
 
Men de nya serier jag börjat se är dessa i alla fall!
 
Hart of Dixie - Alltså åh. Så himla mysig serie. Vill bara flytta till Bluebelle själv och vara med om knasiga traditioner. Jag är en team Wade och Zoe förresten. George kan slänga sig i väggen tycker jag.
 
Falling Skies - En massa aliens, spänning och action. Klart man måste följa den liksom.
 
Devious Housemaids - Skriven av skaparna till "Desperate Housewifes". Inte så jättebra direkt. En massa konstiga saker som händer och man får följa fem hembiträden. Ungefär. Tittar på den mest i brist av annat.
 
The Dome - Den här är faktiskt väldigt intressant! En rund kupa har sänkts ner över en liten by och ingen kan ta sig därifrån. De vet inte vem som har sänkt ner den eller varför just över den byn, men det är minsann inte regeringen.
 
Nu får jag minsann inte börja titta på fler serier. Jag kanske borde släppa serie-världen och börja bli lite mer social med mina vänner istället?

Sola, bada och jobba.

De senaste dagarna har jag endast haft kvällspass. Det passar mig alldeles utmärkt då det har varit så himla fint väder. Så det jag har gjort de senaste tre dagarna är att sola, bada och jobba. Nu skall jag alldeles strax cykla bort till Center Syd för att jobba tre timmar på Din Sko. Förresten är mammas och pappas pool blå igen! Hur underbart är inte det? Trevlig onsdag på er!

 


Vår sommarfest.

I lördags hade vi ställt till med fest, som vi försöker göra varje sommar. Vi kallade den för vår "sommarfest" och hade bjudit in det finaste folket! Självklart skall man bjuda på snacks och bål när man har fest, så det dukade vi fram.
 
Sös hjälpte oss med förberedningarna och Carro var den första som anlände! Så vi satte oss i solen ett tag tills de andra började droppa in. Det var perfekt väder för att ha en sommarfest!
 
Så började andra fina människor komma! Här har vi Jaana och där bak skymtar Markus!
 
Jag är alltid så himla glad när alla mina favoritpersoner samlas på ett och samma ställe.
 
Min fina Dan med en skjorta jag köpt till honom och allt.
 
Coola trion, Micke, Markus och Ruben!
 
Jag och Dan hade gjort allt i vår makt för att få poolen blå tills festen. För självklart skulle folk få bada om de ville. Men nej, poolen var mossgrön och det gick verkligen inte att bada. Idag är den blå igen, såklart.
 
Jag hade minsann inte en ny klänning på mig, som ni såg i ett tidigare inlägg. Utan en klänning som jag köpte till mammas 50-års fest! Den behövdes också komma ut och rastas.
 
Så kom det fler folk och jag glömde helt bort att fotografera. Men överlag var det faktiskt en väldigt lugn kväll. Kanske en av de lugnaste festerna vi haft. Dock gick de sista gästerna vid halv fyra på morgonen, så trevligt måste det ju ändå ha varit.

Maricas möhippa.

I onsdags hade vi med Neja som ledare smidit planer. Min kära vän Marica skall nämligen gifta sig till helgen och då måste man givetvis anordna en möhippa! Vi anlände till Maricas jobb för att kidnappa henne.
 
När alla hade samlats sprang vi in för att ta henne!
 
Fina Nejis stod redo med Maricas uniform.
 
Sara var också med!
 
Vi stod och väntade ett litet tag tills Marica hade jobbat klart.
 
Därefter bytte Marica om och fick ett glas vin!
 
Finfina Marica!
 
Så begav vi oss vidare till Helsingborg för vårt första äventyr! Först och främst skulle Marica rita en tavla som hon senare under kvällen skulle få såld.
 
Fint skulle det bli!
 
Och alla dokumenterade undertiden.
 
Tillslut såg det ut såhär! Ett riktigt mästerverk! Målningen föreställer Marica, hennes blivande man Roger och deras hund Fuji. Mycket tjusigt!
 
Därefter gick vi vidare till en studio! Vad skulle vi då göra här?
 
Just det! Spela in en skiva till Roger! Vi sjöng "Du är min man" och "Tommy tycker om mig" fast med "Roger" istället för "Tommy".
 
Det var jätteroligt och Marica fick sedan två fina skivor!
 
Medan vi väntade på att skivan skulle bli producerad och klar, gick vi till Shell för att köpa en glass. Här hittade vi ett perfekt viloställe!
 
Fast vi ville hellre äta vår glass i solen.
 
När skivan tillslut var klar åkte vi vidare till nästa äventyr!
 
Vi skulle nämligen spela minigolf! Det var perfekt väder för att vara ute och spela dessutom. Mer tur med vädret kunde vi faktiskt inte ha.
 
Vi hade dessutom målat Marica i ansiktet lite. Självfallet måste hon ha sin blivande mans namn i pannan!
 
Så började vi spela. Jag kommer inte ihåg vem som vann, men jag vet att jag kom trea. Delad med någon annan. Men fortfarande, trea!
 
När vi sedan hade spelat klart gick vi vidare till restaurangen som inte låg så långt bort från golfbanan.
 
Det var en fin och mysig restaurang.
 
Jag var dödshungrig och beställde in en hamburgartallrik. Nam nam.
 
Vi avslutade kvällen med att Marica fick göra lite uppdrag. Här får hon sålt sin tavla för hela 20 kronor!
 
Fina människor!
 
Så kramade jag mina fina vänner hej då och tog sedan tåget hem. Men det hade varit en så fin och trevlig kväll. Nu önskar vi Marica ett stort lycka till och en fin bröllopsdag!

Sommarfest.

Idag dansar vi tills solen går upp och håller sommarfest i mammas och pappas hus medan de är bortresta. Trevlig lördag på er!

 


Tantig.

Sofie och Dan ligger och solar hemma hos Sofies föräldrar.
 
Sofie : Jag har köpt en ny bikini förresten!
Dan : Jasså?
Sofie : Ja, de hade något erbjudande på Nelly. Så ett helt bikini-set kostade bara 98 kronor.
Dan : Hade den bikinin hög midja?
Sofie : Nej?
Dan : Bra. Jag tycker det ser tantigt ut med hög midja.
Sofie : Tantigt?! Men den här bikinin har ju hög midja?
Dan : Ja. Det ser tantigt ut.
Sofie : Tycker du att jag ser tantig ut i den här?!
Dan : Ja. Eller, med underdelen i alla fall.
Sofie : Men det här är en 50-tals-bikini? De har hög midja!
Dan : Ja. Tantigt.
Sofie : ?!?!?!?!?!?
 
 
 Och här ligger jag. Sofie, 87 år gammal, och solar med sin tant-bikini. Förresten har vi inte alls mossgrönt poolvatten eller så.

Fredag.

Oj vad mycket vi har att stå i! Först och främst blir det jobb idag, sedan blir det att handla och förbereda inför morgondagens fest. Sedan någonstans däremellan skall jag blogga om Maricas möhippa också. Ja, jisses.
 
Men fint väder var det igår i alla fall! Tills vidare får ni ha en fin fredag!

Sommarfin.

Idag är det typ 25 grader varmt och jag är sommarklädd! Idag är vi hos mamma och pappa och har tacokväll med Dans syskon. Lite som en lördag fast en torsdag och det är ju hur bra som helst.


Möhippa för Marica!


Gyllene tider.

I lördags begav jag, Dan, Sarah och Niclas oss hem till Carro för att förfesta innan det var dags att bege sig vidare.
 
Till konsterten med Gyllene tider! Det var underbart väder ute och passade perfekt för en utomhuskonsert!
 
Vi anlände till stadion lite tidigare så att vi skulle få bra ståplatser. Man vill ju hoppa och dansa så nära scenen som möjligt!
 
Carro var övertaggad!
 
Niclas köpte sig en Gyllene tider-tröja. Klart man skall ha det liksom!
 
Jag såg ut såhär! Jag måste sluta läsa i solen med solglasögon. Man ser ju vita ringar under ögonen.
 
 
Jag, Carro och Sarah!
 
Linnea Henriksson var förband till Gyllene tider! Jag blev givetvis glad då jag älskar hennes musik!
 
Jag skulle ta en bild på Danis men Carro ville minsann också vara med!
 
Så himla bra! Inte riktigt min klädstil dock.
 
Så taggade vi för Gyllene tider!
 
Jag var med på några bilder för en gångs skull. Tycker ofta att fotografen inte hamnar på så många bilder. I och för sig gör det inte så mycket.
 
Så började showen!
 
Hej Pär Gessle!
 
Carro hade två tjejer bredvid sig som hoppade jättemycket. Den ena hoppade in i en kille och det slutade med att hon fick öl över håret. Så kan det gå, minsann.
 
Så himla bra!
 
Det roligaste var att man kunde nästan alla låtar och kunde sjunga med. Vi hoppade som galningar, skrek och sjöng med. Det var så himla roligt. En perfekt sommarkonsert. När de hade spelat klart och vi hade sjungt med till "sommartider" var det dags att bege sig hemmåt. Men på något annat sätt än med fina vänner på en sjukt bra konsert, hade jag inte velat spendera min lördagkväll.

God morgon.

Idag jobbar jag hela dagen på Burger King. Men annars är det en hyffsat lugn vecka. Jag jobbar bara tre dagar denna veckan, men på varenda lediga dag är det något som händer. Det är tur att vi har bokat en resa till Turkiet i slutet på sommaren. Så att man hinner samla sig innan det är dags för skola igen.
 
Dessutom är det väl självfallet att det skall vara fint väder idag när jag jobbar hela dagen. För igår när jag var ledig så var det ju värsta höstvädret? Tack, tack. Men trevlig måndag på er!

Emelies och Philips bröllops- och 25-årsfest.

Emelie och Philip har precis gift sig och de har dessutom fyllt 25 år båda två. Det skulle givetvis firas! Så i fredags åkte vi ut till Kågeröd för en helkväll. Vi hade köpt en brudbukett till Emelie. Såhär såg den ut!
 
Brudgummen Philip!
 
Vi började med fördrink!
 
Emelies och Philips hund heter Björne. Han är lugn och hur gosig som helst.
 
Så höll Philip ett "välkomna hit"-tal och det var dags för mingel!
 
Niclas!
 
Jennie!
 
Emelie och Philip hade fått en massa "Grattis till bröllopet"-kort, men det bästa kortet var ändå det ovanstående som de hade fått från Emelies bror och hans sambo. Dan hade lätt varit den bästa mördarpartnern om jorden hade blivit invaderad av zombies. Så vi har ju fritt fram i alla fall.
 
De hade fyllt en liten pool med vatten och lagt i en massa dricka. Dan säger att jag badade där på natten sedan. Men jag har faktiskt inga minnesluckor. Så jag kan säga att det gjorde jag minsann inte.
 
Så kom det lite mer folk.
 
Niclas hade bunkrat upp med snaps! Som vanligt.
 
Sarah och Niclas!
 
Så var det dags för mat!
 
Frida och Lina!
 
Jag och Dan hade gjort ett sånghäfte till festen. Ingen fest utan sånghäfte!
 
Jag var mycket stolt! Och just det, jag bytte om till en annan klänning precis innan vi åkte iväg.
 
Det är jobbigt det där med kläder. Men jag blev nöjd tillslut.
 
Nam, nam för mat!
 
Vi välkomnades till bords. Ser ni utsikten? Helt idylliskt.
 
Sös var toastmaster och höll tal!
 
Det fina brudparet!
 
Vi hade roligt och lyssnade medan alla höll tal.
 
Fina människor!
 
Björne och Idefix lekte i trädgården sålänge!
 
Så var det Sarahs tur att hålla tal!
 
Syskonen Emelie och Daniel.
 
Här har vi Nara! Nara är 6 månader gammal och är dotter till Emelies kompis Frida. Hon skulle givetvis vara med och festa!
 
Adilson och Lina!
 
Så var det dags för paketöppning!
 
De fick många och fina saker!
 
Bebisgos!
 
Fina Emelie!
 
Så åkte jag, Jennie och Emelie till Svalöv för att hämta Dan som hade jobbat. När vi kom tillbaka var det dags för efterrätt!
 
Brudparet!
 
Sarah hade bakat tårtor som var så himla goda! Fina var de också.
 
Fina Danis!
 
Så fortsatte kvällen såhär ungefär och klockan tre körde vi hem. Det var en väldigt trevlig och fin kväll fylld med kärlek, vänskap och många skratt! Tack Emelie och Philip!

Malmö och Gyllene tider.

Det är ett sådant otroligt farande på oss nu i sommar så jag blir inte klok. Men imorgon är vi lediga hela dagen och då skall jag minsann inte göra något! Nu är vi hemma från Malmö. Först mellanlandade vi hos Carro för att sedan se en konsert med Gyllene tider. Det var så otroligt bra! Mer bilder på det får ni se senare. God natt på er!

 


Finklädd.

Idag blir det minsann lite halvdåliga bilder på hur jag ser ut. Jag har precis hittat självutlösaren på min kamera, så idag står jag lite långt bort och visar upp vår stökiga lägenhet. Men nu är jag på väg till Emelie och Philip för att fira att de har gift sig! En bröllopsfest alltså! Ni får ha en trevlig kväll allihop!

Dag 3 i Sölvesborg.

Så blev det torsdag och vår sista dag i Sölvesborg. Dock skulle vi inte åka hem förrän runt fem-tiden och bestämde oss för att åka ut på äventyr!
 
Vi bestämde oss för att först åka till Siesjö där Pia jobbar!
 
Härliga natur!
 
Vi stannade och fotograferade ungefär varannan minut.
 
Men det är väl så när man är på upptäcksfärd!
 
Vi hittade världens minsta groda som jag döpte till Nils.
 
Så gick vi ner till en sjö. Dan låtsas att han ser något intressant.
 
Vi gick vidare och såg en trollslända. Jag tror att det är en trollslända i alla fall.
 
Så himla fint.
 
När vi var klara i Siesjö och säkra på att vi inte hade fått fästingar, så begav vi oss till Norje och Monsunen för att bada! "Va, åkte ni ända till Norge?" tänker ni. Men det gjorde vi inte. Vi åkte till Norje. I Blekinge.
 
Vattnet var kallt så det blev bara två snabba dopp. Men nu har jag minsann badat i havet denna sommaren. Nästa gång får det gärna vara mer än 17 grader. Tack.
 
Därefter åkte vi och tittade på både Hällevik och Valje. Vi stannade och fikade dessutom. Toast med mozarellaost, soltorkade tomater och oliver är ju inte så himla fel. När vi var klara med vår lilla utflykt åkte vi hem för att packa och sedan tog vi tåget hem. Men det hade varit ett par perfekta dagar i mitt älskade Sölvesborg och det tackar vi Ola, Pia och Hampus för!

Fullt upp.

Jag har jobbat hela veckan och därför har mitt bloggande varit lite lågt. Men imorgon skall ni få se den sista dagen från vår Sölvesborgs-resa och kanske lite andra spontana inlägg. Imorgon vankas det nämligen bröllopsfest för Emelie och Philip och det skall bli hur kul som helst. Men nu har jag faktiskt massor av att göra, så ni får sova så gott tills dess.
 
Kram på er!

Det där med att jag hör dåligt.

Sofie och hennes vänner sitter i ett öltält på Landskrona Karnevalen och det spelas hög musik. Samtalsämnet är mat.
 
Sarah : (Skriker) JAG BAKADE I HELGEN!
Sofie : VAD SA DU?
Sarah : JAG BAKADE I HELGEN!!!
Sofie : VA?!
Sarah : JAAG BAAAKAADE I HEEELGEN!
Sofie : KÖPTE DU PLOMMON TILL ÄLGEN????
 
Till mitt försvar var det faktiskt väldigt hög musik.

En kväll på Landskrona karnevalen.

Igår efter jobbet tog jag bussen till Landskrona för att gå en sväng på Karnevalen med Niclas, Sarah och Sös. Vi började med att äta lite. Den här baguetten kostade 60 kronor och gav mig magont. Så himla inte värt det.

 

Folk!

 

Sös och Sarah köpte churros. Jag avstod. Dumma räkbaguette. Vågade inte ens köpa en donut.

 

Vi hade bestämt oss för att se Mikael Wiehe! Så det gjorde vi. Först stod vi såhär långt från scenen.

 

Men så tyckte Niclas att vi kunde gå och ställa oss längst fram. Så det gjorde vi. Sös skrek som en galning och jag fick tinitus. Ungefär.

 

När Wiehe hade spelat klart försökte vi vinna lite choklad. Det gjorde vi inte. "Otur i spel, tur i kärlek" sa Sös. Men vad tusan.. Jag ville ju ha ett choklad..

 

Så kom min vän Andreas förbi och vi satte oss i ett öltält för att prata lite. Sedan åkte vi hem. En perfekt karnevaldag helt enkelt.


Dag 2 i Sölvesborg.

Dag nummer 2 i Sölvesborg var en onsdag. Men inte vilken onsdag som helst, utan karnevalonsdagen! Vi började dagen med en frukost i solen.
 
Hej underbara trädgård.
 
När vi hade gjort oss i ordning så traskade vi ner till marknaden som låg nere i stan.
 
Här kunde man fynda alla möjliga saker.
 
Men jag köpte bara godis.
 
Kusin!
 
Nam nam för godisremmar.
 
När vi kände oss nöjda på marknaden gick vi hem och tog det lite lugnt. Sedan gick vi tillbaka till stan för att möta upp moster, morbror och min andra kusin för lite middag.
 
Dan var söt.
 
Så beställde jag pizza och glömde bort att jag inte kunde äta ost. Men det gick faktiskt bra ändå. När vi var mätta och belåtna gick vi hem igen och somnade i soffan framför en film. Men det var en helt perfekt Killeboms-onsdag! Precis en sådan som jag ville ha. Dagen efter åkte vi på utflykt. Men det får ni se i ett annat inlägg!

Solbränd.

Det där med att ligga i solen och läsa en hel dag kanske inte är sådär jättebra. Speciellt inte om man inte använder solskydd och glömmer att vända på sig. Jag har bränt mig på bröstet och har dessutom stora märken efter mina solglasögon. Vet inte om det syns särskilt mycket på bilden. Men fy alltså. Måste sluta läsa medan jag solar. Just nu ser jag ut som en polkagris. Helt röd på bröstet och magen och helt vit på ryggen. Men har hört att polkagris är det nya modet i sommar.

 


Dag 1 i Sölvesborg.

I tisdags tog vi vårt pick och pack, hoppade på tåget och åkte till Sölvesborg för att hälsa på Ola, Pia och Hampus. Dan var taggad!
 
Jag hade med min älskade bok såklart!
 
När vi var framme i Sölvesborg åkte vi hem till Ola och Pia och satte oss i deras växthus ett tag. De odlar alla möjliga saker i deras växthus såsom olika sorters chilli, gurka och tomater. När vi skaffar hur vill jag också ha ett växthus och odla grönsaker.
 
Kusin Hampus fick en systemkamera i konfirmationspresent som vi givetvis var tvungna att testa.
 
Hampus katt heter Tiger-Nils och är hur söt som helst.
 
Så grillade vi, åt jordgubbar och kladdkaka och firade att morbror Ola fyllde år! Jag älskar att vara hos Ola och Pia. Det är liksom som en fristad och man släpper all stress. Dagen efter åkte vi till Killebom. Men det får ni se i ett annat inlägg!

Dagens outfit.

Såhär ser jag ut idag när jag hänger hos mamma och pappa, badar och solar. Jag har lätt världens finaste tröja.

 


Carro flyttar till Malmö.

Igår firade vi att Carro har flyttat till Malmö, vilket är helt underbart. I sommar kommer vi hänga hos henne innan vi går ut och dansar på klubbar för att därefter ha efterfest hos Sös. Det är så himla underbart att majoriteten av mina vänner bor i en så stor och fin stad. Tanken är väl att jag och Dan så småningom skall bosätta oss i Malmö också. Men vi får se. Vi trivs rätt bra här ändå. I vilket fall som helst var det en mycket trevlig kväll igår och Carro bjöd på hur mycket mat som helst. Precis som Carro brukar göra. Det blev inte så mycket bilder från kvällen. Men vi träffade många trevliga människor, lekte "Jag har aldrig" och åt tills vi storknade. En så himla bra kväll.

 


Festklädd.

Då åker jag och Dan till Malmö för att festa in Carros nya lägenhet. Sölvesborgsbilderna får ni se imorgon! Trevlig lördag på er!

 


Hej då, Sölvesborg.

Då lämnar vi Sölvesborg och min släkt för den här gången. Idag har vi både utforskat Siesjö och badat för första gången i havet vid Norje. Men nu har vi packat vårt pick och pack och får åka hem till våra älskade katter igen. Men det har varit ett par fina dagar, som ni kommer att få se mer av i andra inlägg.

 


Idag hänger vi på Killebom.


Mot Sölvesborg!

Då har vi packat resväskorna och beger oss nu till Sölvesborg. Jag kommer att uppdatera er så gott jag kan, men annars får ni ha en fin vecka! Det skall minsann jag ha.

 


Att aldrig vara snygg på gymmet.

Jag har ju aldrig visat hur jag ser ut när jag är på gymmet. Det finns en ganska enkel förklaring till det. Jag ser nämligen alltid ut som att jag precis stigit upp ur sängen, vilket jag oftast faktiskt har gjort också. Linnet är urtvättat och från Ullared. Min fettiga lugg sätter jag alltid upp med en klämma så att jag kan springa utan att ha hår i ansiktet. Dessutom sminkar jag mig aldrig. Det enda snygga är mina träningsbyxor, som jag dessutom lånat från Elin. De är alltså inte ens mina.

 

Det är så roligt, för mina vänner bär alltid snygga träningskläder och är oftast ganska fräscha på gymmet. De har dessutom lagt ner lite extra tid och pengar, så att de faktiskt ser bra ut på gymmet. Varför följer inte jag då denna trend? Är det för att jag redan har en pojkvän och inte behöver leta efter en ny? Eller är det för att jag helt enkelt vill blända folk med min naturliga skönhet?

 

Eller är det för att mitt gym alltid ser ut såhär och är totalt tomt? Ja, så är nog fallet faktiskt.


Dagen Hampus konfirmerade sig.

I lördags åkte hela stora familjen upp till Sölvesborg för att gå på konfirmation! Det var ju min älskade kusin Hampus som skulle konfirmera sig.
 
Sös var lika fin som vanligt!
 
Jag älskar den här bilden! Både Dan och Sös på samma bild! Dessutom skymtar man morfars bror Eve där bak!
 
Fina lillebror!
 
Kyrkan i Sölvesborg är så himla fin. Mamma och pappa gifte sig i den här kyrkan, för sisådär 26 år sedan.
 
Hampus Nilsson, det är min kusin det!
 
Carl och pappa.
 
Så började konfirmanderna gå in!
 
Så började redovisningen.
 
Prästen började prata om att människor har regler för vad man får och vad man inte får göra i kyrkan. Så utbrast hon att "plötsligt händer det!" och konfirmanderna började dansa macarena! Vilken syn!
 
Det är inte ofta man dansar macarena i en kyrka minsann!
 
Så sjöng vi och skänkte lite pengar.
 
Danis var söt och sjöng med.
 
Hampus!
 
Så var det dags för nattvarden! Jag tar alltid nattvarden och renar mig från alla synder. Även om man inte tror på det så kan det ju inte skada liksom.
 
Så var konfirmationen över!
 
Och alla konfirmander ställde upp sig så att man kunde fotografera!
 
Mormor och Pia!
 
Kusin Therese!
 
Stefan och Carl.
 
Så fick vi krama om fina Hampus och berätta hur duktig han var!
 
Därefter åkte vi hem till morbror Ola och Pia för att äta buffé! Så sanslöst gott och mycket att välja på.
 
Hampus gör alltid den här minen bara för att han vet att jag tycker den är så himla läskig. Jag dör varje gång. Han ser ut som schizofren seriemördare.
 
När vi sedan hade ätit upp var det dags för tårta! Efter ett par timmar åkte vi hem, mätta och belåtna. Men en sådan himla mysig lördag med vår fina släkt. Imorgon åker jag och Dan till Sölvesborg igen. Det skall bli så himla roligt. Jag älskar Sölvesborg och hade gärna kunnat köpa mig ett fint hus där om några år.

Juli.

Idag firar vi att det är den 1:a juli med att bära mina nya ballerinaskor från Din Sko! Inget säger väl sommar som ett par rosa ballerina? Dessutom är det varmt idag. Äntligen!

 


RSS 2.0