Mina senaste mobilbilder

Oj vad jag har bunkrat upp med mobilbilder nu. Det blir många höstiga miljöbilder och lite kläder. Vi tittar!
 
Jag älskar att bo i Västra Hamnen och ha så nära till havet. En kväll gick jag och min granne Sandra en promenad med denna fina utsikt.
 
Jag och Dan bor i en hyresrätt och vill gärna köpa en lägenhet längre fram. Men var ska vi bo? Priserna här är så sjukt höga, samtidigt så älskar vi verkligen att bo här. Jag tittar på lägenheter i lite andra områden i stan, men hjärtat bankar inte lika hårt för dem. Och när jag tittar på radhus utanför stan vaknar jag av ångest på nätterna. När det kommer till mitt hem och "min plats" så flyttar jag inte gärna på mig så lätt. Vi ska inte glömma att jag bodde i Kävlinge kommun fram till jag var 25 år och tog klivet in till stan. Ska jag även bo i Västra Hamnen i 25 år innan jag vågar flytta?? haha.
 
En dag såg jag ut såhär på jobbet! Tycker det är kul när jag matchar såhär, med kavaj och skor samt t-shirt och byxor.
 
Fler mysiga höstbilder.
 
Hemma på vår gata i stan har vi såhär fina växter som klättrar på ytterväggen. De är extra fina på hösten när de blir alldeles röda.
 
En fredagsoutfit! Svart blus från KappAhl och jeans från Carlings.
 
I fredags regnade det HELA dagen. Jag stack ner till stan för att fixa naglarna och gick förbi en extra mysig gata.
 
Såhär blev naglarna förresten. Rosa-neutrala och ganska korta. Bilden togs en annan dag när det inte regnade längre.
 
Fin utsikt på väg till jobbet efter en körlektion.
 
Sarah H skickade den här till mig och sa att det är jag och Dan. Haha! Kan bara instämma.
 
Och såhär såg jag ut idag! Diadem kommer nog bli en favorit i höst.
 
Promenaden till jobbet bjöd på extra fint ljus imorse.
 
Klart slut på mina senaste mobilbilder!

Vår helg i Bromölla

Nu kikar vi på min helg!
 
I lördags gick jag och Dan upp tidigt och gjorde oss i ordning. Vi skulle ta tåget till min kusin i Bromölla och hänga där under helgen!
 
Dagen till ära hade jag på mig en jumpsuit som jag köpte på H&M i våras.
 
Så skönt att ta tåget, äta lite snacks och läsa bok. Just nu läser jag Alex Schulmans roman Överlevarna. Har inte kommit så långt, men den är väldigt fint skriven än så länge.
 
Vi var framme klockan 13, åkte hem till Tesse och Stefan för att lämna packning och sedan begav vi oss till deras båt. Vi skulle ut på sjön!
 
Vi åkte ut på Ivösjön och över till Enö.
 
Här lekte vi med pinnar och åt lunch. Så mysigt! Plötsligt såg det ut som att det skulle börja regna och då åkte vi tillbaka till fastlandet.
 
Väl hemma hos Tesse och Stefan lagade vi mat och lekte med lera.
 
Älskar den här lilla pluttan så mycket. Hon är så snäll, rolig och omtänksam. Tycker om att mysa och bjuder mig på blåbär och kakor <3
 
Moa Moa Moa Moa <3 
 
När vi lekt klart med lera och druckit ett glas bubbel var det dags för middag. Bakad potatis med räkröra! Mums.
 
När Moa hade somnat drack vi Kaffe Karlsson.
 
Och spelade kort.
 
Och när klockan var nästan midnatt var vi nästan lika trötta som hunden Hary och det var dags att sova. På söndagen åt vi gofrukost och hoppade studsmatta i septembersolen. Sedan tog vi tåget hem igen. Tack fina Tesse, Stefan och Moa för en fin helg <3

Vecka 40

 
Ojsan, måndagen sprang förbi och jag hann inte med mitt vanliga måndagsinlägg!
 
Hoppas allt är bra med er och att helgen var fin. Vi var i Bromölla hos min kusin och hade det så mysigt. Jag kommer såklart visa er allt sen!
 
Den här veckan har jag en del inplanerat. Jag ska på spinning och bodypump i veckan, och så ska jag ha middagsbjudning på lördag. Temat för kvällen är italienskt! Ja, jag kommer att bjuda på pasta, haha. På söndag ska vi hem till Carro och Johan och få träffa lilla Oscar! Längtar.
 
Annars har jag väldigt mycket på jobbet och i mitt liv överlag. Känner att jag inte riktigt hinner med. Måste stanna upp och andas. Bokar in mig på saker som jag sedan måste avboka för känner mig för stressad. Men det kommer bli bra, jag ser ljuset i tunneln.
 
Hoppas ni har en fin tisdag, så hörs vi lite senare!

Loppisfynd: mjölkkanna, glasunderlägg och mina finaste tallrikar

(null)Nu ska vi kika på mina senaste loppisfynd! Förra helgen var jag, Sarah och Niclas på två loppisar här i Malmö. Först Malmö Sopstation och sedan en som hette Trollets loppis. 

(null)
På Trollets loppis finns det så mycket grejer och allt är väldigt billigt. Men det är också så skitigt? I vilket fall som helst hittade jag det här fatet! 

(null)
Först tänkte jag att jag inte behövde fler fat, men gillade verkligen mönstret. Och för 20 kr så kan man ju unna sig! Ska servera ostar eller sallad på det tänkte jag.

(null)
Fatet har den här stämpeln undertill, men ingen aning vad det betyder.

(null)
På Trollets loppis hittade jag också dessa glasunderlägg i silver i mycket bra skick!

(null)
Perfekt, för jag har sagt till Dan flera gånger att vi behöver glasunderlägg. Tyckte dessa var jättefina! 20 pix fick jag ge för fyra stycken.

(null)
På Malmö Sopstation hittade jag den här urgulliga mjölkkannan. Vi har inte haft något mjölkkanna tidigare, utan jag har alltid bara satt fram mjölkpaketet på bordet när vi bjuder på kaffe. Den rymmer inte mycket mjölk dock, men söt är den heh. Dan bara "det här var en väldigt liten vinkaraff" haha. 20 kr kostade även den!

(null)Sist, men absolut inte minst, har vi dessa otroligt fina tallrikar!

(null)Dessa hittade jag också på Malmö Sopstation och knep så fort jag fick syn på dem. Tänk att bjuda på pasta på dessa och låtsas att man är i Italien!

(null)Det är tallrikar från Gustavsberg och de heter Persia. Jag googlade och de är gjorda runt år 1916-1920. Så jäkla häftigt. Det fanns fyra styck och jag fick ge 120 kr för alla!

(null)En mycket bra loppisdag förra helgen! Om ni har några loppistips i Skåne får ni gärna hojta.



Ett onsdagshej

Hej på er! Hoppas allt är bra idag. Tänkte att jag skulle realtidsblogga och flika in med ett litet onsdagshej.
 
Såhär har jag sett ut idag när det förmodligen har varit årets sista sommardag. Här i Malmö har det varit 20 grader varmt och jag har haft på mig en favorittröja från H&M som jag köpte i våras.
 
Älskar puffärmarna och färgen! I skrivande stund sitter jag dock i pyjamas i soffan. Men älskar det också.
 
Jag har skrivit det många gånger förut men min absoluta favoritstund på dagen är när jag promenerar till jobbet på morgonen. Det är så lugnt och skönt, och jag lyssnar alltid på en podd medan jag går. Imorse var det dessutom en superfin och smådimmig morgon. Såg dock att det var väldigt dimmigt när jag vaknade, så kan inte ha varit roligt för alla som körde till jobbet imorse.
 
Efter jobbet träffade jag Sarah och gick en runda på stan. Mysigt med kvalitetstid! Och det var allt från min onsdag.

Helgen: Septembervärme, naturvin och helgpromenader

Vi kikar på min helg!
 
Fredag
I fredags skulle det bli 17 grader varmt. Det var så härligt septembervarmt hela förra veckan!
 
Dagen till ära blev det klänning med bara ben och stickad tröja över.
 
Klänningen kommer från Adoore, men det har vi pratat om tidigare.
 
Först så jobbade jag och hade en fin och mysig dag på kontoret. Sedan kompade jag ut lite tidigare från jobbet eftersom jag jobbade helg veckan innan, och gick en långpromenad längs med havet.
 
Fick hem paket med två böcker jag beställt, en av dem var Alex Schulmans Överlevarna. Älskade Schulmans "Bränn alla mina brev" så tror att jag kommer gilla denna mycket också.
 
Och så avslutade vi kvällen med att äta tacos och titta på Idol. Fredagsmys! 
 
Lördag
Klockan 09 i lördags övningskörde jag med min kompis Niclas. Därefter åkte jag, Sarah och Niclas på loppis. Jag hittade finfina saker!
 
Bland annat tallrikar från Gustavsberg. Men mer om mina fynd i ett eget inlägg!
 
På kvällen gjorde jag och Dan oss i ordning.
 
Jag körde på det här med stickad tröja över klänning igen, haha.
 
Vi gav oss ut i septembersolen.
 
Och så åkte vi hem till Athena och Peter! De har köpt radhus i Staffanstorp och det var så mysigt att se hur de fått det. Dröm-radhus verkligen! Vi beställde pizza och drack vin.
 
Jag och Dan hade med oss en flaska vitt naturvin som jag tyckte mycket om. Stort tips för er som gillar naturviner. Så pratade vi och umgicks hela kvällen, så himla himla mysigt!
 
Söndag
Det blev söndag och jag åt chokladcroissanter till frukost.
 
Sen städade jag och Dan lägenheten och när det blev eftermiddag var det dags för en ny helgpromenad längs med havet. Älskar att gå långa promenader i höstvädret.
 
Eftersom det var söndag passade det ju med lite söndagsmiddag. Det var längesen vi åt spaghetti med köttfärssås, så nu var det dags. En vegetarisk version till mig som inte gillar blandfärs.
 
Alltså de här tallrikarna!!! Blev nöjd med min vego-köttfärsås också för den delen.
 
Resten av kvällen hängde vi i soffan. Vilken fin helg det blev, och vad mycket god mat jag åt!
 
Hoppas ni också haft det bra.

Vecka 39

 
Den här helgen har jag verkligen laddat batterierna. Jag har fått sova ut, gått promenader längs med havet och ätit god mat. Och idag är det måndag igen!
 
Den här veckan ser ut såhär för mig:
  • Idag ska jag övningsköra! Tycker det känns så bra att övningsköra med min kompis Niclas. Han är lugn och pedagogisk och peppar mig. Kan nog bli ett körkort till slut ändå!

  • Förra veckan tränade jag bodypump för första gången på evigheter och det var riktigt kul. Så den här veckan har jag bokat in ett nytt pass. Träningsvärken går dock inte att skämta bort.

  • På onsdag ska jag träffa Sarah, gå på stan och fika. Mysigt!

  • På fredagkväll ska jag och Dan bara ta det lugnt, laga mat och titta på Idol. Är riktigt pepp på årets Idolsäsong!

  • På lördag åker jag och Dan till min kusin Therese i Bromölla. Håller tummarna för att det blir fint väder för då ska vi åka ut med deras båt! Ska bli så mysigt att bara hänga och umgås.
 
Och det är ungefär vad jag har inplanerat den här veckan. Här på bloggen får ni läsa om min helg, jag ska visa mina senaste loppisfynd och så har jag lite vardagstankar att bjuda på.
 
Hoppas ni har en fin måndag!

Pipande och kall

Klockan 02.30 natten till i söndags, vaknade jag av att Dan gick runt i vår lägenhet. "Vad gör du?" frågade jag yrvaken och han svarade att han hörde ett pip. *Piiip* hörde jag också helt plötsligt.
 
"Det är brandvarnaren som har dåligt batteri" förklarade jag, drog fram en stol, sträckte mig upp och började rycka i den. Plötsligt började den tjuta som om det vore en eldsvåda och i panik började jag rycka ännu mer för att få tyst på den. Sen i söndags har den därför hängt lite halvt ner från vårt tak. Vi har inte haft orken att ta tag i det riktigt.
 
Men klockan 02.30 i natt vaknade vi av att det pep igen. Samma tid och samma ljud. *Piiip* ungefär en gång i minuten. Jag och Dan började googla på hur man stänger av en brandvarnare, flyttade vårt köksbord för att komma upp ordentligt och ryckte ännu mer. Till slut lyckades vi får ner brandvarnaren och kunde plocka ur batteriet. SUCCESS skrek jag rakt ut, vi high five:ade och kurade ner oss i sängen igen klockan 03.20.
 
30 sekunder senare hör vi pipet igen. *Piiip* kommer det från brandvarnaren som nu ligger på soffbordet i bitar. "Vad gör vi nu?" frågar jag Dan nästan med gråten i halsen. Låt mig bara sova. "Vi lägger den någonstans där vi inte hör den!" svarar Dan smart. Jag tittar på honom och säger "Lägg den i kylen".
 
Och det var så vår brandvarnare hamnade i kylskåpet, bredvid havremjölk och färskost. Pipande och kall. Men imorse pep den inte längre. Den var bara kall. Nu har den fått nytt batteri så förhoppningsvis tar det lång tid innan den börjar pipa igen.
 
Och kanske, kanske kan jag få sova en hel natt utan att vakna av ett *piiip*.

Saker som stör mig

 
  • Jag ska snart släppa det här med luggen, men tycker det är så störigt att jag inte kan ha en ordentlig frisyr utan att behöva lägga ner så mycket tid på den. Vill helst bara vakna på morgonen och att håret är snyggt redan. Kan någon fixa?

  • Att folk tutar på mig i trafiken fast att jag kör i en övningskörningsbil där det står TRAFIKSKOLA över hela bilen.

  • Att blommorna på balkongen som jag ägnade min själ åt i somras nu har dött och torkat.

  • Att vår lägenhet inte är större. Och att vi samtidigt har ett helt rum som vi inte vet vad vi ska göra med.

  • Att det är en hel vecka till lön.

  • Att Dan jobbar varje kväll. Och när han inte jobbar så gör han något datorprojekt med min lillebror.

  • Att det är sommar igen fast att jag vill börja bära höstkläder. Samtidigt så har jag ett par sommarklänningar som jag vill hinna bära innan sommaren är helt slut.

  • Att det ska vara så himla dyrt att köpa lägenhet.

  • Att det just nu känns som att jag aldrig kommer att ta körkort.

  • Att det imorgon bara är torsdag när det borde vara fredag.
 
Och hundra andra saker. Men man ska ju inte klaga liksom.

Fredag och lördag: Luggbesvär, säsongsmiddag och helgjobb

Vi kikar på hur min fredag och lördag såg ut!
 
Fredag
Jag har lite problem med min lugg hörni. Jag har tröttnat redan! Den är för lång, för stripig, för platt och kräver 1 kilo hårspray.
 
Antingen så kör jag bara och låter det vara såhär, eller så klipper jag tillbaka till snedlugg om någon vecka. Jag känner mig liksom inte fin just nu, och jag känner mig väldigt mycket som mitt 25-åriga jag. Jag är liksom inte kompis med mitt 25-åriga jag. Det var en tid som var lite tuff och som jag känner att jag har vuxit ifrån. Kommer ihåg hur jag blötte, kammade, fönade och sprayade sönder mitt hår för om jag inte såg perfekt ut var inte jag perfekt och så kunde jag inte ha det. Men ni hör ju, så mycket ångest i denna lugg.
 
Kände mig i alla fall fredagsfestlig i prickig blus och mina favoritjeans.
 
Efter jobbet gick jag till ICA Hansa och köpte middag. Jag hade inte ätit varken färska majskolvar eller kronärtskocka den här sensommaren, så nu var det dags.
 
Jag och Dan hällde upp vars ett glas vin och kokte kronärtskocka med citron.
 
Mmmm, så gott med en klick vitlökssmör.
 
Och för en gångs skull åt vi middag vid köksbordet. Vi sitter nästan alltid och äter framför TV:n annars.
 
Jag testade också att äta majs med färskost, parmesan och chili flakes. MYCKET gott! Rekommenderar.
 
Lördag
Ny dag, ny lugg. Nej skojar! Men gick upp svintidigt på lördagen för att jobba.
 
Kände mig ändå lördagsfräsch i jeans, beige blus och mina favoritskor från Vagabond.
 
Malmö var såhär fint i morgonljuset.
 
Och här var då dagens kontor! Jag hade ansvar för fotomodellernas garderob bland annat.
 
Och så fick jag hänga lite med min lillebror, som faktiskt var en av modellerna.
 
På lördagskvällen hade jag ensamhäng hemma, tittade på Netflix-filmen Love, Guaranteed och åt sushi. På söndagen jobbade jag igen och sedan somnade jag på soffan när jag kom hem.
 
Klart slut från min helg!

Vecka 38

 
God morgon!
 
Jag har jobbat i helgen, så därför har jag varit lite extra tyst i helgen. Jag är helt slut, men det har varit ett roligt projekt! Vi har fotograferat till en kund. Jag har gått upp 05.30 två dagar i rad och fått se Malmö i ett fantastiskt morgonljus.
 
Den här veckan har jag således två uppgifter på kvällarna: Vila och laga god mat.
Jag har inget särskilt inbokat i veckan, ska på ett spinningpass, gå en långpromenad, titta på Idol. Lite sånt. I helgen ska vi hem till Athena och Peter och kika på deras nya radhus! Och så ska vi höstförbereda balkongen.
 
Här på bloggen ska jag hinna ikapp de inlägg jag inte lagt ut än, lite vardagsinlägg bland annat.
 
Hoppas ni får en fin måndag!
 
Från helgens fotograferingen.

Hej luggen!

I tisdags var jag hos frisören. Jag hade inte varit där sedan i början av juni och det skulle bli så skönt att klippa sig.
 
Som inspirationsbilder visade jag dessa på Daisy Edgar Jones, fast inte lika kort längd.
 
Jag går hos Emelie på Vassa Strå i Malmö. Tycker hon är helt fantastisk. Vi började med en nyansering eftersom mitt hår har blivit så solblekt nu i sommar.
 
Och såhär blev det!
 
Tunn lugg.
 
Och det solblekta är helt borta.
 
Jag är mycket nöjd!
 
Jag måste bara bli kompis med luggen. Den kanske är lite för lång just nu? Vi får se. Men kul med en frisyr igen! Och skönt att de slitna topparna är borta.

Onsdag till lördag: After works, finlunch och tacosmiddag

Massor hände förra veckan som jag inte hunnit visa er! Vi kikar.
 
Onsdag
I onsdags gick jag, Regina och Ida till La Roche för att dricka bubbel och äta tapas.
 
Vi beställde kronärtskocka, calamares, patatas bravas, serranoinlindad chèvre och mycket mer. Och så drack vi vin och pratade om livet HELA kvällen.
 
Vid 21.30 kände jag att det var dags att bege sig hemåt. En perfekt lill-lördag.
 
Torsdag
Den här dagen fick jag extremt roliga nyheter som gjorde mig extremt glad.
 
Min kollega Susanna bjöd på salladslunch på Holy Greens för att fira <3
 
Och efter jobbet gick jag, Stina och Susanna till Green Lion Inn för en after work. Så mysigt att bara sitta och verkligen hinna prata med sina kollegor.
 
Fredag
I fredags hade Malmö finbesök. Min kusin Therese och hennes familj hade vägarna förbi och bjöd mig på lunch. Gullisar!! Vi åt Wallenbergare på Välfärden.
 
Tant Fies favorit Moa var med <3 Hon fick låna min kavaj.
 
Och sedan dansade vi fredagsdansen vid kajen!
 
På kvällen svidade jag om till en gammal jumpsuit från MQ.
 
Och så kom Lars och Lina över på pizzahäng.
 
Jag har börjat beställa pizza med glutenfri deg. Det blir krispigare och så blir jag inte sådär tungt mätt. Kan vara som jag inbillar mig, haha. Gott är det i alla fall!
 
Lördag
På lördagen gick jag och Dan en morgonpromenad bort mot Ribersborg.
 
På kvällen gjorde vi oss tjusiga och inväntade lördagsgästerna. 
 
Hade på mig en klänning från Baum und Pferdgarten. I skrivande stund har jag inte såhär långt hår längre, men mer om det i ett annat inlägg!
 
Klockan 16 anlände Dans brors familj. Vi var totalt 6 personer men jag hade dukat till 8, hmmm. Haha.
 
Vi bjöd i alla fall på tacosmiddag och sedan satt vi och pratade hela kvällen. Mycket fin och mysig lördag.
 
På söndagen övningskörde jag och hängde hemma i soffan. Förra veckan var väldigt social som ni märker, så den här veckan tar jag det lugnt.

Vecka 37

Veckans kläder:
Septemberkläder. Rotar fram kostymbyxor och skjortor men kan fortfarande gå utan strumpor.
 
Veckans podd:
Ni måste lyssna på Nikki Aminis avsnitt i Värvet. Gud vad fint det var, gillar henne jättemycket.
 
Veckans TV-program:
Idol!!!! Den här veckan är dem i Helsingborg.
 
Veckans naglar:
Jag har gjort en nagelpåbyggnad och är mycket nöjd. Kommer jag någonsin att köpa nagellack igen? vem vet.
 
Veckans frisyr:
Imorgon ska jag till frisören och tänkte visa den här bilden på Daisy Edgar Jones. ÄR DET DAGS FÖR LUGG IGEN tänker ni och jajamen. Dock ska jag behålla mitt långa hår, men trimma det lite.
 
Veckans prestation:
Var på spinning idag för första gången sen Corona kom till Sverige. Blev oerhört svettig men överlevde. Matchade därefter mina lila träningsbyxor med mina orangea ballerinaskor.
 
Veckans kärleksboost:
Mina fina kollegor som lämnar sådana här gulliga lappar på mitt skrivbord <3
 
Veckans motto från dig själv till dig själv:
Ta det lugnt den här veckan Sofie. Ät chips till middag, det har du förtjänat.

Septemberkläder

Nu kollar vi på kläder!
 
Det är ju så konstigt nu i september, för det är varmt på dagen men kallt på morgonen och kvällen. Så man få klä sig lite mittemellan.
 
T-shirt från Filippa K och höga kostymbyxor är ju en favorit. När håret är skitigt är det skönt att sätta upp det i en halvknut.
 
Jag köpte också nya kostymbyxor från Åhléns/Carin Wester!
 
De är riktigt sköna och passar perfekt med alla höstskjortor jag har i garderoben.
 
En dag hade jag ett viktigt möte och dammade av den här kostymen i min garderob! Från Mango kommer den.
 
Matchade med en röd t-shirt från Filippa K som jag köpte på sommarrean. Detta är en typisk kombination som man fick lära sig "inte passade ihop" när man var liten. Man får inte blanda röda nyanser!! Men äsch hörni, man får blanda vad man vill.
 
Och igår kröp den här ganska långa klänningen fram ur garderoben.
 
En gammal goding från Lindex.
 
Nu är det fredag! Hoppas ni får en fin helg.

Roliga konversationer jag haft på sistone

Jag har gjort printscreens på roliga konversationer jag haft med mina vänner på sistone. Vi kikar!
 
 
Sandra är min granne och vän, och på somrarna går vi alltid och badar ihop. En kväll frågade jag om hon ville bada för det var så satans varmt. Ja, ni ser ju vad hon svarade haha.
 
En dag bad jag Dan köpa iKaffe och han gav mig "heads up" innan jag kom hem och blev svinförbannad. Tur det i alla fall.
 
Vi har en familjechat och en kväll skrev min lillebror detta <3 Christoffer får ofta höra att han är lik Oscar Zia, det kanske var honom damen menade?
 
Sarah skickade en bild på en hund som hette Kiwi, men den kom aldrig fram. Haha.
 
Det här pratar vi mer om en annan dag. Men FRIENDS!!! <3

Lite från helgen: Syskonmiddag, kräftskiva och myshäng på golvet

Jag fotograferade inte mycket i helgen, men vi kikar på de bilder jag tog.
 
I fredags kom mina bröder över på middag. Vi beställde mat från Köket Lu och drack vin. Sedan gick vi vidare till "salongen" som jag brukar säga när vi förlyttar oss en meter från köket till vardagsrummet. Egentligen är det ju ett enda rum, men ja ni fattar. Vi pratade och hade så mysigt, sen tog killarna bussen hem.
 
I lördags städade jag och Dan lägenheten, gick och handlade och gjorde oss sen i ordning. Vi skulle ha gäster över på kräftskiva! Längtar så tills jag ska till frisören nästa vecka förresten. Behöver klippa semesterbarret.
 
Jag hade en ny lördagsklänning på mig, från Adoore. "Har du köpt en till?!" undrar ni nu, och ja. Jag vill inte prata om det, haha.
 
Vi dukade i alla fall långbord i köket! Egentligen skulle vi ha varit hos Rebbe och Johan på kräftskiva, men så blev de sjuka :( Såhär i Corona-tider måste man vara extra försiktig. Så kräftskivan flyttade till oss istället! Sara och Ivan, Linnéa och Robin och deras gulliga barn kom vid 16-tiden.
 
Efter maten lekte vi lite på den stora lekplatsen utanför vår lägenhet och sedan satte vi på en film och åt godis!
 
När det blev kväll och vi lekt massor så bytte vi om till pyjamas och hade myshäng på golvet. Ja, inte vi vuxna då kanske. Vi spelade tärningsspel vid köksbordet och hade inte bytt om till pyjamas, haha.
 
Och det var lite från helgen!

RSS 2.0