Vecka 49

 
I helgen fick jag äntligen klä upp mig lite.
 
Mina syskon och Sarah och Niclas kom över på vår årliga Thanksgivingmiddag. Och även om det inte var som det brukade, var det otroligt mysigt. Jag hade nästan inte förberett några lekar, men det var så mysigt att bara sitta och prata. Jag tog i alla fall tillfället i akt och klädde upp mig lite extra. Klänningen köpte jag på By Malinas rea och kanske blir det julklänningen i år? Vi får se!
 
I veckan ska jag inte göra så mycket mer än att jobba och övningsköra. Titta på sista avsnittet av Undoing ikväll och på fredag är det final i Idol! Gud vad spännande. Jag hoppas Paulina vinner, trycker hon är grym.
 
Annars ska jag laga god mat, lyssna på poddar och gå långpromenader i vinterkylan. Har ni fått upp ert julpynt? Vi började lite smått igår med adventsljusstakar, så kör vi resten sen.
 
Hoppas ni har en fin måndag!

Fredagsprat

 
Gud alltså, jag får ju inget content när jag inte går utanför dörren om dagarna.
 
Hoppas allt är bra med er och Happy Black Friday! Har ni tänkt handla något? Glöm nu inte att ta det kallt och tänka efter en extra gång innan du handlar! I veckan har jag köpt lite förbrukningsvaror som har tagit slut och som det var rea på, som concealer och saltvattenspray. Sådant är ju perfekt.
 
Men jag ska vara ärlig och säga att jag inte direkt är någon förebild såsom jag handlar. Jag och Dan har nu satt upp ett excelldokument där vi för in alla utgifter för att hålla lite bättre koll på ekonomin. Vad är det vi lägger mest pengar på egentligen? Ska bli spännande att se. Men tror att det är mycket "prylar" (smink, kläder osv) och restaurangmat.
 
Just nu har jag totalt 53 olästa mail från olika affärer som säger kom och köööp.
 
Hoppas ni får en fin fredag! Ikväll ska vi bara titta på Idol och äta sushi. Och så ska jag förbereda för vår mini-Thanksgiving imorgon.
 
Kram på er!

Lördag, söndag och måndag

Vi kikar på vad jag har haft för mig de senaste dagarna!
 
Lördag
I lördags hade Carro och Johan ett litet dop för sin son Oscar. Det var bara familj och de absolut närmsta som närvarande, på grund av corona. 
 
Det var en fin ceremoni med fantastisk sång från Carros brors sambo Mikaela.
 
Efter ceremonin blev vi bjudna på lunch och fika i församlingshemmet i Bjärred.
 
Carro och Johan hade köpt en så fin tårta till Oscars dopdag. Vid 16-tiden tackade vi för en mysig eftermiddag och körde hem till oss.
 
Restaurang Linnéa och Basilika har öppnat i Malmö, så på kvällen beställde jag, Dan, Sarah och Niclas mat därifrån. Och så tittade vi på Så mycket bättre och umgicks till klockan blev sent. Vilken fin lördag!
 
Söndag
På söndagen vaknade vi runt 09-tiden, utvilad och pigg.
 
Jag och Dan bestämde oss för att gå en promenad i Slottsparken.
 
Det var strålande väder ute.
 
Och jag menar, vad ska man göra nu för tiden förutom att gå långpromenader ute? På kvällen åt jag och Dan rester från helgen och jag såg klart The Crown säsong 4. Otroligt bra säsong! Läste att säsong 5 inte kommer förrän 2022?!
 
Måndag
Igår var en sjukt jobbig dag. Jag bestämmde mig för att helt skära ner på kaffet och mår SÅ sjukt dåligt. Mådde illa och hade jätteont i huvudet hela dagen. Är det inte galet vad kroppen blir beroende av koffeinet? I alla fall så fick jag ett jättefint pepp-paket från jobbet!
 
Med kaffe (haha som jag får dricka på helgerna när jag ska unna mig), godis och lite peppsaker såsom en scankod till en playlist på Spotify, ett par tomteglassögon och en lapp som tackade oss för vårt jobb nu inför Black Friday.
 
Precis vad jag behövde den här måndagen!

Vecka 48

 
Tredje veckan med hemmakontor och jag har insett att det nog inte är något för mig. Det finns plus och minus med allt såklart, men i det stora hela känner jag mig för ensam. Jag behöver helt enkelt mer utlopp för min sociala sida än vad jag får just nu. Och det är ju vad det är, det är en pandemi. Alla måste kämpa på.
 
Jag såg klart The Crown säsong 4 i helgen och är nu besatt av Diana. Såg en dokumentär på Netflix om henne direkt efter och tycker så synd om henne. Var de någonsin kära ens?
 
Black Week börjar nu och jag har redan beställt lite smink. Försöker med varje fiber i min kropp att inte beställa den där klänningen på Lindex som jag vill ha, fast att det är 25 % rabatt nu. Och fast att den hade passat så bra tillsammans med mitt nya rosa diadem.
 
I veckan ska jag övningsköra, gå lunchpromenader och jobba. På lördag ska vi ha världens minsta Thanksgivingmiddag hos oss med min innersta krets.
 
Och det var ungefär det. Hoppas ni mår bra!

Lite bilder från min vardag

Hej kompisar och glad fredag! Hur mår ni? Hoppas bra! Jag gör ju inte så mycket om dagarna, precis som ni andra. Går upp, gör mig i ordning, jobbar hemifrån, går en lunchpromenad, äter middag, sover. Haha. Såhär brukar det se ut i alla fall på morgonen. Jag kokar kaffe och hänger i badrummet en stund, lyssnar på podcasts och sminkar mig.
 
Försöker att ha det någorlunda städat hemma och pendlar mellan mitt skrivbord i "kontoret" och soffan. Novemberljuset i lägenheten är ibland inte fy skam!
 
Försöker gå en lunchpromenad på cirka 4 km varje dag. Ibland är det regnigt och blåsigt och då går jag nästan inte ut på hela dagen.
 
Solen börjar gå ner redan klockan 15, så då tänder jag lamporna på kontoret.
 
Annars tar jag hand om mina växter. Den här blev så glad när den fick en ny kruka och har vuxit massor efter det. Krukan är från H&M Home.
 
Mitt ena palettblad är mycket nöjd med sin nya placering i lägenheten. Den växer så den knakar trots minikruka. Ska plantera om den sen..
 
Springer annars runt i mjuka innetofflor.
 
Och har mycket fin utsikt i fönstret bakom mig. Hej Turning Torso!
 
Det är väl så min vardag ser ut just nu. Ungefär som er antar jag? Ta hand om er där ute!

TV-serier november

Tack och lov att det har släppts så många bra TV-serier nu när man endast kan vara hemma. Jag var ute och gick en sväng efter jobbet idag och de hårda vindarna har kommit till Västra Hamnen, så nu kan jag knappt promenera ute heller.
 
Perfekt ursäkt att bara slappa i soffan efter jobbet med andra ord. Detta tittar jag på just nu.
 
The Crown säsong 4 – Netflix
Säsong 4 av The Crown har släppts på Netflix och nu är vi framme på 1980-talet. Margaret Thatcher är premiärminister och Charles träffar Lady Diana. Jag har bara sett fyra avsnitt men herregud vilken bra säsong. Kanske den bästa hittills? Ni hittar den här.
 
Top Dog – C More
Teddy kommer ut efter 10 år i fängelset och återvänder hem. Advokaten Emily jobbar hårt för att bli delägare på hennes advokatbyrå. Deras vägar binds samman när de av olika skäl letar efter en kidnappare. Tycker att Alexej Manvelov och Josefin Asplund är geni i denna. Baserad på Jens Lapidus böcker. Ni hittar den här.
 
The Undoing – HBO
I The Undoing får vi följa ett gift par som spelas av Nicole Kidman och Hugh Grant. Deras till synes perfekta liv vänds plötsligt upp och ner när ett våldsamt dödsfall sker i deras närhet. Kan vara höstens mest spännande serie? Sitter som på nålar vid varje avsnitt. Skapad av David E. Kelley som också gjorde Big Little Lies. Här hittar ni den.
 
Modern Family säsong 11 – Netflix
De har äntligen släppt den sista säsongen av Modern Family på Netflix! Älskar den här serien. Den är som en varm filt i detta novembermörker. Här finns den.
 
Emily in Paris – Netflix
Den här serien har fått lite ris och ros. Jag tycker att dialogen är ganska dålig, men serien är rätt mysig. Perfekt när man bara vill slötitta en söndag och drömma sig bort. Emily får ett jobberbjudande och reser till Paris, där träffar hon killar, umgås med kompisar och jobbar med roliga grejer. Typ, haha. Här finns den.
 
 
Dash & Lily – Netflix
Och min nya favorit – Dash & Lily! Tycker att den är så gullig och mysig. Dash hittar en anteckningsbok i en bokhandeln med uppmaningen "Do you dare?" skriven på framsidan. I den står det skrivet några gåtor som han löser och frågor som han besvarar och sätter sedan tillbaka. Plöstligt har Dash och Lily börjat brevväxla med varandra genom den röda boken. De skriver meddelanden, uppmaningar och hejar på varandra, och lämnar boken lite här och var över New York för den andra att plocka upp. En gullig serie som handlar om att lära känna varandras innersta, utan att egentligen känna varandra. Känner så mycket igen mig i Lilys osäkerhet, hennes önskan efter något mer och framför allt – hennes julpepp! Ni hittar serien här.
 
Bubblare: Kärlek & Anarki – Netflix
Denna har jag verkligen precis börjat titta på och kan därför inte ge en uppfattning om än, men den verkar bra! En svensk serie där en gift konsult och en ung IT-tekniker inleder en flörtig lek som utmanar samhällsnormerna. Här finns den.
 
 
Har ni tips på en serie som jag inte får missa?

Vecka 47

Igår gick jag och lade mig vid 22 och sov till 07 idag. Nio härliga timmars sömn, det behövdes verkligen. Försöker göra saker som är bra för min kropp, men det är svårt i en djungel full av tips och tyckande. Drar ner på kaffet, går på akupunktur och försöker röra på mig mycket. Men ofta känner jag att ska det verkligen vara så himla svårt att leva?
 
Men just nu är det ju väldigt svårt att leva. Man jobbar hemma, äter hemma, tränar hemma. Livet är inte superspännande, men det är vad som krävs.
 
Så den här veckan ska jag göra just det. Jobba, äta och träna hemma. Men så ska jag övningsköra också, och det kan jag minsann inte göra hemma.
 
Nima håller mig ständigt sällskap <3

Min hudvårdsrutin

Glad fredag hörni! Jag tänkte att vi skulle titta på hur min hudvårdsrutin ser ut. Jag är inte direkt intensiv och kör nästan inga syror, men jag är noga med att hålla min rutin. Jag använder mestadels produkter från ACO och L300.
 
Rengöring
Vi börjar med rengöringen!
 
Varje kväll tvättar jag först bort mitt smink genom att blöta ansiktet och sedan använda ACOs Face Clean Gel.
 
Efter att jag sköljt av det är det dags för rengöring nr 2. Jag har läst att det är viktigt med dubbelrengöring. Jag tycker i alla fall själv att det har blivit stor skillnad på huden! Först tar jag bort sminket och sedan rengör jag själva huden. ACOs Rebalancing Cleansing Foam innehåller AHA-syra.
 
Den ser ut såhär och är skön att applicera på ansiktet.
 
Dagkräm och serum
Vidare till dagkräm och serum!
 
Varje morgon tvättar jag ansiktet med endast vanligt vatten. Här borde jag kanske bli lite bättre? Därefter applicerar jag i alla fall serum med vitamin C från L300 och smörjer in områdena kring ögonen med en ögonkräm, också från L300. Medan jag låter detta sätta sig går jag ut i köket och fixar kaffe, haha. Sedan går jag tillbaka till badrummet och tar på dagkrämen från ACO. Jag använder krämen för "normal hud".
 
Ibland glömmer jag att jag inte tagit på mig dagkrämen och börjar sminka mig direkt när jag går tillbaka till badrummet, tycker det är så störigt när det händer.
 
Setting spray
Efter att jag har sminkat mig så sprayar jag alltid med setting spray från CAIA!
 
Det kanske inte har så mycket med hudvård att göra, utan mer med smink. Men den som heter "That extra hydration" ger huden en extra fuktboost och innehåller fikonkaktus för att lugna huden. "That dewy look" är väldigt glowig och den använder jag mest på helgen.
 
Nattkräm och olja
På kvällarna efter att jag har tvättat av mig sminket har jag lite olika alternativ att smörja in ansiktet med. Antingen använder jag ACOs Rebalancing Night Balm från serien Pure Glow. Apotea skriver följande om den: "Innehåller exfolierande enzym som avlägsnar döda hudceller och hyaluronsyra som tillför fukt och förbättrar hudens elasticitet. Krämen innehåller även sarcosin som gör huden mindre oljig". Det låter ju bra, tänker jag.
 
De nätter jag inte använder Rebalancing Night Balm använder jag istället den vanliga nattkrämen från ACO och sedan också deras Renewing Face Oil. Tycker mycket om den här! Speciellt när det är kallt och bitigt ute.
 
Bubblare: Skrubb och fuktmask
Vi ska avsluta det här inlägget med några bubblare som jag använder ibland. ACOs Face Scrub använder jag cirka en gång i veckan för att skrubba huden. Fuktmasken från Indy Beauty älskar jag! Använder den flitigt när jag känner att ansiktet behöver extra fukt.
 
Då och då använder jag också den här masken från The Body Shop som tar bort orenheter och rengör huden.
 
Den största anledningen till att jag nästan uteslutande använder ACOs produkter är först och främst för att jag tycker att de är prisvärda. Jag brukar inte lägga så mycket pengar på min hudvårdsrutin. Men jag började använda ACOs produkter för att jag först använde en hudkräm med parfym som gav mig utslag. Så jag letade efter något som var snällt mot huden och började lite nätt med ACOs dag- och nattkräm. Därefter utökade jag mitt sortiment.
 
Och det var min hudvårdsrutin. Har ni tips på en bra produkt jag borde testa?

Helgen: Poké bowls, fars dag och det amerikanska valet

Vi ska titta på hur min helg såg ut.
 
Lördag
I lördags skulle jag och Dan egentligen på födelsedagsmiddag för Amanda, men den blev inställd på grund av de nya restriktionerna. Som plåster på såren gjorde vi oss småfina för en middag på tu man hand hemma.
 
Dagen till ära hade jag på mig den här klänningen från Adoore! Det är fjärde färgen jag har köpt den här klänningen i, haha. Och innan ni tycker att jag är helt galen vill jag bara flika in med att jag har köpt två av dem begagnade på Tradera. Annars hade det verkligen inte gått.
 
Kände mig i alla fall lördagsfin.
 
Jag och Dan var sugna på att testa något nytt till middag och på Nyhetsmorgon i lördags serverade de poké bowl. Det kan ju inte vara så svårt att göra någon variant på, tänkte jag. Sagt och gjort! En ny utmanare till tacos kanske?
 
Dan åt med grillad kyckling och jag med kallrökt lax. I övrigt hade vi jasminris och de grönsaker vi var sugna på såsom babyspenat, rödlök, paprika, salladslök och avokado. Toppade med soja, sesamfrön, chilimajonnäs och lime! Mycket gott.
 
Sedan fick vi reda på att Biden vann valet och skålade i pepsi. Hurra!! Mardrömmen är snart över!
 
Söndag
Det blev söndag och fars dag. Jag och Dan gick en morgonpromenad och sedan gjorde vi oss i ordning för att åka hem till mina föräldrar på fika och middag.
 
Mamma hade köpt en gullig tårta till pappa. "Vad stereotypisk den är" konstaterade min lillebror Carl, haha. Så fikade vi, umgicks och åt sedan middag.
 
Och så var helgen slut!

Första veckan på nya jobbet

Förra tisdagen kom jag och Dan hem till att det stod en bukett utanför vår dörr. Men vad tusan!
 
Det var dessa fantastiska Amaryllis!
 
Oh, jag har också längtat! <3 <3 <3
 
De fick hedersplatsen här på kontoret.
 
På onsdagen var min första jobbdag och jag satte upp datorn på hemmakontoret. Titta så fint det blev! Här kommer jag kunna vara produktiv.
 
Nu har jag en miljon post-its på det här skrivbordet, men det var fint i ungefär 2 dagar.
 
På torsdagen besökte jag vårt fina Malmökontor.
 
Amen ni ser ju, här kommer man stormtrivas.
 
På fredagen gick jag upp svintidigt och åkte till trafikverket för att göra teoriprov och fotografera mig till körkoret. Klarade av båda dessa uppgifter, så det var ju gött.
 
Blombuketten har stått fortsatt fin inne på kontoret.
 
Så fantastiskt fin som utslagen.
 
Och dessutom fick jag ett par innetofflor från jobbet! Har på mig dessa jämt här hemma. "Har du skor på dig inomhus?" frågade Dan som först inte såg att det var mjukistofflor, haha.
 
Och det var lite från min första vecka på nya jobbet.

Vecka 46

 
Oh så lugn jag är just nu.
Eller, alltså. Det är ju mycket att sätta sig in i på jobbet. Men det är roliga saker och alla är så snälla, så det går bra. Men nu när jag är klar med körkortsteorin så har jag SÅ mycket tid på kvällarna. Nu i Corona-tider gäller dessutom det godkända teoriprovet ända till maj! Fattar ni så många gånger jag kommer kunna kugga på uppkörningen tills dess? Säkert 10!
 
I alla fall, den här veckan har jag inte mycket inplanerat. Jag ska jobba, klippa min lugg och övningsköra. Och så ska jag träffa några fina vänner också <3 Jag ska också verkligen försöka att gå en lunchpromenad varje dag, så att jag kommer ut och rör på sig ordentligt i vardagen.
 
Hur är det med er? Ta hand om er ordentligt!

En firarmåndag med finlunch och staycation

I måndags var jag ledig och "mellan två jobb" så att säga, haha. Dagen till ära hade jag bokat in roliga saker. Först ut var en lunch med min vän Pierre på LoCali.
 
LoCali har bland annat poké bowls och annat gott. Jag beställde med fläsk och Pierre en poké bowl med anka. Otroligt gott!
 
När man lunchar med Pierre ser det alltid ut såhär. Content content content till hans sociala kanaler :) Ni hittar honom på instagram här.
 
Efter lunchen gick jag hem, Dan slutade jobba och så packade vi lite. Klockan 15 skulle vi nämligen checka in på MJ's för en staycation! Oh så mysigt. Var så taggad på detta. Dan hade ju knappt någon semester i somras, så vi behövde lite extra kvalitetstid. MJ's rum är alltid så himla fina.
 
Vi tog med en flaska champagne som jag fått av ett par vänner och ställde i en ishink.
 
Den korkade vi upp direkt såklart, satte oss i sängen och pratade om livet.
 
Vid 17-tiden gjorde vi oss i ordning.
 
Jag hade på mig en favoritklänning som jag köpte till mitt 30-års firande i februari. Dry lake kommer den ifrån.
 
Sen satte vi oss i baren och drack vars ett glas bubbel. Dan fick ta ungefär hundra bilder på mig så att jag skulle kunna lägga ut denna instagrampost, haha.
 
Skål för framtiden. Så mycket fint som finns framför oss!
 
Vid 20-tiden gick vi vidare till Quan där vi hade bokat bord. Det var väldigt lite folk på restaurangen och därav också lätt att hålla avstånd.
 
På Quan beställer man in ett par mellanrätter att dela på. Vi började med att beställa in tonfisk och kimchi.
 
Sedan vegetariska dumplings och miniburgare med kyckling.
 
Och vi avslutade middagen med vars en bit cheesecake.
 
Mätta och nöjda gick vi en kort promenad i kvarteret. Fina Malmö <3 Sedan gick vi tillbaka till hotellet, kröp ner i den ursköna sängen och tittade på The Undoing på HBO. Lägg av vilken spännande serie!
 
På tisdagsmorgonen vaknade vi vid 09 och åt sedan en fantastisk brakfrukost.
 
Älskar den här restaurangen. Efter frukosten tittade vi lite på det amerikanska valet på TV4. Inte visste vi då att det skulle bli en sådan fantastisk seger!
 
Vi tackade MJ's för oss, checkade ut och åkte hem. Väl hemma möttes jag av blommor utanför dörren. Vad i! Men mer om det i ett senare inlägg.

Förra helgen med brunch, tacokväll och ett nytt skrivbord

Hej kompisar!
 
Hur mår ni?
Ber om ursäkt för oerhört dålig uppdatering den här veckan. Det har varit lite mycket. Inte bara började jag på mitt nya jobb i onsdags, utan jag hade också teoriprov för körkortet i fredags. Så på kvällarna har jag pluggat, pluggat och pluggat. Men jag KLARADE DET! Så jag är mycket nöjd. Nu är det "bara" uppkörning också.
 
I alla fall, nu ska vi kika på vad jag gjorde förra helgen innan vi går vidare till den här veckan.
 
Förra lördagen var jag och Dan hembjudna till Carro och Johan på brunch.
 
Jag klädde upp mig i gammal blus från Gina Tricot, jeans från KappAhl och diadem från H&M.
 
Vid 12.30 anlände vi till Carro och Johan i Bjärred. De dukade upp med brakbrunch. Ej i bild: äggröra, bacon, croissants och nutella. Muuums!
 
Gulle-Oscar var nöjd med tillvaron. Vi pratade om livet och allt som händer just nu. Vid 16-tiden kom vår vän Niclas och hämtade oss och så övningskörde jag in till Malmö.
 
På kvällen var vi hembjudna till Sarah och Niclas på middag. Vilken lyxlördag! Det bjöds på rosé.
 
Och tacos!
 
Istället för vanlig tacos gör Sarah och Niclas ibland tacogratäng. Så himla gott! Lite lyxigare liksom, precis som man ska unna sig en lördag.
 
Sedan tittade vi på Så mycket bättre och vid 23-tiden tog vi bussen hem. Det var så här lite folk på stadsbussen. Lätt att hålla avstånd!
 
På söndagen fixade jag och Dan med vårt kontor och satte ihop mitt nya skrivbord som jag ska ha nu när jag jobbar hemma. Här får ni en sneakpeak. I övrigt behöver vi sätta upp lite tavlor och lägga in en matta. Men mer om det senare.
 
Klart slut från förra helgens bilder.

Sista arbetsdagen innan det nya

I fredags var det min sista arbetsdag på ID. Jag gick upp tidigt, gjorde mig extra fin i min rosa sockervaddstopp och promenerade sedan till jobbet.
 
Sista gången jag går till det här huset vid Skeppsbron.
 
Jag hade med mig presenter såklart, som man har. Jag gjorde också ett eget kort!
 
<3
 
Vid lunch gick jag och några kollegor och handlade, sedan åt vi lunch ihop på kontoret. Kontoret var halloweenpyntat i vanlig ordning!
 
Vid 16-tiden tidrapporterade jag för sista gången och lämnade sedan in min dator. Hej då alla, tack kontoret för allt! Hemma korkade vi upp en flaska crémant och skar upp en bit gruyère.
 
Skål för fredagar, framtiden och sockervaddstoppar.
 
Till middag lagade jag gnocchi med tomat, basilika och burrata enligt detta recept.
 
Så tittade jag och Dan på Idol och sedan somnade jag i soffan. Vilken fin dag det blev, min sista fredag på ID.

Pysselkväll hos Christoffer och Annie

Förra lördagen var det såhär fint väder ute! Var inte oktober en av de finaste vi haft på många år? Så härligt röd, solig och ganska varm. Idag är det bara regn och rusk ute.
 
I alla fall! Vi var hembjudna till min lillebror Christoffer och hans sambo Annie. De hade bjudit hem hela vår familj på middag och pysselkväll, gullungarna.
 
Dagen till ära såg jag ut såhär! Gammal blus från Gina Tricot och byxor från MQ.
 
Vi anlände vid 18 och då bjöds det på en gigantisk, helvegetarisk buffé. Dan bara "den här kycklingen var jättegod", "det är quorn" svarade jag haha.
 
Efter middagen var det dags att pyssla lite. Annies mamma hade tagit med sig massvis med grejer som vi kunde pyssla med. Dan gjorde en krans att ha på vår ytterdörr.
 
Carl och Alice som har stannat i Skåne sedan i somras <3 Förmodligen det enda positiva med Corona, att få ha dessa nära mig igen.
 
När klockan närmade sig midnatt tog vi tåget tillbaka till Malmö igen.
 
Och det första vi gjorde var såklart att hänga upp Dans fina krans. Tack Christoffer och Annie för en jättemysig familjekväll!

Vecka 45


God morgon och glad måndag!
 
Vecka 45 och en nystart för mig. Som jag stressade förra veckan, det fanns inte en lugn stund. Idag är jag i alla fall ledig och i eftermiddag checkar jag och Dan in på hotell. Det ska bli så mysigt.
 
På onsdag börjar jag mitt nya jobb och fram tills dess ska jag bara vila, äta god mat OCH plugga körskoleteori haha. Vi har fixat kontoret i vårt tredje rum här hemma, så nu kan jag jobba hemifrån utan att få ont i ryggen! Mycket som händer nu hörni.
 
Hoppas ni har det fint och tar hand om varandra <3

RSS 2.0