I två år har det varit Du och Jag.


Idag är det den 24:e November och jag vaknade upp klockan fem på morgonen för att se att det hade snöat! Vilken perfekt början på min och Dans 2-års dag!

 

Efter att jag slutat jobba var det bara att fixa till sig! Det fick bli min nya "Så här mycket älskar jag dig"-klänning och en tjusig rosett! Jag hade nämligen inte tid att åka hemom.

 

Jag skyndade mig att köpa en liten trams sak, bara för att, till Dan. Vi hade bestämt oss för att vi inte skulle köpa något till varandra. Men en Cola Zero fick han allt! Och en nyckelring jag vred ut ur en automat.

 

Dan hade tänkt likadant och jag fick choklad i en hjärtask!

 

Efter att vi hade träffats på stationen begav vi oss ut till Colorama, där vi fick välja golv och tapeter till vår nya lägenhet. Vi blev ganska besvikna på utbudet och jag var tvungen att ge upp mitt schackrutiga golv till köket. Men i det långa loppet skall det nog bli bra ändå.

 

Egentligen var det tänkt att vi skulle äta på en lite "finare" restaurang. Men vi gav upp och det fick bli McDonalds istället. Det slår aldrig fel, tänkte vi!

 

Klockan 18. var det dags för bio och den senaste Harry potter! Den var bra, men del 2 kommer nog vara ännu bättre. Nu sitter vi hemma, har precis druckit glögg och skall äta upp resten av hjärtchokladet. På fredag skall vi fira oss ännu mer med Idol i Malmö Arena och fin mat! Då skall det banne mig inte bli något McDonalds.


Kommentarer
Postat av: M

Det verkar som ni hade en bra dag!! Men, du och dina klänningar!! Puss

2010-11-25 @ 08:42:35

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0