Min svarta blogg.

Några har frågat mig varför min blogg heter "Min svarta blogg" när det egentligen inte alls stämmer överens med innehållet.

Jag var 17 år och mådde dåligt när jag skaffade den här bloggen. Jag var olyckligt kär och sårad på det sättet som man kan vara när man är 17 år och naiv. På något sätt räckte det inte med att skriva mina känslor i min dagbok utan behövde lägga ut mina texter mer offentligt så andra som var i samma situation kunde läsa och tycka till. Jag tog namnet "Min svarta blogg" från Eldkvarns skiva "Svart Blogg" eftersom det var en skiva jag lyssnade en del på under den här tiden. Dessutom var det just det min blogg skulle vara, svart. Den skulle vara fylld med känslomässiga texter om hur det är att vara 17 år och sårad.

Men månaderna gick och jag glömde bort hur ont den första kärleken kan göra. Jag började skriva om roliga konversationer, saker jag tyckte om och hade hittat på. Bloggen började utvecklas med mig. Jag tog studenten, fick jobb, träffade Dan och blev sambo. Hela tiden följde bloggen med, vart jag än gick och vilket humör jag än hade. Men jag har aldrig velat byta adress eller namn. Kanske för att jag någon gång skulle vilja gå tillbaka och se var allt började, bara för sakens skull. Kanske för att jag är lite konservativ och tänker att har jag väl skaffat den så ska jag inte byta. Men mest för att jag alltid kommer att vara den 17 år gamla flickan med ett hål i hjärtat, jag har bara förändrats och så har min blogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0