Nära och kära, del 3.

Då kör vi den tredje och sista delen där jag förklarar vilka några av mina närmsta vänner är! Självklart har jag fler älskvärda människor som förtjänar att bli nämnda, men tre inlägg får minsann räcka.
 
Regina och jag blev vänner först i gymnasiet. Vi gick nämligen i samma klass, gick på knäppa klassfester tillsammans och spelade dumma kortspel såsom "vattenfall" där det alltid slutade med att jag blev alldeles för full. Det var många fredagkvällar som vi först dansade på Tages i Landskrona tillsammans för att sedan sova skavfötters i hennes säng. Regina har två sidor - en som är galen och klumpig och en som är ordentlig och allvarlig. Hon är den som skickar sms till mig mitt i natten för att berätta att hon är i Malmö och att hennes skor har gått sönder. Då skakar jag bara på huvudet och svarar att det är så himla typiskt dig. Men Regina är också den som alltid frågar för att höra om jag mår bra och erbjuder mig en plats i hennes lägenhet ifall jag har det svårt. Hon läser alla mina texter för att sedan ge fina komplimanger, och det betyder alltid så himla mycket för att det kommer från henne. För att hon själv är så himla duktig på att skriva. Det finns inget som hon inte skulle kunna göra för sina vänner och hon försvarar dem alltid till hundra procent. Hon dömer mig aldrig när jag förklarar ett problem, utan försöker alltid hjälpa mig att reda ut det så gott det går. Även om jag och Regina inte hörs på två veckor så är allting alltid som vanligt när vi väl ses. För vi kommer att fortsätta att gå på knäppa fester och dansa på uteställen i Landskrona tillsammans. För hon är en sådan där äkta vän som man håller hårt i.
 
Markus är Mikaels bror och honom har jag också känt sedan jag var 13 år ungefär. Markus är en genomsnäll människa som alltid vill alla väl. Om han hade fått bestämma så hade han helst velat vara med på alla fester och tillställningar för att inte göra någon besviken. Han är genuin och äkta, men också sanslöst rolig. Han är den som pratar innan han tänker och framstår ofta som mer dum än vad han egentligen är. För Markus är grym på sällskapsspel och kan saker som jag aldrig har hört talas om. Markus vill veta allting om allt, och helst i detalj. Han är den som säger knäppa och roliga saker som gör att man ligger dubbelvikt på golvet, skrattandes. Han är den som alltid vill hjälpa till och ringer ofta bara för att fråga hur man mår. Han tar sig alltid tiden att lära känna nya människor och är aldrig någonsin oförskämd. För Markus är en äkta vän som man alltid har roligt med och som jag aldrig någonsin vill förlora.
 
Dan skall självklart också nämnas! Dan och jag träffades för första gången på Burger King. Jag hade precis blivit anställd och han hade jobbat där i två år. Först tyckte jag att han var fruktansvärt oförskämd och sur. Men så blir Dan när han är stressad och jag var den nya lärlingen som bara var i vägen. Men två månader senare var vi tillsammans och nu har vi varit det i fyra år. Dan är den mest allmänbildade person jag känner, efter pappa då såklart. Han läser fem olika tidningar på morgonen och sedan uppdaterar han mig om allt viktigt som har hänt i världen. För han vet att jag inte alls läser tidningen. Dan älskar också att diskutera och pekar gladeligen ut när någon har fel. Egentligen inte för att irritera någon eller för att bevisa att han själv har rätt, utan bara för att upplysa personen om felaktig fakta. För om han blir överbevisad och det framstår att han har fel, då ger han sig gladeligen. Dan har svårt för att småprata och är inte alls lika social som jag. Men det är en av anledningen till att vi kompletterar varandra så bra. Dan dömer aldrig någon vid första intrycket och han ringer alltid när han har slutat skolan för att berätta att han är på väg hem. Han är också en sådan tekniknörd som gärna vill ha det senaste tramset och detta har resulterat i en del tekniska saker i vår lägenhet. Dan är min bästa vän, pojkvän och sambo i ett och jag älskar honom så himla mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0