Dagen vi firade Amandas 25-års dag.

Igår åkte vi som sagt till Kågeröd för att fira att Amanda har fyllt 25! Vi möttes av massvis av ballonger i köket!
 
Här har vi det fina födelsedagsbarnet! Hipp hipp, hurra!
 
Det var lite mexikanskt tema och många bar sådana här hattar! Här har vi Desirée vid spisen.
 
Amanda och Tommy hyr ett hus av sina kompisar som är bortresta. De passar också deras jättegulliga hund Silver! Här blir han klappad på magen och tycker det är så mysigt att han visar tänderna. Han ser farlig ut på bilden, men det var han verkligen inte. Världens lugnaste hund någonsin.
 
Danis var också med på festen! Det var lite roligt för det här "Malmögänget", som jag brukar kalla dem då nästan alla bor i Malmö, är mitt alldeles egna lilla gäng och Dan brukar inte vara med på de här festerna. Men igår så var han det! Vilket var himla roligt för mig.
 
Jaana, Amanda, Johanna och Des med hatt!
 
Amanda bjöd dessutom på mat! Tacos! Så himla, himla gott med tacos. Kan äta det minst en gång i veckan!
 
Jaana hade gjort en Pinata och fyllt med godis. Så den hängdes upp och mitt under middagen så gick den sönder! Killen som satt under blev ganska chockad när det helt plötsligt regnade godis över honom. Haha.
 
Efter middagen så minglade vi runt, dansade och jag kunde inte sluta leka med Silver. Så himla söt!! Nästan så jag kidnappade honom och tog med honom hem.
 
Så var det dags för tequila! En mexikansk kväll måste innehålla tequila! Inte för mig dock, nej nej. Jag har lärt mig min läxa.
 
En gäst hade också med sig sin hund! En liten chihuahua som bets och hette Gizmo.
 
Så dansade vi, tittade på inredningen, klappade hundar, provade hattar och försökte trä en kondom på Markus huvud. Ja, en helt vanlig kväll sådär. Det är det som är så himla underbart med de här fina personerna. De accepterar alla och man får vara precis den man vill vara. Här finns ingen ångest för förra helgens bravader och här finns inga hårda ord. Bara ständig kärlek och en massa, massa knäppa äventyr som man liksom inte får missa. Tack Amanda för en fin kväll!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh! <3

2013-11-10 @ 20:34:20

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0