Vecka 16.

Jag vet att jag inte har uppdaterat något här på bloggen i helgen. Men har varit så himla trött och har bara ätit skräpmat och tittat på tusen Prison Break-avsnitt. Men nu är det måndag och vi skall titta på hur min vecka ser ut som vanligt!
 
Måndag: Praktik, 9-17. Därefter skall jag springa lite ärenden, äta middag och titta på Game of Thrones. En vanlig måndag liksom.
 
Tisdag: Praktik, 9-17. Min sista praktikdag :( :( :( och tusen ledsna emoji-smileys. För att få ett riktigt avslut skall vi dricka vin när arbetsdagen är slut. Vill inte sluta. Kommer sakna alla! Men skall såklart bli skönt att kunna fokusera på min C-uppsats.
 
Onsdag: Börjar onsdagen med ett handledarmöte om min C-uppsats. Hoppas på bra kommentarer! Annars är det bara plugg som gäller på onsdagen. Och träning.
 
Torsdag: Träna, plugga och klippa min lugg. Ungefär.
 
Fredag: Långfredag! Jag börjar med att jobba 12-16 på Din Sko och skall därefter fira att pappa fyller 55 med släktkalas och påskmat. Även finast Tova som är Dans brorsdotter fyller år på fredag, fast 5 år då. Kommer att bli en finfin dag!
 
Lördag: Påskafton! Mamma fyller år, jag skall jobba på Din Sko 12-17 och därefter är det final för Svedala Rock-tävlingen och Boss skall ju delta! Kom dit och heja på Boss allihopa!
 
Söndag: På påskdagen skall vi sova länge och så åker jag och Dan hem till Ola och Angelica för att fira att Tova har fyllt år. Skall bli mysigt!
 
En lite mer fullspäckad vecka än vad förra var. Men efter en superdupertrippel lugn helg så skall det bli skönt att ha en lite mer händelserik vecka. Trevlig måndag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0