Svar på frågestund del 2.

Jag fick in några frågor till från finaste kusin till min frågestund och självklart skall jag svara på de frågorna också! Här kommer svaren.
 
 
Hur många klänningar har du?
Jag vet faktiskt inte hur många klänningar jag har längre. För cirka två år sedan räknade jag hur många klänningar jag hade och landade på cirka 73 stycken tror jag. Men efter det så har några klänningar tillkommit samtidigt som jag har lämnat bort en del klänningar. Det är mycket viktigt för mig att berätta att jag ALDRIG slänger mina kläder. Jag ger antingen dem vidare till kompisar eller släktingar som vill ha dem eller skänker dem till UFF eller liknande. Det finns så många som behöver kläder men inte har råd, och att slänga en 500 kronors-klänning bara för att den inte faller i smaken längre är galenskap. Tänk på miljön människor! Jag skulle i vilket fall som helst gissa på cirka 80 stycken klänningar. Min fina familj bara växer och växer.
 
Vilken är din absoluta favoritklänning?
Så himla svårt! Jag tror det varierar lite. En del klänningar är favoriter på sommaren medan andra är på vintern. Men några av favoriterna är dessa just nu:
 
 
På sommaren älskar jag att ha på mig den här klänningen:
Ge mig sommar!
 
Om du får en önskning, vad som helst, vad skulle det vara?
Är det nu jag skall önska mig fred på jorden? Jag kanske hade varit så egoistisk att jag hade önskat bra hälsa till hela min familj (inklusive mig tack!). Att förlora någon i cancer, hjärt- och kärlsjudomar eller någon annan sjukdom är en mardröm. Något som jag inte vill vara med om igen. Kanske skulle man önskat fram ett botemedel för cancer?
 
 
Om du skulle få prova på o bo i vilken stad du vill, var som helst i världen, vilken skulle det vara?
Antingen Stockholm eller New York tror jag! Sådan himla stor skillnad, jag vet. Men i Sverige skulle jag vilja prova att bo i Stockholm och Malmö och annars i världen hade jag velat prova bo att bo i New York. Vet dock inte om jag hade vågat. En liten tjej från Lödde med stora, stora drömmar. Haha.

Kommentarer
Postat av: Therése

Woho! Jag är nöjd med svaren :) mkt kul läsning ♡

2014-02-21 @ 14:20:01

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0