Fyra sommarklänningar.

Jag tänkte att jag skall visa mina sommarklänningar som jag har sparat och samlat till. Fyra klänningar som kommer att vara med vid sommarens speciella tillfällen.
 
 Dessa klänningar har jag köpt en efter en, en månad i taget. Nu är min samling komplett och det är dags att visa er!
 
Först ut har vi denna mintgröna skapelse i 50-talssnitt. Den mintgröna färgen var jättesvår att fånga på bild och i vissa ljus ser den nästan vit ut. Men i vilket fall som helst har den vita prickar och gjord i det mjukaste tyget. Den är beställd från Zalando och kommer från märket Mint&Berry. Till den fick man även ett svart skärp, vilket passar utmärkt för att markera midjan lite ytterligare. Denna skall bäras ikväll när min lillebror Carl tar studenten och jag skall glida runt på studentfest efter studentfest.
 
Skapelse nummer 2 kommer från Ellos. Jag måste ändå uttrycka att Ellos inte direkt är min favorithemsida att beställa från. Jag blir oftast besviken. Men den här tycker jag mycket om måste jag medge! Den är dekorerad både med paisleymönster och röda blommor vilket nästan gör den till min favorit. Den skall bäras på lördag när mina småbröder har deras stora studentfest hemma hos mamma och pappa. Hela 70 personer kommer att närvara och då måste jag ju klä upp mig lite. Fast att klänningen ser tung ut och är utsmyckad med en tyllunderkjol så är den lätt som en fjäder. Vi kommer att ha en finfin kväll tillsammans.
 
Klänning nummer 3 är den här nätta saken från Kapp Ahl. Jag såg den på en provdocka och blev kär direkt. Jag tänkte att denna måste jag bära varma sommarkvällar med bara ben och varma kinder. Så fick det bli och den fick följa med mig hem. I bysten är den v-ringad och i nacken är den utsmyckad med spets. Den är blommig och ljus och perfekt för att bäras på midsommarafton som skall spenderas i Teckomatorp med nära vänner. Jag älskar hur den är enkel och fin på samma gång och på något sätt inte blir alldeles för mycket som tyllbakelser enkelt kan bli.
 
Till sist har vi nog den mest speciella klänningen av alla. Sommarens höjdpunkt. Denna klänning är beställd från Zalando och är i märket Mint&Berry även den. Den är ljust gammelrosa och skimrar inte alls i persika som lätt kan misstolkas på bilderna. Den har virkad topp med draperad kjol och sidenband i midjan. Ryggen är v-ringad och kjolen slutar precis vid knäna. Detta är min brudtärneklänning. I sommar skall en av mina bästa vänner, Neja, gifta sig med sitt livs stora kärlek och jag är brudtärna. Denna klänning skall bäras i kyrkan på ceremonin, på bröllopsfesten i Kågeröd och kjolen skall snurras runt, runt, runt medan jag och Dan dansar runt på dansgolvet. Det, om något, är sommarens höjdpunkt och det kommer att upplevas iklädd denna klänning.
 
Och det var mina fyra nya sommarklänningar!

Kommentarer
Postat av: J

Åh så somrigt fina! Längtar efter att se dem på dig <3

2014-06-12 @ 14:36:13
URL: http://jawnas.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0