Vecka 24.

Igår hade jag en så himla dålig söndag så det blev inga blogginlägg. Men ni ska tro att det är många inlägg som väntar att bli skrivna nu! Heöa fyra stycken. Men vi börjar med veckans schema som vanligt!
 
Måndag: Idag är det måndag och vi börjar veckan med att åka ut till Kågeröd. Jag, som brudtärna, skall inspektera Nejas brudklänning och ha lite kvalitetstid med fina vänner.
 
Tisdag: Imorgon är en pluggdag och jag skall inte göra något annat än att skriva min diskussion på uppsatsen.
 
Onsdag: På onsdag släpps Sandra Beijers kollektion för JC och då åker jag in till Nova för att inspektera den. Vi får väl se om ett par jeans följer med mig hem eller inte. Annars kommer jag att plugga resten av dagen!
 
Torsdag: På torsdag tar min lillebror Carl studenten! Det ska firas med pompa och ståt. Men eftersom båda mina bröder tar studenten denna vecka så blir själva studentfesten flyttad till lördag och torsdagkväll kommer istället att firas hemma hos Camilla som också tar studenten! En fullspäckad dag.
 
Fredag: Lillebror Christoffer tar studenten! Det kommer också såklart firas med pompa och ståt!
 
Lördag: Studentfest för mina båda bröder. Mamma och pappa har beställt ett tält, smörgåstårta och bjudit in cirka 70 pers. Det skall bli spännande och minst sagt roligt!
 
Söndag: Plugga och vila upp mig efter en fullspäckad vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0