Linas Matkasse: Kycklinggryta, kebab och fiskgratäng.

Som ni vet har jag och Dan haft Linas Matkasse den här veckan. Tycker att det är väldigt lagom att den kommer varannan vecka. Då kan man bestämma lite själv vad man vill äta ena veckan och testa nya recept den andra veckan. Perfekt! Denna vecka har det bjudits på både kycklinggryta, kebab och fiskgratäng. Såhär har det sett ut!
 
 
Masalakyckling med mandel och vitlöksfrästa haricots verts:
 
I måndags lagade vi en lite indisk kycklinggryta som var jättegod. I den fanns det bland annat kalkonbacon, mandelspån, chili och kokosmjölk. Det var veckans godaste rätt faktiskt!
 
 
Lövbiffskebab med avokado- och limesalsa:
 
I onsdags lagade vi lövbiffskebaben. Den var helt okej. Alltså brödet, avokadosalsan och vitlökssåsen (som tydligen skulle göras på Philadelphia?!) var supergott, men vi hade mer problem med själva köttet. Lövbiff blir så lätt överstekt och segt, vilket det tyvärr blev när vi lagade det. Det hade säkert varit mycket godare annars. Sedan var det rätt svårt att göra matlådor av och ta med till jobbet, så där blev ett minus också.
 
 
Oreganodoftande fiskgratäng med fransk bönsallad och pressad potatis:
 
Igår lagade vi den här fiskgratängen och den var jättegod! Sejfilé är inget jag och Dan brukar laga direkt och därför var det extra spännande. Nu är jag dock så himla trött på oregano. Känns som varenda rätt vi har lagat från Linas Matkasse har varit med färsk oregano. Nåväl. Det här kommer jag att äta till lunch idag också om någon undrar! Fredagsfestligt och allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0