Torsdag, Regina och Restaurang Mosaik.

Idag har varit en jättebra dag! Det började med att jag var helt först på kontoret. Älskar när det händer. Jag satt och läste mail och drack te tills de andra började droppa in. Sedan åkte jag till en kund där jag skulle fotografera lite. Fick bland annat fotografera sushi! Älskar att mitt jobb innehåller så varierande arbetsuppgifter. På så sätt så tröttnar man ju aldrig.
 
När klockan slog 17 (Obs! Fortfarande ljust ute!) packade jag ihop mig och traskade ner till stan, förbi centralen.
 
Och mot stortorget.
 
Och till Mosaik! Där skulle jag nämligen träffa Regina och ha torsdags-AW.
 
Hej från mig!
 
Vi brukar ses på Mosaik när vi skall middagsdejta. Eller ja, känns som att jag alltid går dit när jag skall äta middag ute överhuvudtaget. Men varför bryta ett vinnande koncept, som Regina sa.
 
Den här gången beställde jag calamares, quiche lorenta och portabellosvamp fylld med ost och bacon. Så gott!
 
Och till efterrätt beställde jag chokladkaka och Regina beställde en pannacotta.
 
Den här fina alltså <3 Är så glad över att ha så många fina och kloka människor i mitt liv. Jag vet att det låter otroligt klyschigt. Men tycker att det är ett så stort privilegium att ha vänner som har samma sorts värderingar som en själv och liksom genom att umgås och diskutera med dem så blir man själv klokare.
 
Så pratade vi feminism, kärlek, jobb och lite skvaller och när vi hade ätit upp var det dags att traska hemåt. Jättefin torsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0