Sminklistan.

 

Hur lång tid tar det för dig att sminka dig?

Det tar rätt lång tid faktiskt. Typ 20 minuter på vardagar. Är så långsam och tycker om att pausa. När det är fest tar jag nog 30-40 minuter på mig, tycker om att ta min tid då.

 

Vad har du för sminkrutin?

Först tar jag puder runt ögonen samt om jag har en finne eller så jag vill täcka över. Sedan ögonskugga, eyeliner, mascara på de övre fransarna. Därefter kajal på nedre ögat och sedan mascara på de nedre ögonfransarna. Därefter kör jag ögonbrynen och så lite rouge. PJUH. Mycket smink ju. Om det är fest så kanske jag har läppstift också.

 

Vad är din favoritprodukt just nu?

Jag älskar min eyeliner. Har provat och provat och provat efter någon som sitter bra. Den här är helt perfekt. Älskar den, sitter som berget också.

 

Om du endast fick använda en sminkprodukt, vad skulle det vara?

Mascara! Tycker att det gör så mycket för ögonen.

 

 

 

Om du endast fick använda tre sminkprodukter, vilka skulle det vara?

Ögonskugga, mascara och eyeliner.

 

Vad är det bästa med smink?

Att det finns så mycket man kan göra med det. Folk sminkar sig så himla olika och det är intressant tycker jag. Jag älskar också hur jag från lördagförmiddagen kan se hur trött och tråkig ut som helst och efter sminkningen på lördagkvällen så bara WOW, var kom hon ifrån?

 

Ändrar du sminket efter årstid?

Nej, inte sådär direkt. På sommaren så tar jag nog lite mindre ögonskugga och knappt någon rouge eller puder eftersom man blir ganska brun och det behövs liksom inte.

 

 

 

Är du ofta osminkad?

Nja, sådär. Mindre nu när jag flyttat till Malmö. I Lödde så var jag det nästan jämt hemma. Men oftast på söndagar. Tror att huden mår bra av att man är osminkad då och då.

 

Vad skulle du vilja vara bättre på?

Jag sminkar mig nästan alltid likadant, fest som vardag. Jag skulle vilja vara bättre på att ta ut svängarna lite och testa på nya saker.

 

Ge ett bra tips?

Jag tycker det blir mycket bättre när man har concealer, eller som jag - puder, innan man tar ögonskugga. Man lägger liksom en grund och jag tycker ögonskuggan sitter mycket bättre då. Man ser inte alls lika trött ut heller. Och sedan har jag ögonskugga på nedre delen av ögat också. Vet inte om det kanske är vanligt dock?

 

 

Listan är helt och hållet snodd från Egoina.


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0