Vecka 13.

Alltså jag har haft en såååå himla härlig påskhelg. Jag och Dan hade planer torsdag, fredag och lördag som ni har sett i de tidigare inläggen. Men resten av helgen har vi bara slappat, tränat och kollat film. Så mysigt! Nu är det ju faktiskt en ny vecka, trots röd dag idag. Vi skall kika på hur den kommer att se ut!
 
Måndag: Idag har jag och Dan bara slappat, lagat mat, tränat och tittat på TV-serier. Vi har äntligen kollat ikapp alla serier vi följer såsom House of Cards och Modern Family.
 
Tisdag: Imorgon är det dags att börja jobba igen. Efter jobbet har jag både pilates och yoga och klockan halv nio kommer jag vara hemma. Ska bara slappa i soffan därefter.
 
Onsdag: På onsdag efter jobbet har Lindex klubbkväll och jag och Jaana skall dit och kika på deras nya kollektion! Shopping och kvalitetstid med en av de finaste vännerna? Kan inte bli bättre!
 
Torsdag: Inget planerat efter jobbet! Skönt. Ska slappa på soffan.
 
Fredag: På fredag efter jobbet får vi se lite vad som händer. Antingen kommer jag, Jaana, Des och Amanda hänga på AW:n på MEC eller så hittar vi på något annat. Vi får se!
 
Lördag: På lördag skall jag, Cilla och Lina hem till Jenny. Vi skall titta på film och laga mat. Mysigt!
 
Söndag: Vilodag! Inget planerat.
 
Lagom inplanerad vecka! Hoppas ni har haft en finfin påskhelg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0