Mina senaste mobilbilder.

Det var ett tag sedan vi tittade på mina senaste mobilbilder och jag tänkte att det var dags nu. Här kommer allt ifrån bortglömda Londonbilder till selfies innan jobbet.
 
En klassisk "Nu åker vi flygplan"-bild från när vi var på väg till London. Det var jättefint väder och molnen såg ut som bomullstussar.
 
Väl i London, tyckte att den här reklamen för Spotify var helt genialisk.
 
När vi var inne i Disneyaffären poserade jag och Sarah med Iron Man.
 
Och i Askungens ekipage.
 
En rolig tavla på Primarks café längst upp i huset.
 
Gick förbi Mr Bean på stan.
 
Så fina hus i London förresten. Vill ha ett sånt här radhus.
 
En konstnär på stan gjorde en hund av sand.
 
Jag, Carro och Sarah försökte klämma in oss alla tre i en sådan där röd telefonkiosk de har överallt i London. Vi ville nämligen ha en cool bild. Bara det att bilden blev dålig och det var så sjukt äckligt där inne, luktade kiss och var bara allmänt smutsigt. Dålig idé alltså.
 
Men vi var på National Gallery och tittade på Monet också. Det var fint! Där inne var det fräscht och luktade inte det minsta kiss.
 
Dan hade läst om en ölbutik han jättegärna ville besöka, Brewdog Craft Beer. De hade en fin skylt utanför som jag såklart var tvungen att ta foto på. Inne i affären hade de dock aldrig hört talas om Ginger Joe, blev så besviken. Men jag är nog inte riktigt deras målgrupp.
 
På nyårsaftonsdag hälsade vi på drottningen på Buckingham Palace. Eller ja, vi vinkade utanför liksom. Lätt att hon stod på insidan och vinkade tillbaka.
 
På nyårsaftonskväll hade jag en glittrig klänning på mig som ni vet. Detta resulterade i att allt jag rörde fick glitter på sig, speciellt soffan jag satt i på restaurangen. Nåväl, allt blir finare med glitter.
 
Och plötsligt var vi hemma igen! En söndag var Nima extra söt och lätt att få bild på.
 
I lördags firade vi Elins 25-års dag med stor lokalfest!
 
Jag såg ut såhär i grön skjortklänning från & Other Stories.
 
En eftermiddagsbild från trapphuset till vårt kontor. Har precis varit på Espresso House och köpt te.
 
Jag lunchade med Jenny härom dagen. "Jag har läst en helt fantastisk bok" sa hon, "Du måste läsa den! Den heter Meningen med hela skiten". Den hade jag visst redan lånat av Desirée och började genast läsa den när jag kom hem. Den är verkligen bra.
 
I söndags tog jag en kvällspromenad i Västra Hamnen och tittade på solnedgången.
 
Och här är en selfie från idag! Jag heter Guuldfish på Snapchat om ni undrar. Det var mina senaste mobilbilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0