Vilken himla klocka skall jag köpa?

 
Okej, jag har ett problem som jag liksom inte alls kan lösa? Tänkte skriva av mig här lite.
 
Problemfrågeställning: Jag vill köpa en ny klocka! Jag älskar Daniel Wellingtons klockor och har en Classic Black Cornwall och en Classic Bristol, båda i roséguld. Och nu vill jag alltså ha en till.
 
 
Så först kom Classic Petite Melrose som har meshband och en 32 mm stor urtavla. "Perfekt!" utbrast jag, precis vad jag ville ha! Eftersom jag har en med tygband och en med skinnband tänkte jag att det var perfekt att variera med den här. Men inte visste jag då att så lätt skulle det absolut inte bli.
 
   
 
För plötsligt kom det massvis med skinnband till den nya klockan? Ett jättefint ljusbrunt skinnband och så ett helt vitt. Det vita är ju sååå fint. Jag har ju ingen helvit klocka? Bara titta så fint! Hade varit perfekt nu till sommaren.
 
Men så hittade jag den här lilla supergulliga också, Classy Sheffield. Med 26 mm stor urtavla och svart skinnband. Altså så söt och väldigt användbar!
 
Så där är jag nu och har absolut ingen aning om vilken jag ska välja. Så svårt och så många alternativ? Har typ funderat i över en månad och kommer ändå inte fram till någonting. Det bästa med Classic Petite är att jag kan köpa till och byta mellan mesh- och skinnbanden, så jag behöver inte låsa in mig vid ett alternativ. Men kanske är Classy Sheffield mer användbar? Oh, så svårt! Stay tuned för att se vad mitt val blir. Kom gärna med inputs!

Kommentarer
Postat av: Regina

Åh den vita var ju SÅ fin. Den har jag missat... Tack för det, nu har jag en ny craving ;) Och den lilla är också så fin och användbar som du säger. Men min favorit är nog ändå den i mesh. Eller alltså jag vet inte. HJÄLP VAD SVÅRT. Du får fylla år snart igen tror jag :(

2017-06-08 @ 13:54:38
URL: http://egoinas.se
Postat av: M

De är fina allihop! Jag förstår dock inte vad det är med vår familj och klockor?? Pappa, du och Totten!! ;-) Hihi Puss

2017-06-09 @ 08:29:29

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0