Tisdagstips.

Det är tisdag och ett skepp kommer lastat med en knippe saker jag tycker är mycket intressanta!


Monica Lewinskys TED talk
I sitt TED talk pratar Lewinsky om näthat, skammens pris och om hur man överelever ett offentligt skambeläggande. Så intressant och SÅ viktigt i dagens samhälle. Tänk på att vara snälla mot varandra, alltid. In och lyssna!


Appen Karma
Appen Karma berättade jag lite om i gårdagens inlägg. Det är en app där restauranger och bagerier lägger upp om de har mat kvar som de ännu inte fått sålt. Istället för att slänga det säljer de sedan ut det för halva priset. Så bra grej! Jag köpte bland annat en finfin tårta från Gateau i lördags för endast 200 pix!

Såhär ser den ut! Så trycker man in på det man vill köpa och betalar direkt via appen. Perfekt app för att minska matsvinnet bland restaurangkedjor. Man ställer in vilken stad man bor i och på ett ungefär vilka restauranger man vill följa. Så får man små notiser när "det finns mat att rädda". Stort tips!




2 poddtips:
The Routine med Emma och Gustav är en skönhetspodd som främst handlar om tips på hudkrämer samt de senaste make up-trenderna. Så intressant om man som jag har noll koll men gärna skulle vilja ha.

Veckans Smash med Moa DeBruin och Regina Katralen. En podd med två intelligenta och roliga tjejer och deras tankar, funderingar och tips.

(OBS! Lyssnar ni på några bra podcasts så tipsa gärna!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0