Vecka 40.

God morgon! Hoppas allt är bra med er idag. Igår var en så tråkig och jobbig dag. Det började med att jag skulle till vårdcentralen för att kolla min ländrygg som jag har haft ont i ett tag. Efter cirka 1,5 timmars väntetid fick jag äntligen komma in till läkaren som konstaterade att allt var bra med ryggen, jag ska bara låta den vara lite. Skönt, men också så onödigt att jag satt där 1,5 timme och väntade?
 
Nåväl, därefter cyklade jag till kontoret i ösregn och behövde på lunchen springa ett ärende vilket resulterade i att mina skor och strumpor blev helt genomblöta. Sprang sedan runt på kontoret barfota. Avslutade hela dagen med att tycka synd om mig själv framför en näve TV-serier. Idag vaknar jag dessutom upp med halsont, kul!
 
Jaja, det kan ju bara bli bättre! Vi kikar på hur resten av veckan kommer att se ut!
 
Tisdag: Idag har jag inget planerat efter jobbet. Jag och Dan ska hänga hemma, städa lite och laga mat. Mysigt!
 
Onsdag: Imorgon åker Dan till Krakow med jobbet och är iväg ett par dagar. Ska bli så tråkigt att vara hemma själv. Äsch, blir nog bra det också. Annars ska jag iväg på en liten utflykt med mina föräldrar imorgon.
 
Torsdag - fredag: Inget inplanerat mer än att Dan kommer hem på fredag och vi ska umgås.
 
Lördag och söndag: Faktiskt inget inplanerat i helgen heller! Så skönt det ska bli. Ska bara ta det lugnt, ut och gå om det är fint väder, titta på film och vila ut. Har så mycket på jobbet den här veckan så det behövs säkert.
 
Vad ska ni göra i veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0