Vecka 39.

 
Goood morgon! Allt bra idag? Hoppas ni har haft en fin helg. Ovan ser ni en glimt från min fredag. Jag och Dan satt hemma, drack Fanta Zero och tittade på Idol. Såå mysigt och välbehövt. I lördags var jag på tjejmiddag hemma hos Elin, men mer om det i ett annat inlägg. Vi börjar som vanligt måndagen med ett veckans schema!
 
Måndag: Idag är det dags att ta tag i träningen igen efter förkylningen, så efter jobbet ska jag på spinningpass. Woho! Haha. Aja, det är rätt skönt när man har gjort det i alla fall.
 
Tisdag: Inget särskilt inplanerat efter jobbet. Ska testa att laga lite nya maträtter i veckan. Tack för alla bra tips jag fått! Hoppas att jag får matlagningsgnistan tillbaka :)
 
Onsdag: Efter jobbet ska jag på pilates. Tycker pilates är en väldigt rolig träningsform! Älskar också tränaren jag går till, hon är så bra.
 
Torsdag: På torsdag ska jag träffa min lillebror en sväng efter jobbet. Vi ska promenixa i Västra Hamnen lite och umgås.
 
Fredag: På fredagkväll har vi först en liten AW på jobbet och sedan ska jag och Dan träffa Sarah och Niclas.
 
Lördag: Min lilla kusin har fyllt 20 år och det ska såklart firas på lördag! Så jag, Dan och min familj åker till Sölvesborg och firar med släkten. Ska bli så mysigt! Var längesedan vi sågs nu.
 
Söndag: På söndag har jag inga planer. Ska bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.
 
Och så kommer min vecka att se ut ungefär. Har ni några särskilda planer i veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0