Fredagstankar.

  • Fredag och sista dagen på första arbetsveckan snart avklarad! Den här veckan har gått fort och långsamt på samma gång. Snart är det helg! Den kommer vara halvupplanerad i vanlig takt. Precis som jag gillar det.

  • Jag har fått reda på vad det är för fel på mitt knä! Min naprapat säger att min lårmuskel (som tydligen slutar vid knät, därav gör det ont i just knät) är för kort och att jag inte stretjar tillräckligt. Så nu ska jag trycka ut knutor och annat i låret med hjälp av min foam roller varje kväll. Detta gör SÅ ont. Alltså herregud. Skriker rakt ut varje gång jag gör det. "No pain no gain" säger Dan mycket trevligt från soffan medan jag kvider. Nåväl, hoppas att det kommer bli bra och att jag kan springa igen.

  • Idag börjar Malmöfestivalen! Idag ska vi inte ner dit direkt, men det är en del bra artister som ska spela nästa vecka som jag tänkte gå ner och kika på. Melissa Horn, Kapten Röd, Silvana Imam bland annat! Malmöfestivalen är så härlig. Älskar att bara gå runt, titta på folk och äta massor.

  • Idag ska det bli 23 grader i Malmö. Helt plötsligt tycker man att det är lite kallt? Nu har man vant sig vid den 30-gradiga värmen. Ska man ha jacka? Kan man ha långärmat utan att svetten rinner längs ryggraden? Hur ser världen ut när den inte är kokhet och torr?! Skämt å sido, det ska bli skönt med lite mer "normala" temperaturer.

  • Såg klart TV-serien "Good Girls" på Netflix på bara fyra dagar. Jisses så bra! Rolig, spännande och superbra huvudkaraktärer. Rekommenderar alla att se den. Jag längtar lite tills hösten när det börjar komma nya säsonger på mina favoritserier. Det är en av sakerna som är fint med hösten, att det känns som en nystart.

Har ni några spännande planer i helgen? Hoppas ni får en fin fredag!

Kommentarer
Postat av: SaraW

Måste tipsa om en 50-tals deckare. Som man till och med kan se själv. Inte läskig fast där är mord i. Men sjukt bra 😍 Tv 4 play har den. Maria Lange!! Kolla upp den ☺️😘❤️

Svar: Oh, dem har jag faktiskt redan sett! De är jättebra!
Sofie Strandberg

2018-08-11 @ 00:05:05

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0