Saker jag har gjort i helgen

 
  • I fredags gick jag, Dan, Sarah och Niclas på bio för att se Mamma Mia. Jag tyckte den var så mysig och fin! Har lyssnat på Abba hela helgen därefter. Efter bion gick vi till Jensens Böfhus och åt middag. En jättemysig fredagskväll!

  • Lördagen började med att jag promenerade ner till Drottningtorget för att gå på Bondens marknad tillsammans med Sarah. Jag köpte olika betor, morötter, purjolök och majskolvar. Mums! Sedan gick jag hem, gjorde mig i ordning för dagen och därefter traskade jag och Dan ner till stan igen för lite lördagsshopping. Jag köpte en klänning och Dan köpte ett par byxor.

  • På kvällen var vi hemma, lagade middag och tittade på film. Jag kände mig halvkrasslig hela dagen igår, men främst på kvällen. Det blev en tidig sänggång för att vila ut ordentligt. Vägrar att bli sjuk.

  • Idag har jag mått lite bättre, men fortfarande ont i halsen. Tror att vila är det bästa. Vi började i alla fall den här söndagen med att åka på kalas för Dans brorson Loke som fyllde åtta. Det bjöds på bullfrukost och kaffe, precis vad ett söndagskalas ska innehålla!

  • Sedan åkte vi in till Malmö igen och promenerade en liten sväng. Vi åt majskolvar till kvällsmat och jag har tittat på Bridget Jones på Netflix.

Nu är jag utvilad och snart redo för en ny vecka! Har ni haft en bra helg?
 

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Hela den här veckan har gått åt att mest känna mig som en kombinerad sjuksköterska/städerska/hembiträde. Sambon legat hemma med hög feber och maginfluensa... 😷 Dricker ingefäravatten och ber till högre makter om att inte bli smittad 🙈

2018-08-26 @ 21:39:56

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0