Torsdagstankar.

Foto: Min fotograf- och projektledarkollega Eva Kronfält Thorvinger
 
  • Sista rycket på jobbet idag innan fredagen och halvkontorsdag för min del. Sedan är det så himla mycket semester som gäller. Ber om ursäkt för tjat, men känner ni inte det? Känner ni inte de varma, mjuka vindarna och doften av varm asfalt? Det kommer bli den bästa sommaren på länge.

  • Jag badade för första gången igårkväll! Jag som brukar bada redan i maj/juni annars. Vi bor väldigt nära havet, så igår packade jag min tygväska och traskade ner till Scaniabadet här i Västra Hamnen. Det var jätteskönt! Inte alls kallt. Har ni badat i havet än? Jag är egentligen mer en poolmänniska, men äsch. Man tager vad man hav-er ;)

  • Om en vecka är vi i Rom! Vi ska bo på det här hotellet som ligger på gångavstånd från Fontana di Trevi, Piazza del Popolo, Galleria Borghese och annat trevligt. Tänker att det blir mycket turistande för oss men också mycket pasta, glass och vin. Min granne Sandra har försökt lära mig lite italienska, men det går sådär.

  • Woho! Younger säsong 5 har börjat, finns att hitta på C More bland annat. Tycker den här säsongen började bra, rätt spännande. Har ni något annat tips på en finfin serie att slötitta på i sommar så hojta!

  • Jag har börjat lyssna på sommarpraten förresten. Lyssnar för tillfället på Kaj Linnas sommarprat om att bli frisläppt efter att ha blivit oskyldigt dömd till livstids fängelse. Han satt fängslad i 14 år för ett brott han inte hade begått. Herregud. Kommer som vanligt sammanfatta de sommarpraten jag lyssnat på och tipsa om vilka jag tyckte var bäst.

Hoppas ni har en finfin torsdag!

Kommentarer
Postat av: Allan

”Man tager vad man hav-er”. Du har en sjön humor! 😄

Svar: hahaha :D
Sofie Strandberg

2018-07-05 @ 11:27:40
Postat av: Ewe

Älskar Younger, det är så kul! :D

Svar: Eller hur!! Sååå bra!
Sofie Strandberg

2018-07-05 @ 21:27:31
URL: http://ewees.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0