Fredagstankar.



  • Så fin dag det var igår – 8 mars och internationella kvinnodagen. Hela mitt instagramflöde blev som ett enda pepp-plakat. Fantastiskt! Vi har kommit så långt, men har också så långt kvar till ett jämställt samhälle. Ovan ser ni ett mycket bra citat från Jessica Hallbäcks instagramkonto. Brukar tänka på det när folk runtomkring mig klagar och säger "är ni aaaaldrig nöjda?".

  • Så skönt med fredag idag. Jag känner just nu att jag inte hinner med mitt liv. Har hittat på så många saker efter jobbet de senaste dagarna att jag är helt slut. Ikväll ska jag bara hem, äta tacos med D-man och titta på Talang. Sedan ska jag soooova. Vad ska ni göra ikväll?

  • Igår var jag på massage! Så välbehövt. "Du är lite spänd" sa hon ett par gånger och jo, ja. Nu har jag i alla fall fått lite blodcirkulation i ryggen igen. Borde unna mig det oftare. Eller, borde egentligen styrketräna så att jag använder ryggmusklerna mer. Men massage är ju trevligare?

  • Känner att jag är på väg att bli sjuk, men vill inte. Har varit förkyld och febrig så många gånger nu. Dricker ingefärsté på jobbet, försöker klä mig varmt och gå och lägga mig tidigt. Hoppas jag slipper det den här gången.

  • I helgen ska jag inte göra så mycket. Jag ska träffa kompisar, titta på Melodifestivalsfinalen, sova ut och gå långpromenader. Ska bli jättemysigt med en lite lugnare helg.

  • Vi tittade på Oscarsgalan i måndags och Shape of Water vann ju cirka 4 priser. Är detta något man bör se? Jag tycker inte alls att den verkar bra, utan snarare konstig och utflippad. Jag har inga problem med fantasy, men det är något med det här sjöodjuret.. Jag vet inte riktigt. Har ni sett den? Dela gärna med er av era åsikter!
Hoppas ni får en finfin fredag och en fin början på helgen.

Kommentarer
Postat av: Tess

Guillermo Del Toro är känd för "monsterfilmer" :-) Jag har inte sett den senaste, men har hört att den är mer som ett drama än något annat. Är sugen på att se den eftersom det är så ovanligt med en stum kvinna i huvudrollen som använder teckenspråk :-)

Svar: Ja, precis! Pans Labyrint är ju en klassiker. Håller med! Den har fått så bra betyg dessutom.
Sofie Strandberg

2018-03-10 @ 19:41:46
URL: http://highlandertess.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0