Vecka 22

God morgon, god morgon!
 
Så var det måndag igen och vi drar igång med veckans schema. Den här veckan har jag en hel del inplanerat!
 
Måndag: Idag ska jag träffa Carro efter jobbet. Vi ska promenera längs med Ribban och bara umgås. Mysigt! Sedan ska jag hem, äta middag och ut och springa lite.
 
Tisdag: Imorgon ska jag och Dan på ett träningspass tillsammans efter jobbet, bodypump! Jag märker så tydligt att min kropp inte orkar med alla löppass. Den är inte tillräckligt stark. Jag behöver träna mina ben, min rygg och mage för att orka längre. Eftersom jag tycker det är sååå tråkigt med styrketräning så tänker jag att en gång i veckan borde jag ju kunna gå på ett styrketräningspass i alla fall? Och om Dan hänger med så blir det ju ganska roligt. Vi får se!
 
Onsdag: På onsdag ska vi på bio och se Deadpool 2! Ska bli kul att gå på bio sådär mitt i veckan :)
 
Torsdag: På torsdag har byråmöte på jobbet och slutar sent. Sedan ska jag gå en kort sväng på stan och göra lite ärenden.
 
Fredag: Den här fredagen har jag inget inplanerat. Ska bara vara hemma, kanske äta tacos (var ju längesedan nu!) och umgås med Dan.
 
Lördag: På lördag ska jag fira mina småbröder som fyller hela 23 år! De har planerat storfest i mina föräldrars hus. Så det ska bli kul!
 
Söndag: På söndag är det vilodag! Har än så länge inget inplanerat, vilket ju är skönt efter en sån här uppbokad vecka.
 
Tja, lite så kommer det se ut. Ska såklart också försöka vila, äta glass och hänga på balkongen också. Det ska bli 27-30 grader varmt och strålande sol i veckan. Härligt!

Kommentarer
Postat av: Ewe

Åh Deadpool 2 - You're in for a treat! Speciellt om man gillar lite sådär grov grabbhumor ;P

Svar: Haha, spännande!
Sofie Strandberg

2018-05-28 @ 19:40:46
URL: http://ewees.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0