Mina senaste mobilbilder: känslor, 10 år och jul

Dags för ett knippe bilder som jag har samlat i min mobil på sistone.
 
Känner såhär varje dag just nu. Fan det här med familj alltså, det tar så jävla hårt när det inte riktigt funkar. Önskar att jag bara kunde trycka på en knapp och stänga av alla känslor, fokusera på den delen av min familj som jag kommer överens med och som älskar mig för den jag är. Men det går bara inte. Blir inte alls tagen på allvar just nu, och det är något av det värsta jag vet.
 
I fredags kom jag hem efter att ha sprungit ärenden på stan och möttes av detta i hallen. Världens finaste Dan hade köpt present och blommor! Dessutom stod han och lagade mat när jag kom hem. Alltså! Ja, det var ju inte vilken dag som helst utan vi skulle fira att vi varit tillsammans i 10 år.
 
Jag köpte nya champagneglas och Dan hade lagt cava på kylning. Fredagsbubbel!
 
Vi sa att vi bara skulle köpa vars en liten present till varandra i år. Jag fick den nya doften på Rituals duschskum (luktar så gott!) och Dan fick tre par strumpor från ett märke han gillar. Haha <3
 
Fatta 10 år med denna!! <3
 
I lördags skulle vi på Carros och Johans 30-års fest och Sarah och Niclas kom hem till oss för att äta lite innan festen. De hade med sig en superfin bukett till oss som grattis till våra 10 år! Hur fint?!
 
Vi åt urgod sushi och drack mycket gott vin.
 
I måndags var jag hemma med magkatarr, så jäkla jobbigt. Tyckte mycket synd om mig själv, men gillade också hur middagssolen lyste in i lägenheten.
 
Igår var det onsdag och då såg jag ut såhär! Leopardskjorta från H&M och kostymbyxor från Lindex.
 
Vi har julpyntat lite på jobbet redan. Min kollega Anna gick bananas och pyntade sönder Sams skrivbord när han inte såg, haha. Så fint ju!!
 
Åt lunch med min lillebror Christoffer igår. Vi jobbar ganska nära varandra och fattar inte varför vi inte kommit på den här eminenta idén tidigare. Vi åt på restaurang Välfärden i alla fall, mycket praktiskt för det ligger precis mitt emellan våra kontor.
 
Jag smakade den här glöggen från Saturnus härom dagen! Tror att den kommer vara en stor favorit hos alla whisky-älskare där ute. Är så redo för december nu, och vet ni – på fredag är det äntligen det!
 
Och det var mina senaste mobilbilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0