Sarahs möhippa: Del 1

I fredags kom Sarahs syster Elin hem till mig för att sova över och förbereda inför lördagen. Det var nämligen så att vi i hundra år (okej, ett par månader) hade planerat Sarahs möhippa. Så när det blev lördag gick vi upp klockan 06 på morgonen, gjorde oss i ordning, mötte upp min granne Sandra och ringde en taxi för att åka till Bunkeflostrand.
 
Där mötte vi upp resten av ligan och gjorde oss redo för att kidnappa Sarah. Sarah trodde att jag, Carro och hon skulle åka till Mossbylund på spa som jag fick i födelsedagspresent av dem, och som Sarah själv hade föreslagit att vi skulle göra den dagen.
 
De resterande tjejerna kröp fram medan jag och Carro knackade på hos Sarah. "Är ni inte lite tidiga?" undrade hon, mjooo svarade vi.
 
Och SURPRISE så hoppade de andra fram.
 
En så chockad, förvirrad och glad Sarah!
 
Glada kompisar.
 
Vi poppade ett glitterrör och så var hippan igång.
 
Sarah fick ett Bride to be-band och en minikrona med slöja. Haha så gullig!
 
Och så korkade vi upp bubblet.
 
Vi tog tåget in till Malmö C och Sarah var så nyfiken på vart vi skulle ta vägen.
 
Första stopp: MJ's hotell för frukost!
 
Här har vi dagens gäng: Sarah, Sös (min syster), jag, Lina, Sarahs syster Elin, Johanna, Sandra och Carro. Fina personer!
 
På MJ's är det så mysigt och fint. Som att sitta utomhus året runt.
 
Vi högg in på den stora frukostbuffén.
 
Saaaraaaah <3
 
Deras frukost var så god och fräsch. Det fanns allt från bullar, juice, yoghurt och frukt till ägg, bacon och våfflor. Mums!
 
Johanna, Sarah, Sandra och Elin.
 
Vi åt mycket och länge, tills det var dags för lite lekar.
 
Nämligen "Vems är trosorna?". Alla hade köpt vars ett par trosor i sin egen stil som Sarah skulle gissa vems de tillhörde. Hon var duktig! Gissade rätt på nästan alla.
 
När vi ätit upp och frukostbuffén började stänga var det dags att gå vidare. Mot Husargatan och Sparadiset! Där hade vi bokat en helt egen spaavdelning.
 
Det var så mysigt att få en helt egen avdelning och kunna skratta så högt man ville utan att störa någon. Vi bytte om till badkläder och hällde upp vin.
 
Skål! Sedan lekte vi "Brudgummen sa vad?!", Niclas hade fått svara på ett frågor och Sarah skulle gissa vad han hade svarat. När klockan började närma sig 12.30 var vi färdigspaade och redo för lunch.
 
Då gick vi till Pinchos på Kalendegatan.
 
Vi beställde in lite olika rätter, drinkar och shots. När klockan började närma sig 15 var det dags för nästa aktivitet, men det kikar vi på i nästa inlägg. Jag tog så många bilder den här dagen, så självklart förtjänar det två inlägg. Mer om kvällen senare med andra ord!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Orkar inte så fantastisk dag vi hade!!! Och vilka underbara bilder du tagit hjärtat❤️❤️❤️❤️ Lycklig som få!
Puss H😍

Svar: Bästa du!! <3
Sofie Strandberg

2018-09-12 @ 08:48:34

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0